też jej nie lubię. staram się omijać filmy z nią, ale w RE wkurzała mnie tą swoją wiecznie wku*wiała iną... i wgl... szlag mnie trafia jak ją widzę... :./
Może wolisz lalunie, które aż kleją się od tapety i ich iloraz inteligencji wynosi zero? Sorry, ale dla mnie to tak wygląda.
Aaaa ... No tak, kobiety zazwyczaj określają lepsze od nich jako strasznie nieciekawe i ogólnie takie bleeee haha. W dodatku jeżeli panianka jest typową różową landrynkowatą "księżniczką" to nigdy nie spodoba jej się taka super kobietka z charakterem jak MIchelle.
"Różowa landrynkowata księżniczka" to raczej określenie wszechobecnych dzisiaj typowych, jakby to napisać, stworzeń zapatrzonych w siebie, których całym światem jest malowanie paznokci i oczu, tapeta powyrzej szyi, imprezki, bezsensowne zakupy, galerie handlowe i skupianie się na czyimś portfelu. Aha, no i oczywiście wiara w bycie wyjątkową księżniczką której wszystko się należy z jednego, jedynego powodu- że się w ogóle żyje hahaha. Ale dlaczego akurat część o różowej landrynce wzięłaś do siebie to nie rozumiem skoro na pczątku napisałem "w dodatku jeżeli" czyli nie zawsze.
Ale ja tu nie widzę sensu w tej wypowiedzi. Jeśli nie podoba jej się ta aktorka to ma do tego prawo, a byłoby bardzo fajnie gdybyś Ty czasem potrafił przy wyrażaniu odmiennej opinii nie obrażać oponenta...
Moim zdaniem Michelle Rodriguez to żadna aktorka. Taki Rambo z cyckami i tyle. Nie jestem przekonany, by mogła zagrać kogokolwiek poza laską z giwerą, która bez mrugnięcia okiem wpakowałaby komuś pół magazynka w beret... No sorry ale w innej roli, w żadnym filmie jej nie wiedziałem, a klasę aktora/aktorki widać po jej/jego możliwości grania różnorakie role, nie tylko "masakratora wszystkiego co się rusza"...
Nie ma tylko takich ról.. Choć taa jest to większość z nich. Mimo wszystko, grając nawet dość podobne postacie potrafiła je inaczej zagrać tak że wiadomo było że to inna osoba więc zarzucanie jej braku umiejętności aktorskich to wyssana z palca brednia ;)
Cóż... możliwe, że po prostu nie przepadam za nią i filmami, w których gra i dlatego mogę być mocno stronniczy ^^
każdy ma swoje zdanie ja ją bardzo lubię jest ładna i gra w fajnych filmach. Nie wiem czy taka jest prywatnie ale tak czy siak pokazuje w swoich filmach że kobiety nie są "tylko do garów"
99% kobiet do niczego oprócz sexu się nie nadaje, a 99,9% niczego nie potrafi(nawet gotować). Ona ma charakter, dla mnie jest świetna.
widać, że ciężko jest ci znaleźć tą jedyną skoro tak uważasz, albo jesteś małym chłopcem i o kobietach wiesz tylko z opowieści starszych kolegów. 80% mężczyzn to debile którzy mają bigos zamiast mózgu- jak widać dostałeś się do tej grupy. Gratulacje! i powodzenia w szukaniu tej jedynej (lub jedynego)
Fakt faktem świetne ciało, szczególnie jak była młodsza. Ale ostatnio trafiłem na info że jest lesbijką, więc jakby stereotyp się trochę potwierdza. (no offence)
Nie lesbijką tylko bi . .Zalicza się to tych kobiet o wrednej minie(jak Chylińska),ale jak się uśmiechnie to chmury się rozstępują a słońce świeci jakby jaśniej :)