No ok mnie też denerwuje nie lubię jej itp ale nasza droga aicluj ma prawo wyrazić swoje zdanie:)
Czemu?! Aaaa no tak bo oglądałaś serial Hannah Montana i tylko na jego podstawie wyrażasz swoje zdanie na jej temat.
Nie no większość dzieci tak ma więc szacunek dla Ciebie.
a mozecie sie troszke uspokoic? ludzie czemu wy jestescie tacy zawistni? dziewczyna ma dopiero 18 lat a zrobila kariere na caly swiat. czytajac wywiady z jej udzialem moge stwierdzic ze jest bardzo inteligentna osoba. ma swietny glos i bardzo dobrze radzi sobie przed kamerami. nie jestem jakas fanka ale ja szanuje. nie pasuje wam ona? dobrze. tylko dajcie juz spokoj na tym forum bo wybaczcie ale az rzygac mi sie chce jak slysze komantarze typu ale ona brzydka i glupia. ogarnijcie sie troche! niby macie dosc pokemonow itp a zachowujecie sie za przeproszeniem o wiele gorzej!
W porządku zaprezentuj nam swój głos.
Jakoś duża cześć naszego społeczeństwa (a także tych z USA) którzy znajdują się w przedziale wiekowym 18 i wzwyż uważa że ma ładny głos, czyli co są idiotami wg. Ciebie ?!
To ja chce być różowym power rangers, w moim pink kostiumie pozostanę nie zauważona wśród sweet fanek XD
"To tacy jak "my" są esencją tych ulic i brudnych bram
W szarości tramwajowej potrafią wesoło spędzać wolny czas
To nasze ciężkie buty to uśmiechnięte gęby
To wybryki chuligańskie to wybite zęby
Czasem radośni a czasem wredni
To my Oi! Młodzież idziemy tędy "
He he spalimy tę budę XD
I się rozmnażać mają! - dostaniemy wtedy może podwyżki ;D [tzn. więcej murzynów do roboty na emerytury] xD