... jako aktorka głosowa. Jako zwykła... - cóż, musiałaby zagrać w poważnym filmie a nie HM'ach i innych "karykaturalnych" produkcjach.
Wracając do jej talentu głosowego - świetnie podłożyła głos pod Penny w "Bolcie". Nie wiem co wy do niej macie, ale to zazdrość pewnie - jeździcie po niej jak po burej suce, a założę się, że 90% z was na jej miejscu zachowywałaby się tak samo. Wy się nago nie oglądacie w lustrze? Nie robicie sobie fotek? Jeżeli nie, to macie problemy z rozwojem psychofizycznym i w sferze seksualności. To, że raz sobie fotkę zrobiła pod prysznicem i wyciekła ona do sieci, to od razu musi być afera, że jest jakąś zdzirom.... Ale mniejsza o to...
Cóż, jeśli chcesz znać moje zdanie, to owszem fotki sobie robie, ale mogę Cię zapewnić, że nie pod prysznicem, nie w prześwitujacych bluzkach, a można powiedzieć, że jesteśmy z Miley w podobnym wieku i na 100% nie każda nastolatka robi sobie TAKIE zdjęcia.
Nie mówię, że wszystkie. Są różne sposoby rozładowania napięcia seksualnego.. Nawet jeżeli " tym obiektem" jest nasze własne ciało. Ale to nie forum od tego : >
"Wy się nago nie oglądacie w lustrze? Nie robicie sobie fotek? Jeżeli nie, to macie problemy z rozwojem psychofizycznym i w sferze seksualności."
O ku*wa. Jaki Ty jesteś mądry :<
Bo ja jakoś nie robię zdjęć mojego członka. Może po prostu nie jest zbyt fotogeniczny... Albo nie mieście się w kadrze (^^). Albo mi to do głowy nie przyszło i nie znam zbyt wielu osób, które by się fotografowały nago.
Taa zazdrość :-D to na bank to :-D Ja rozumiem że to kasa gra w czym jej dają zagrać i sie niedziwni że bierze te role sam bym zagrał w HM jakby mi dali szanse. ale tu chodzi o coś innego Kuźwa, to jak gra pod publiczkę i wymyśla jakieś chore opowiastki itp. np. "Uwielbiam jak mój chłopak czyta mi biblię to snu i nie uprawiałam z nim seksu" wiesz jakbym miał może z 6-lat to bym to łyknął ale i wtedy było by trudno :-D bo to brzmi jak „Pożarłam na śniadanie pelikana, 3 babeczki i popiłam wyciągiem z owoców światła rosnących tylko na księżycu”
a tekst o fotkach... weź zastanów się o mówisz, bo psychologiem od spraw rozwoju to ty na bank nie jesteś i chyba nigdy nie zostaniesz, jak mówi tekst z jednego z popularnych polskich filmów "Kaczka! To max co może z ciebie być"
Cyrus jest aktorką strasznie słabą, która na dodatek pieprzy farmazony jakich mało. a jej fanki zazwyczaj mają tyle rozumu co ona sama i walą teksty "guz na kolanie? AAA to ciąża poza-maciczna!"
Zgadzam się w większości.. Nie jestem w stanie zrozumieć jak ktoś w te jej brednie które wygłasza (bo zapewne wytwórnia tak chce czy specjaliści od naprawy wizerunku jej poradzili) jest w stanie uwierzyć. Z jednej strony jest Miley która półnagie fotki wysyła chłopakowi, robi sobie dość wyzywające zdjęcia i sesje Z drugiej mamy przykładna dziewczynkę, córeczkę tatusia która regularnie chodzi do kosciola w którym poznała swojego starszego chłopaka modela z którym czyta biblie i nie uprawia seksu. Aha... JAAAASNE a ja jestem Paris Hilton. Pytanie tylko w jakim celu te fotki robiła? By zrobić sobie zakładkę do biblii?
