Polećcie mi jakiś film z tym aktorem. Widzę, że jest on bardzo dobry, lepszy od DeNiro. Chciałabym się dowiedzieć w jakim filmie zagrał tak czadowo.
FILMWEB nie służy tylko do oceniania filmów, bo jak by tak było to nawet aktorów nie można by oceniać .... ocenianie filmów polega na dawanie ocen nie tylko samemu filmowi ale i aktorom, reżyserom, scenarzystom, ludziom robiącym zdjęcia do filmu jak i robiącym muzykę ... ale i tak wiem że to i tak cię boli bo to muzyk nie aktor .... jeżeli ci to tak nie pasuje to zwróć się z prośbą do ludzi tworzących tę stronę...
Ja tylko proszę o jakiś dobry film z tym aktorem. Tak ciężko coś polecić?
Hey apple! Hey! Hey apple! apple! apple!
Ile razy mam powtarzać że on wraz z LP robi muzykę do filmów....a tacy ludzie robiący muzykę w filmie to też obsada filmu....więc też mają prawo tu być.....i mają prawo być oceniani jak ktoś ich lubi i szanuje....a jak to cię jeszcze nie przekonuje to napisz swoje pretensje do twórców tej strony....
Nie jedna i ta sama osoba po prostu mamy takie same poglądy, a jak nie umiesz się pogodzić z tym że są tutaj muzycy to zaloguj się na jakiejś innej stronie, z filmami i tam oceniaj se tylko filmy, że według ciebie nie powinni być oceniani, to nie znaczy że wszyscy tak uważają i przestań mieć pretensje do wszystkich użytkowników filmweba, nie podoba ci się coś to powiedz to ludziom tworzącym tę stronę a nie wyżywaj się na innych!!!
Nie będę logowac się na stronie z filmami skoro to jest strona z filmami. Jak chcesz to zarejestruj sie na stronie kulinarnej by dyskutować sobie o Linkin Park. Albo stronie wędkarskiej. Albo na stronie o kosmitach.
Oj, Bułka, bułka...
Można se dyskutować o LP, można się podniecać "a, a ,a" Majki Ssijlody, ale na stronie filmow i aktorow nie powinno sie oceniac muzyków. I tyle, Tak ciezko to zrozumiec? Ile razy mam powtarzać. Ciekawe czy Kononowicz jest na filmwebie i jaką ma średnią.
Ja się z tobą zgadzam. Ona jest głupią, zakompleksioną nastolatką która nie skończyła podstawówki. Nie ma z kim pogadać więc się wyżywa tutaj. Więc się nie dziwmy że ma takie głupie teksty na poziomie czwartoklasistki.
Ooo, w gimnazjum jesteś:) Inaczej pisałabys ze nie skonczylam gimnazjum:D Widzisz jak cie łatwo można przejrzeć? Nastolatką już nie jestem od kilku lat.
Ludzie mnie szanują, ci co chciałam by mnie szanowali. Na waszym pochlebnym zdaniu mi nie zależy, bo byłby to dla mnie wręcz wstyd.
A teraz przeczytaj dyskusję ze zrozumieniem, na spokojnie. Obrażanie zaczęło się wtedy " Ona jest głupią, zakompleksioną nastolatką która nie skończyła podstawówki. Nie ma z kim pogadać więc się wyżywa tutaj. Więc się nie dziwmy że ma takie głupie teksty na poziomie czwartoklasistki".
Bynajmniej nie jest to moja wypowiedź.
Lepiej nie mieć własnego zdania i Broń Boże lepiej nie oczekiwać od niektórych fanów Linkin Park logicznego myślenia gdyż jest to największa obraza jaka może być.
Nie chcialo mi sie tego wszystkiego czytac ale on zagral tylko w "Dark as Day" jako taksówkarz . Ogolnie w tym filmie. Zagrali jeszcze.Chester Bennington i Rob Bouron z Linkin Park. Nie wiem jak im poszlo bo nigdzie nie mozna dostac tego filmu.
Nie każda osoba, która widziała jakiś film ma go oceniony na filmwebie. Wiem, niesamowite. Taka jednak prawda.
jaka ty jesteś tępa.
Te osoby oceniły shinodę, bo gra w linkin parku, a nie że wystąpił w jakimś filmie parę sekund.
Chcesz zaimponować tekstem typowym dla tępego dresika bez argumentów? To pokazuje, jak bardzo jesteś przekonany do swoich racji.