Mike Shinoda

Michael Kenji Shinoda

8,0
41 ocen muzyki
powrót do forum osoby Mike Shinoda

Jest Miłością Mojego Życia Nr 1! A dlaczego? Fajnie rapuje, śpiewa gra na gitce i na klawiszach,... jest baaaaaaaaaaaaardzo przystojny i... hmmm... utalentowany plastycznie (chyba mamy ze sobą dużo wspólnego, heheheh...) Szkoda że ma zonę (i po co ci to było, chłopie?????)
Jest najseksowniejszym facetem chodzącym po tej ziemi!!!!!!!!!!!!!

Roxxana

LP to moj ulubiony zespół, kazdego z chłopaków lubie tak samo [albo raczej na swoj sposob ;)] nawet jesli nie potrafi tego we własciwy sposób okazac ale nie przepadam za fankami-kochankami....tzn wiesz nie chce sie klocic ani cie obrażać.....tylko mam zapytanie....lubisz Lp bo tam jest mike? czy lubisz ich tak naprawde? tzn wiesz za ich prace, muzyke....jak znam zycie zaraz tu wejda kindermetale i mi napisza 'Lp to komercha!' :D[ słowo komercja zazwyczaj pisza ludzie ktorzy czegos nie rozumieja np. muzy LP] phi ale mnie to nie obchodzi ! i tak mnie nie przekonacie ! ale wracajac do tego co pisałam....... wiec jak jest? bo nie znosze fanerk -kochanek! wieszzabujały sie w chezie i uwazaja sie za wielkie fanki....obraja jego rodzine itp.....jesli mozesz to odpowiedz

Roxxana

Uwielbiam Linkin Park, kocham...ale tylko ich muzykę ich jako osoby poprostu daże sympatią, a nie uczuciem bo ich nie znam osobiście.... co do Mike`a to mam nadzieje, że jego małżeństwo nie rozpadnie się jak Chestera

Olcia

=) JA TEZ mam taka nadzieje......pindzia-talindzi a....brrrr.....

Mantra_2

no fajny jest..., LP wogóle jest fajne a Chester też fajny ;)

Nuriko

LP rlz!! Mój ulubiony zespół!! Każdy ze składu jest fajny na swój sposób. Ja najbardziej lubie Hahna za jego głupkowatośc. A wogóle całe LP lubi robić wygłupy i fajnie. Przedewszystkim czilałt.
A Mike teraz zajmuje sie Fort Minor. Niedawno wyszła płytka "The Rising Tied". POLECAM!!

MlodY

nie ma co mówic o lubieniu za cechy charakteru bo nigdy sie nie dowiemy jacy są naprawde ;P ehh ja ich ubóstwiam za muzyke *.*

blossom

wyszło wiele making ofów, dvd takie jak frat party... i dużo różnych pierdół, gdzie zachowują się naturalnie. I w pewien sposób można ocenić ich charakter.

MlodY

No tak, ale tylko w pewien sposób, jednak żeby powiedziec coś o jego charakterze trzeba go poznać osobiście:) Może i go nie znam, ale daże go sympatią (tzn. lubię go:P)

Olcia

Linkin Park - to mój ulubiony zespól - Fort Minor tez jest super - Mike jest ekstra.

NaShI

zawsze mogą udawać i robic wszystko pod publikę ^^ nie żebym tak myślała :)

blossom

Nawet jeśli... To jaki mają w tym cel, niby?

;)

To są prawdziwi, symaptyczni i nienormalni (w pozytywnym sensie;)) ludzie - można się o tym przekonać na podst. DVD i innych tego typu, jak już ktoś wcześniej pisał.

Roxxana

Jezu... Współczuję ci rozumu Roxanne (czy jak ci tam;)), naprawdę.

..takie posty powinny być zakazane pod karą wykopania z forum.. O_O

California

Ja tam uwielbiam LP i wszystkich jego członków. Ale bez urazy.. takie małolaty (chociaż sama mam 16 lat) mnie troszkę wpieniają.. I bez urazy ale jak czytam po raz setny jak to jakaś fanka krzyczy jak go kocha, jaki on jest sexowny itp. to mnie osłabia... przecież ty go nawet nie znasz to jak możesz go kochać?? Ehh..

Edysik

hyhyyyhhyhyyhyyhyh
yhyhyhyhyhyhyhyhyh
hyhyhyhyhyhyhhyhyh
zal.pl

Roxxana

Kto go nie kocha.....JA GO KOCHAM NAJBARDZIEJ NA SWIECIE!! a ta jego zona , wyglada jak by ja pociag przeleciał,przejechał itp ,itp etc ... normalnie żal ...

Mrs_Shinoda

Mike pokochał ją raczej za jej osobowość...
Nie każdy zwraca uwagę na wygląd.

