Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

... jako aktorka głosowa. Jako zwykła... - cóż, musiałaby zagrać w poważnym filmie a nie HM'ach i innych "karykaturalnych" produkcjach.

Wracając do jej talentu głosowego - świetnie podłożyła głos pod Penny w "Bolcie". Nie wiem co wy do niej macie, ale to zazdrość pewnie - jeździcie po niej jak po burej suce, a założę się, że 90% z was na jej miejscu zachowywałaby się tak samo. Wy się nago nie oglądacie w lustrze? Nie robicie sobie fotek? Jeżeli nie, to macie problemy z rozwojem psychofizycznym i w sferze seksualności. To, że raz sobie fotkę zrobiła pod prysznicem i wyciekła ona do sieci, to od razu musi być afera, że jest jakąś zdzirom.... Ale mniejsza o to...

arturkepka41

Cóż, jeśli chcesz znać moje zdanie, to owszem fotki sobie robie, ale mogę Cię zapewnić, że nie pod prysznicem, nie w prześwitujacych bluzkach, a można powiedzieć, że jesteśmy z Miley w podobnym wieku i na 100% nie każda nastolatka robi sobie TAKIE zdjęcia.

kachab58

Nie mówię, że wszystkie. Są różne sposoby rozładowania napięcia seksualnego.. Nawet jeżeli " tym obiektem" jest nasze własne ciało. Ale to nie forum od tego : >

użytkownik usunięty
arturkepka41

"Wy się nago nie oglądacie w lustrze? Nie robicie sobie fotek? Jeżeli nie, to macie problemy z rozwojem psychofizycznym i w sferze seksualności."

O ku*wa. Jaki Ty jesteś mądry :<

Bo ja jakoś nie robię zdjęć mojego członka. Może po prostu nie jest zbyt fotogeniczny... Albo nie mieście się w kadrze (^^). Albo mi to do głowy nie przyszło i nie znam zbyt wielu osób, które by się fotografowały nago.

arturkepka41

Taa zazdrość :-D to na bank to :-D Ja rozumiem że to kasa gra w czym jej dają zagrać i sie niedziwni że bierze te role sam bym zagrał w HM jakby mi dali szanse. ale tu chodzi o coś innego Kuźwa, to jak gra pod publiczkę i wymyśla jakieś chore opowiastki itp. np. "Uwielbiam jak mój chłopak czyta mi biblię to snu i nie uprawiałam z nim seksu" wiesz jakbym miał może z 6-lat to bym to łyknął ale i wtedy było by trudno :-D bo to brzmi jak „Pożarłam na śniadanie pelikana, 3 babeczki i popiłam wyciągiem z owoców światła rosnących tylko na księżycu”

a tekst o fotkach... weź zastanów się o mówisz, bo psychologiem od spraw rozwoju to ty na bank nie jesteś i chyba nigdy nie zostaniesz, jak mówi tekst z jednego z popularnych polskich filmów "Kaczka! To max co może z ciebie być"

Cyrus jest aktorką strasznie słabą, która na dodatek pieprzy farmazony jakich mało. a jej fanki zazwyczaj mają tyle rozumu co ona sama i walą teksty "guz na kolanie? AAA to ciąża poza-maciczna!"

użytkownik usunięty
szczepan600

Zgadzam się w większości.. Nie jestem w stanie zrozumieć jak ktoś w te jej brednie które wygłasza (bo zapewne wytwórnia tak chce czy specjaliści od naprawy wizerunku jej poradzili) jest w stanie uwierzyć. Z jednej strony jest Miley która półnagie fotki wysyła chłopakowi, robi sobie dość wyzywające zdjęcia i sesje Z drugiej mamy przykładna dziewczynkę, córeczkę tatusia która regularnie chodzi do kosciola w którym poznała swojego starszego chłopaka modela z którym czyta biblie i nie uprawia seksu. Aha... JAAAASNE a ja jestem Paris Hilton. Pytanie tylko w jakim celu te fotki robiła? By zrobić sobie zakładkę do biblii?

Aha.. co do autora wątku:
Na litość boską dlaczego wszelką krytykę tłumaczy się zazdrością? Co? Bo ja tego kompletnie nie rozumiem i zrozumieć nie mogę. Przede wszystkim jeśli tak by było to krytykować musielibyśmy wszystkich aktorów itp.. i dlaczego akurat jej? Dlaczego jej mam zazdroscic urody(zebow?) a nie komus ładniejszemu? sławy? zdobytej na kiepskich produkcjach Disneya i nie bycia branym na poważnie? pieniędzy? czyżby znalazła się na lisice najbogatszych? przy najmniej w pierwszej 10? bo jeśli nie to chyba jest co komu innemu zazdroscic... talentu? wolne zarty.. Wiec czego mam jeszcze jej zazdrościć?

