Michelle Pfeiffer

Michelle Marie Pfeiffer

8,2
46 961 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Michelle Pfeiffer

Moim skromnym zdaniem, najpiękniejsza i jedna z najbardziej uzdolnionych aktorek świata.

Denis

Dokładnie , mam takie samo zdanie w kwestii talentu Michelle a tym bardziej urody :). Mimo że Oscar nie jest wyznacznikiem talentu aktora to póki co nadal jest najważniejszą nagrodą w świecie filmu i kto jak kto ale Pfeiffer powinna go dostać!

Darken

Co do jej aktorstwa to raczej Oscara jej nie wróżę i nigdy nie wróżyłem, ale talent ma.
Natomiast co do urody to jest ona moim ideałem, według mnie najpiękniejsza kobieta świata. Nic dodać nic ująć.

Lucky_luke

Uważam, że należał się jej Oscar za "Wspaniałych Braci Baker". To jedna z jej lepszych ról-wspaniała, wyśmienita.
"jak wino"- to określenie pasuje tylko do nielicznej grupy gwiazd, które z wiekiem stają się w pewien sposób lepsze, piękniejsze. W gronie tych gwiazd obok np. Seana Connery'ego czy Susan Sarandon znajduje się właśnie Michelle Pfeiffer-jedna z najpiękniej starzejących się gwiazd.

Kaczka_Kamil

Tak za ''Wspaniałych Braci Baker'' powinna dostać Oscara. W ogóle jeśli patrzac na same nominacje , Akademia pominęła jeszcze kilka jej ról które zdecydowanie na samą nominacje zasłużyły. Może wreszcie do tego dojdzie po filmie ''Cheri'' ??

Darken

Liczę na to że w tym filmie pokaże, jak wspaniała potrafi być na ekranie. Czy dostanie Oscara- zobaczymy, mam nadzieję że dostanie ale tylko wtedy jak na niego zasłuży, jak jej rola będzie na prawdę super.
Michelle miała możliwość zagrania w wielu wspaniałych filmach, ale odrzucała różne role, czego, jak sama podkreśla, teraz żałuje, przebierała w scenariuszach, co nie zawsze wychodziło jej na dobre.