Michael SheenI

Michael Christopher Sheen

8,0
23 379 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michael Sheen

zagral tam i nie wiem w jakim celu zatrudnili kogos tak brzydkiego heh. Masakra, ta role powinien dostac jakis przystojniaczek

Baby_Firefly

Na szczęście jako Lucian wilkołak wygląda lepiej niż "na żywca" ;)

mariaheve_2

W 100% się zgadzam. W Tronie i Sadze Zmierzch wygląda jak ciota.

Baby_Firefly

Dla mnie to jest ósmy cud świata, ale cicho, bo to tajemnica :)

omnia

To już raczej nie jest tajemnica skoro napisałaś to na portalu, który codziennie odwiedza pare tysięcy osób. Ale spoko, musiałaś się wyżalić komuś, co nie? ; )

House123

No prosz, prosz, jaki "mundrala"

Baby_Firefly

Ach no najlepiej to wypadłby w tej roli Zac Efron lub jakieś inne ciacho...lol Proszę cię... chyba straciłabym przyjemność oglądania filmów i chodzenia do kina gdyby do każdej roli męskiej wybierali "uzdolnionego" pięknisia a do roli żeńskiej "sylikonową" lalę... a Michael Sheen wcale nie jest brzydki --> taki przeciętny koleś, a jako Lucian mnie się podobał.

użytkownik usunięty
Brainstorm

zgadzam się z Brainstorm. ja osobiście lubię realizm, nie wszyscy są tacy wylizani jak gwiazdki disneya. poza tym, on zapewne ujął Sonię swoją osobowością ;d wszak tak też się zdarza ;d jak dla mnie był w dobry jako Lucian.

Brainstorm

Jak dla mnie to pasuje do tej roli idealnie.

Brainstorm

Zgadzam się ... jako Lucian w Underwold nie był wcale brzydki,mi się akurat podobał i chyba bym nie strzymała jak by tę rolę zagrała jakaś niedorobiona gwiazdka Disneya.Dla mnie Michael jest bardzo przystojny i wygląda jak mężczyzna(jako lykanin jest jeszcze bardziej seksowny ; D)Generalnie to moja ulubiona postać z Uderworld.

Ligeja200210

Zgadzam się w zupełności :)

Brainstorm

Zgadzam się :D Jako Lucian jest wyjątkowo seksowny :)

Baby_Firefly

Baby... ;]

Baby_Firefly

Mam nadzieję, że to żart. Ten koleś był idealny! Uwielbiam Luciana. Jeżeli poszukujecie pięknisiów radzę obejrzeć jakiś film Disneya. Wilkołaki z Underworld są świetne- brutalne i zaślinione! Czyli to co lubię najbardziej. Naprawdę nie wyobrażam sobie kogoś innego w tej roli.

Mala_Lady_Punk

Ma bardzo charyzmatyczną twarz, a gra aktorska w jego wykonaniu jest świetna. Nie macie czego się czepiać. Polecam Tron. Nie zagrał jakiejś wielkiej roli, a to dzięki niemu film zyskał w moich oczach ;]

Baby_Firefly

dla mnie jest cudowny i cudownie ze jest!!!

a_spiakowska

popieram, jak njbardziej (:

Baby_Firefly

Jedna z najpiękniejszych aktorek, Rachel McAdams jest z nim związana. Jak widać nie narzeka na powodzenie. Po prostu ma w sobie TO COŚ. Czasami facet nie musi mieć niebiańskiej twarzy i ciała.
Kolejny przykład - Vincent Cassel, który usidlił boską Bellucci... I pewnie mógłby usidlić tysiące innych, mimo, że za "pięknych" mężczyzn uważani są zazwyczaj faceci o nieco innej urodzie ;)

miss_obscene

Dodajmy, że ma dziecko z Kate Beckinsale :), coś musiały w nim widzieć :P Ja tam go lubię, właśnie za to, że jest NORMALNY. Najbardziej podobało mi się to jak się zmienił do "Buntu Lykanów", widać, że go na siłkę i diętkę wysłali i ok, świetnie się prezentuje. Nie jestem fanką serii "Underworld", ale akurat "Bunt" jest jhednym z moich ulubionych filmów. Niedawno widziałam z nim "Bez reguł" i widać, że po "Buncie" sobie odpuścił, wrócił do normalnego życia, bez spinki i to jest jeszcze fajniejsze.
Pozatym, pomijajc wszystko, ma cudowne oczyska i to mi w nim zupełnie wystarczy :D

Baby_Firefly

nieprawda Lucian był cudowny :P:P

pixi222

Właśnie dla tego dali takiego aktora bo Underworld było wmiarę realnym filmem, a nie to co jakieś romansidła jak chcecie takie cos ogladac to do Zmierchu i innych filmów dla nastolatków.... Właśnie takie szczegóły nadają jakiejś tam realności filmowi, poza tym gdyby patrzec tylko na piękno w filmach to grał by tam pewnie same modelki, a zero byłoby w nich czystej sztuki aktorskiej, a ten aktor jest jednym z bardziej utalentowanych. nie czytałem scenariusza Underworld ale jak dla mnie wczuł się w rolę świetnie i pasował do niej idealnie...