Aha.. co do autora wątku:
Na litość boską dlaczego wszelką krytykę tłumaczy się zazdrością? Co? Bo ja tego kompletnie nie rozumiem i zrozumieć nie mogę. Przede wszystkim jeśli tak by było to krytykować musielibyśmy wszystkich aktorów itp.. i dlaczego akurat jej? Dlaczego jej mam zazdroscic urody(zebow?) a nie komus ładniejszemu? sławy? zdobytej na kiepskich produkcjach Disneya i nie bycia branym na poważnie? pieniędzy? czyżby znalazła się na lisice najbogatszych? przy najmniej w pierwszej 10? bo jeśli nie to chyba jest co komu innemu zazdroscic... talentu? wolne zarty.. Wiec czego mam jeszcze jej zazdrościć?
Właśnie się dowiedziałam ze mam problemy z rozwojem psychofizycznym i w sferze seksualności ale jakoś to mnie nie martwi. Nawet cieszy skoro mój prawidłowy rozwój miałby polegać na robieniu sobie nagich zdjec.
Świetnie powiedziane, droga Pani :) Zgadzam się w stu procentach, chociaż w zasadzie nie mam nic przeciwko dostaniu paczki jej nagich fotek.
Mógłbym to nazwać różnie, ale nikomu by się nie podobało. Użyję więc sformułowania innego - Panie negocjowalnego afektu również istnieć muszą.
http://www.egotastic.com/image?path=0807/miley-cyrus-sex-scandal-03.jpg&info=Mil ey%20Cyrus%20Wet%20T-Shirt%20Shower%20Pictures to sa te fotki zapewne przynajmiej 2 moje znajome mają podobne na facebook lub nk według mie onanie ma tak łatwo jak wy mówicie[dobra piszecie] znajoc życie jest cały czas przy niej tatus lub mamusia jak nie oni to jakis ich pracownik a chłopak może zrobic tak jak facet paris czyli wydac [ciekawy filmik] na dvd
Do "Szczepana 600" :
Mozesz nie obrazac jej fanek ?
Ja np. bardzo lubię Miley i na pewno nie mam mało rozumu a wrecz przeciwnie ;/
A to czemu ? Jest ładna zdaje się po wywiadach że jest wmiare miła prubuję odemoralizowywać społeczeństwo
Ode co? Jest wielu miłych i ładnych osob.. a z racji ze to forum filmowe to.. no coż talentu to ona nie ma...
Gayxsw mógłbyś się posługiwać naszym ładnym, polskim językiem?
Twoje wypowiedzi są tak chaotyczne, że ciężko jest zrozumieć o co ci chodzi.
A co do jej urody, to po prostu kolejna ładna buźka w tłumie, niczym się nie wyróżnia...
O gustach sie nie dyskutuje.
Nie lubisz jej ? - trudno.
Ja ja bardzo lubie i uwazam ze gust mam bardzo dobry ;))
ładnie spiewa, jest zabawna ,miła i zwariowana.
Co do gry aktorskiej to nie jest moze jakims mega talentem ale gra w miare dobrze.W sumie ciękzo mi jest ocenic bo hannah montana to bardzo specyficzny serial. Jest komedią i Miley czesto musi wszystko wyolbrzymiac, więc zobaczymy co pokaze w nowym filmie ;) ("Last song")
No tak ale HM (film) nie był ani troche podobny w stylu gry co HM (serial) i tam rowniez sie nie popisała.. zreszta wystarczy obejrzec filmiki z castingu by dostrzec jak genialna aktorka jest Cyrus.
Jakby była dobrą aktorką, to zagrałaby w czymś więcej, niż tylko w jednym serialu i jego kinowej wersji.
Okej, może i dostała rolę w nowym filmie, ale to znów jest produkcja disneyowska, czyli nic na poziomie...
jak mogła pokazac na castingu ze jest genialną aktorka skoro miała tam 12 lat?
a poza tym nikt nie stwierdzil ze jest dobrą aktorką.przynajmniej ja, choc bardzo ja lubie.
A co ma na litosc boska wiek do talentu? Albo sie potrafi grac albo nie- z tym sie rodzisz.. Wielu aktorów udowodniło ze nawet w wieku kilku, kilkunastu lat mozna swietnie zagrac - Popatrz chociazby na Christian'a Bale'a w Imperium słońca, Dakote Fanning w Sam'ie (lat o ile pamietam 8?) itd
"ale gra w miare dobrze" - no rzeczywiscie nie jest to twoje swietrdzenie