Właśnie się dowiedziałam ze mam problemy z rozwojem psychofizycznym i w sferze seksualności ale jakoś to mnie nie martwi. Nawet cieszy skoro mój prawidłowy rozwój miałby polegać na robieniu sobie nagich zdjec.

użytkownik usunięty

Świetnie powiedziane, droga Pani :) Zgadzam się w stu procentach, chociaż w zasadzie nie mam nic przeciwko dostaniu paczki jej nagich fotek.
Mógłbym to nazwać różnie, ale nikomu by się nie podobało. Użyję więc sformułowania innego - Panie negocjowalnego afektu również istnieć muszą.

http://www.egotastic.com/image?path=0807/miley-cyrus-sex-scandal-03.jpg&info=Mil ey%20Cyrus%20Wet%20T-Shirt%20Shower%20Pictures to sa te fotki zapewne przynajmiej 2 moje znajome mają podobne na facebook lub nk według mie onanie ma tak łatwo jak wy mówicie[dobra piszecie] znajoc życie jest cały czas przy niej tatus lub mamusia jak nie oni to jakis ich pracownik a chłopak może zrobic tak jak facet paris czyli wydac [ciekawy filmik] na dvd

szczepan600

Do "Szczepana 600" :
Mozesz nie obrazac jej fanek ?
Ja np. bardzo lubię Miley i na pewno nie mam mało rozumu a wrecz przeciwnie ;/

nicolah

też ją lubie a nie jestem 7 letnią dziewczyką

qayxsw

Bez urazy, ale skoro lubicie Miley, to najwyraźniej macie nieco spaczony gust...

kachab58

A to czemu ? Jest ładna zdaje się po wywiadach że jest wmiare miła prubuję odemoralizowywać społeczeństwo

użytkownik usunięty
qayxsw

Ode co? Jest wielu miłych i ładnych osob.. a z racji ze to forum filmowe to.. no coż talentu to ona nie ma...

qayxsw

Gayxsw mógłbyś się posługiwać naszym ładnym, polskim językiem?
Twoje wypowiedzi są tak chaotyczne, że ciężko jest zrozumieć o co ci chodzi.
A co do jej urody, to po prostu kolejna ładna buźka w tłumie, niczym się nie wyróżnia...

kachab58

O gustach sie nie dyskutuje.
Nie lubisz jej ? - trudno.
Ja ja bardzo lubie i uwazam ze gust mam bardzo dobry ;))
ładnie spiewa, jest zabawna ,miła i zwariowana.
Co do gry aktorskiej to nie jest moze jakims mega talentem ale gra w miare dobrze.W sumie ciękzo mi jest ocenic bo hannah montana to bardzo specyficzny serial. Jest komedią i Miley czesto musi wszystko wyolbrzymiac, więc zobaczymy co pokaze w nowym filmie ;) ("Last song")

użytkownik usunięty
nicolah

No tak ale HM (film) nie był ani troche podobny w stylu gry co HM (serial) i tam rowniez sie nie popisała.. zreszta wystarczy obejrzec filmiki z castingu by dostrzec jak genialna aktorka jest Cyrus.

Jakby była dobrą aktorką, to zagrałaby w czymś więcej, niż tylko w jednym serialu i jego kinowej wersji.
Okej, może i dostała rolę w nowym filmie, ale to znów jest produkcja disneyowska, czyli nic na poziomie...

jak mogła pokazac na castingu ze jest genialną aktorka skoro miała tam 12 lat?
a poza tym nikt nie stwierdzil ze jest dobrą aktorką.przynajmniej ja, choc bardzo ja lubie.

użytkownik usunięty
nicolah

A co ma na litosc boska wiek do talentu? Albo sie potrafi grac albo nie- z tym sie rodzisz.. Wielu aktorów udowodniło ze nawet w wieku kilku, kilkunastu lat mozna swietnie zagrac - Popatrz chociazby na Christian'a Bale'a w Imperium słońca, Dakote Fanning w Sam'ie (lat o ile pamietam 8?) itd

"ale gra w miare dobrze" - no rzeczywiscie nie jest to twoje swietrdzenie

nicolah

nie mogę. Sorry...