To jedyna aktorka ktora tak na mnie dziala. Poprostu kocham wszytkie filmy w ktorych........... ginie.
Kurde jak ja nienawidze tej s**i.... :P
hehehehehehhe czlowieku poprostu rozwaliles mnie tym postem. (lol2) Po tytule myslalem ze to kolejnye wyznanie miłosci... Mile rozczarowanie. Tez jej nie lubie.
a ja tak. wiecie co? cytuję: "Każdy ma swoją rolę. Moja rola jest smutna". każdy mądry zna ten cytat. ma on wiele wspólnego z rolami Michelle. poza tym giną zwykle tylko postacie naprawdę interesujące (nie giną główni bohaterowie, a główni bohaterowie zwykle są nudni). ja ją lubię, lecz nie lubię happy endów więc może to dobrze, że jej ich oszczędzono...
Znowu widzialem jakis odcinek Lostow i az odnalazlem ten stary wątek zeby jeszcze raz napisac jak bardzo jej nie lubie. Nawet nie mozna powiedziec ze jest dobra aktorka bo jej zachowania w zyciu prywatnym pokazuja ze jest taka jak grane przez nia postacie. No ale to tylko moje zdanie i nie chce nikogo urazic. Wiem ze ma wielu fanow, rowniez w polsce. W kazdym razie.... dobrze ze jest chociaz ładna bo poza tym to masakra. :P
Radziłabym Ci nie oceniać osoby o której nie wiesz NIC. To co pokazują media nie zawsze musi być prawdą i to smutne, że wierzysz we wszystko co o niej mówią.
Radzę Ci i wszystkim tym, co jej z jakiś durnych powodów nie lubią( nie jako aktorki, bo przecież każdemu ma prawo nie podobać się jej aktorstwo, tylko jako osoby) obejrzeć to video:
http://www.youtube.com/watch?v=h1dxqL2-EhE&feature=channel_page
Pokazuje jak ludzie widzą Michelle i jak widzą ją Ci, którzy nie oceniają jej pod wpływem wszystkiego co piszą w gazetach, czy mówią w telewizji, czyli jak widzą ją jej fani.
A tak poza tym, nie masz zielonego pojęcia, jaka one jest w normalnym życiu. Nie spotkałeś ją, nie rozmawiałeś z nikim kto miał tą przyjemność. Więc NIE OCENIAJ. Zadaj sobie trud i obejrzyj z nią jakiś wywiad, na YouTubie jest pełno filmików, w których widać jaką jest osobą, jaka jest dla fanów i ludzi, którzy ją szanują.
To jakie wybiera role nie ma kompletnie NIC wspólnego z tym jaka jest.
A wybiera takie role twardych i silnych kobiet, bo nie lubi gdy kobiety są traktowane jako dodatek do mężczyzn. No ale widocznie większość mężczyzn jest zainteresowana jedynie w słodkich paniusiach z tipsami i plastikową maską zamiast twarzy, co zrobią wszystko co się im powie i co czekają, aby książę przeniósł je przez kałuże, by sobie nie ubrudziły bucików.
Albo nie lubicie kobiet, które wstają i mówią, robią co chcą i myślą, albo najzwyczajniej w świecie się ich boicie. Nie mówię oczywiście o wszystkich mężczyznach.
Michelle jest jedną z tych kobiet i dlatego wiele ludzi utożsamia ją z postaciami jakie jedynie GRA. Tak naprawdę to jest ich przeciwieństwem.
To jest oczywiście MOJE zdanie. Ale chciałam po prostu zaznaczyć, że istnieje taka możliwość, że moi drodzy panowie jesteście w BŁĘDZIE.
Pozwolę sobie powtórzyć:
Nie znasz? NIE OCENIAJ.
Dziękuję.