a co ci się nie podoba? przecież ten serial nagrywany jest do tej pory trzeba sobie poczytać lub wygooglować
Całe szczęście że filmweb nie wymaga od użytkowników rozwiązania testu na inteligencje podczas rejestracji :)
no nie widzę , aby był podany jakiś przedział jeśli chodzi o rok !!!
nie oglądam owego serialu , ani nie oglądałam więc mam prawo nie wiedzieć a tym bardziej zgłosić jeśli coś jest nie tak.
więc te aluzje skierować proszę do współtwórcy strony .
oj dobra.. bo widzę , że z głupiego nieporozumienia robisz problem jakiś wielki ..
nudzi Ci się widzę..
nie rozmieszaj mnie gościu ..
inteligencie za dychę..
nie wiem po jakiego ja jeszcze tu się udzielam ..
całuję rączki ...
(p.s. nie zapomnij przy odezwie wspomnieć o twoim wysokim ilorazie inteligencji , a mojej pustocie ..) hahaha.. szkoda słów ...
KONIEC TEMATU !!!
niech ktoś zamknie , usunie .
(no jednocześnie zabijając Panu Spicke'owi sposób na zabicie nudy)
oo .. polecam wejść na jakieś forum .. tam wielu jest takich kretynów , którzy wręcz uwielbiają zawracać sobie dupsko głupotami .. co się równa , iż sami nie są za inteligentni .. inaczej nie siedzieli by dzień w dzień przed komputerem i nie ingerowali w rozwijanie jakichś pustych , dennych dyskusji ..
narka !!!
hahaha.. wspominałeś coś o odwracaniu kota ogonem ?:D
oskarżasz mnie o coś co właśnie sam rboisz..
hahaa .. nie no się poszczę zaraz se śmiechu .. (czekaj , pampersa se założę chociaż ) .
dobra bujaj sie , bo nie ma sensu dyskutować ...
o matkoo... boże.. i wszyscy święci .. chrońcie mnie od takich ludzi ..
trzymaj się koleś :)
hhaahaha
ty widzę naprawdę nie masz innych problemów ?:)
no brawo chociaż za przyznanie się, iż udało mi się Cię wyprowadzić z równowagi ..
żegnam... miłoo było ..
facet , czepiasz się i sam nie wiesz czego ..
troll - przypominający wyglądem człowieka stwór ze skandynawskich wierzeń ludowych, wywodzący się z mitologii nordyckiej.
Spójrz na swoje zdjęcie w profilu a później nazwij mnie trollem ..
HALO !! GDZIE TU JEST KTOŚ NORMALNY !! ZAMKNIJCIE TEN TEMAT , BO ZARAZ ZE SMIECHU PĘKNE !!!
nie wystarczyłoby jakbyś poinformował po ludzku , iż serial dalej jest kontynuowany i , ze nie ma żadnego błędu , a nie ciągniesz jakiś durny temat i widzę , ze chyba sam się już gubisz i nie wiesz o co Ci samemu chodzi ...
Żegnam !
i już się prosze nie męcz ,nie rozpisuj , bo ja już tu nie mam zamiaru zaglądać i dyskutować o za przeproszeniem |dupie maryny " .
Wyrazy podziękowania za pomoc w zabiciu nudów przyjęte ..
papa :)
Dziękuje za odpowiedź (jej brak jest bardzo wymowny).
Ja doskonale wiem czego się czepiam i zadaje proste pytania to ty nie potrafisz na nie odpowiedzieć bo nie ma takiej odpowiedzi którą postawiłaby cię w dobrym świetle więc piszesz jakieś głupoty i czepiasz się mnie że nie mam innych problemów. Twoim jedynym argumentem jest to że czepiam się ciebie bo nie mam innych problemów (argument nie do przebicia).
Żegnasz się ze mną już tyle razy ale wciąż odpisujesz więc pozwól że cię zacytuję "ty widzę naprawdę nie masz innych problemów" idąc tym tokiem myślenia każdy kto się z tobą nie zgadza czepia się ciebie bo nie ma nic do roboty bo ty nie możesz się mylić w końcu w twojej głowie "ty jesteś cudownym dzieckiem które wie wszystko najlepiej".
Ja natomiast mam inne zajęcia więc żegnam a ty rób sobie co chcesz.