Edysik

no ja też nie zabardzo zwracam uwage na wygląd....ale jednak troche zwracam....ta jego żona jest wogóle dziwaczna ;]

Aduss

Oj każdy na początku zwraca uwagę na wygląd - pierwsze wrażenie i te sprawy, ale później kiedy się kogoś poznaje lepiej to wygląd zostaje na dalszym planie ;]

Anna dziwaczna? ;p tzn? :D

Edysik

kto sie ze mną zgadza że Aleera_2 ma pierdolca?

Roxxana

ALE TY JESTEŚ DURNA, TY CHYBA FIELDIEGO NIE WIDZIAŁAŚ! TO DOPIERO CHODZONCY SEX

sally_storm

ale gościo spox ten FIELDIEG, ale i tak minody nie przebije moim zdaniem

użytkownik usunięty
sally_storm

JA TAM STAWIAM NA RUWNI FIELDIEGO I MAJKA, OBAJ BOSCY, POZDROWIONKA I CAŁUSKI DLA FANUW KORNA I LP :*:*:*

Roxxana

Nom, ciacho z niego. Od żony zawsze może odejść, tam u nich rozwody są bardzo na czasie;p;p

platyna_2

ale często tylko Chazy się rozwiódł .... strasznie często się zdarza

maciejek93

W Ameryce mi chodziło niedomyślny mały sflaczały chłopczyku.
W Ameryce się rozwodzą co chwilę

Roxxana

Uwielbiam Mike Bardzo lubię jak spiewa ... chciałbym go poznac osobiście .. mam nadzieje że przyjadą do Polski

maciejek93

on jest pe dałem, lubi w kakaowe oko.

MilesQuaritch

Mike nie będzie zniżał się do twojego poziomu.

linkin park

hihihi a ty co, myślałaś, że Majk wpadnie na filmweb by odpisać milsikowi? Oj głupiaś ty, głupiaś, jeszcze mleko pod nosem masz:D

platyna_2

A ty nim srasz!!!

linkin park

Jaka wulgarna! Całujesz matkę tymi ustami?
Co pokolenie to bezczelniejsze! Niedługo 13-latki będą chodziły ze spluwami w dłoni.

platyna_2

A chu. ci do tego. Ty możesz a ja nie? Po co ty tu wchodzisz nudzi ci się? to udawaj że chodzisz na studia.

linkin park

Chodzić to sobie można na kółko różańcowe. Studiuję - nie chodzę na studia:D

Czy ja przeklinam? Przepraszam bardzo, ale coś czuję, że chyba w końcu dostaniesz swoją pierwszą miesiączkę! Cieszysz się? Tylko wiesz... teraz będziesz musiała bieliznę wyprać.

platyna_2

Masz jakąś manie z tą bielizną?(tak sobie tłumacz z tymi studiami, ile razy musiałaś dać dupy żeby się dostać bo takich jak ty nie na studia nie przyjmują).

linkin park

Heh, nie muszę dupy dawać zazdrośnico:D Poza tym dziwne, że piszesz o studiach jak o czymś wielkim... Jakbyś nie wierzyła, że ty na jakiekolwiek kiedyś pójdziesz.
Nom, mam manię czystości więc jak piszę ze śmierdzielem to trochę przyćmiewa moje inne zmysły, głównie pracuje zmysł powonienia (a tak bardzo bym nie chciała). Śmierdziuchu.

platyna_2

Twój komputer to ruski zrobili ze czujesz z tak daleka?

linkin park

Wszystko przez kable idzie misiek

platyna_2

Widać to na twoim przykładzie.

czarna15

ciebie nie ruszam, bo ty coś w głowie oleju masz więc nie zaczepiaj mnie, oki?:P

platyna_2

To przestań obrażać innych ludzi.

czarna15

Ja obrażam tylko jedną osobę teraz, z maciejkiem jakos doszlismy do porozumienia. Jakos...:P
a chciałam linkinpark odpuścić, niestety jak pisałam neutralne wypowiedzi to zaczęła krzyczeć (wykrzykniki) i obrażać. Tym razem to nie ja zaczęłam:P Ale ja skończę. Więc łaskawie nie wdawaj się w dyskusję między nią a mną;]

platyna_2

Nie chce się kłócić ... ale możecie trochę przystopować... niektórzy lubią Mike niektórzy nie .. ja np. uważam że jest on dobrym muzykiem i człowiekiem

platyna_2

Mike jest doskonały,świetny,wspaniały jest świetnym muzykiem!!!!!!!!

linkin24

Jest cudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

platyna_2

ty nigdy nie zaczynasz tak , tak.....
Dorośli są bardziej rozumni

czarna15

Zgadzam się z Czarną przestań!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

linkinpark13

Morda psie.
Dupowłazie jeden.