Kastiel

to do mnie było ?! To już się nie mogę Sheen'em pozachwycać ?! A on wcale jakimś lalusiem nie jest i to właśnie jest świetne :P
A propos to tylko on i Bill Nighy ratowali swoją grą Underwoldy...

pixi222

Zgadzam się w 100%

PS: Nie do ciebie tylko do pierwszego postu... czytaj w odpowiedzi na post... ;D

Kastiel

Miło mi :) O.K. ale odpowiedziałeś na mój post, więc się zdziwiłam....

Baby_Firefly

"zagral tam i nie wiem w jakim celu zatrudnili kogos tak brzydkiego"
Zatrudnili go bo jest świetnym aktorem i idealnie pasował do tej roli, co zresztą potwierdził na ekranie.
A tobie radzę wziąć głeboki oddech, zażyć apap, odpalic sobie Zmierzch i przestać bredzić

mikruzzo

Też na początku zdziwiłam się , że Lucian jeden z głównych bohaterów taki przeciętny, ale w miare upływu filmu coraz bardziej mi się podobał, a grał świetnie.

Baby_Firefly

Obejrzałam film wczoraj i moja ocena to 7, choć zapewne byłaby niższa, gdyby właśnie nie Sheen. Grał wspaniale, a i równie dobrze wyglądał. Aktor charyzmatyczny i godny zapamiętania. Szczerze mówiąc, to nie wyobrażam sobie, żeby Luciana mógł zagrać ktoś inny :)

Baby_Firefly

a wg mnie jest przystojny ;P jest specyficzny w pozytywnym tego słowa znaczeniu, nie jest na pewno przystojny w oczywisty sposób, ja mam taki gust, że na mnie działa, jako Lucian jeszcze bardziej ; )

Baby_Firefly

KAŻDY MA SWÓJ GUST! Dla mnie Sheen jest THE BEST!

Baby_Firefly

jestem " na świeżo" po filmie, uważam , iż rola Luciana była świetnie dobrana ( facet jest bardzo męski), oczywiście każdy ma swoje zdanie!!!:)

Baby_Firefly

zajebiste podejscie do sprawy gratuluje

Baby_Firefly

To ja zgaduję, że to co Ty nazwiesz "przystojniaczkiem" mnie przyprawiłoby co najmniej o torsje. :)

Baby_Firefly

według mnie zagrał bardzo dobrze, i jest całkiem przystojny
nie zamieniłabym go na żadnego przystojniaczka w stylu lalusiowatego Jacoba z Zmierzchu

Baby_Firefly

Jako Lucian w Underworld - nie powiedziałabym, że jest brzydki.
Jak już wspomnieli moi przedmówcy, jest przystojny na swój sposób, seksowny i męski.
I cieszmy się, że są jeszcze tacy aktorzy, a nie tylko ci lalusiowaci pięknisie dla 13-latek, których gra aktorska zaczyna się na wydętych, pomalowanych ustach, a kończy się na ułożonych idealnie włoskach.

użytkownik usunięty
Baby_Firefly

Ja bardzo się cieszę, że do roli Luciana nie wzięli jakiegoś pięknisia... Drugi Zmierzch by się zrobił.
Co do jego aktorstwa uważam, że jest na wysokim poziomie.

Jak dla mnie trzecia część była najlepszą z całej 4. A Postać Luciana w wykonaniu Michael Sheen bezbłędna. Zagrał rewelacyjnie, pokazał całą paletę uczuć, i jak ktoś słusznie zauważył ma genialne spojrzenie. To moja ulubiona postać i nie wyobrażam sobie innego aktora w tej roli.

Baby_Firefly

:O Michael Scheen do roli Luciana pasuje idealnie, nie wyobrażam sobie jakby mógł go zagrać ktoś inny...
Jest męski, silny a przy tym potrafi być wrażliwy (myślę tu o stosunku do Sonji;) )
Rewelacja bez dwóch zdań

Baby_Firefly

Doprawdy, oceniać po urodzie? Pomijając już kwestię osobistych preferencji estetycznych (choć mi się akurat w roli Lucjana podoba), nie do każdej postaci pasuje sztampowa ładna buźka. Grunt, żeby aktor zagrał przekonująco - a to właśnie zrobił. Mamy w przemyśle filmowym na pęczki modeli i ex-modeli, którzy może i podobają się większości żeńskiej widowni, ale nic nie wnoszą do opowieści. Wręcz przeciwnie, nie widzi się ich postaci, a jedynie twarz znaną z natrętnych okładek czasopism. Jaki to ma sens?

Baby_Firefly

Jedyny porządny aktor w tej serii filmów. Reszta to drewno. Poza tym od kiedy wampiry i wilkołaki mają być ładne?

Baby_Firefly

a ja nie wiem, w jakim celu dzielisz się swymi niemądrymi przemyśleniami. aktorstwo nie jest przywilejem ludzi pięknych, a tak się składa, że sheen jest ponadprzeciętnym aktorem. nie widze celu, dla którego miałby źle odwzorowywać wampira.