Mikołaj Krawczyk

5,0
1 915 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Mikołaj Krawczyk

kim wy jestescie zeby oceniac jego gre aktorska?? ludzie jaki wy macie problem mówicie ze nie sztuka jest zagranie w marnym serialiku i sami zrobilibyscie to lepiej. no ciekawe. wy pojdziecie do pracy odbebnicie 8 godzin i do domu a aktorzy musza siedziec nad jedna scena do póznej nocy zeby zadowolic takich jak wy. przyznaje Mikolaj byl strasznie sztywny i nie okazywal emocji na poczatku serialu ale on musial wkroczyc na plan serialu gdzie wszyscy sie juz znali i zaprzyjaznili. On ukonczyl szkole aktorska wiec chyba sie na tym troszke zna i nie porównujcie go do braci Mroczków wymoczków.

i nie twierdze ze macie kompleksy albo jestescie zazdrosni tylko nie rozumiem dlaczego krytykujecie w miare dobrych aktorów na glupich forach. bo co bo facet sie jeszcze nie wybil - a Julke Kaminska aktorke z bozej laski jakos kochacie bo co bo zagrala w brzyduli wiesniaczke? tak w ogóle to byla przekonujaca tylko dlatego ze w zyciu prywatnym zachowuje sie tak samo jak w serialu.

no to to by bylo na tyle. troche dystansu i luzu.

_lola_

To już wolę Mroczków. Widzisz punkt widzenia zależy od punktu siedzenia :D

A kim Ty jesteś, by oceniać braci Mroczków. Znasz się na sztuce aktorskiej, jesteś wykładowcą, nauczycielem czy tylko widzem nie mającym pojęcia co to aktorstwo. Jednym się podoba dany aktor innym nie, różne są tego przyczyny. Jednym nie podoba się jak gra, bo uważają, że jest sztywny, nienaturalny i gra jak amator, a innym nie podoba się, bo jest brzydki i mało przystojny.

Ja go osobiście nie cierpię, choć serial oglądam. Zapędziłam się ze starym Pawłem, o niebo lepszym i teraz w tym siedzę.

A co do Julki, kto to w ogóle jest??!!