Najeżdżacie na Miley, a wątpię, ze macie powody. Rozumiem - każdy ma swoje poglądy i gusta, ale wasze komentarze świadczą o tym, ze nie znacie piosenek Miley i nie oglądacie serialu "Hannah Montana".
To w takim razie ja się pytam: skąd czerpiecie takie opinie?!
Skąd czerpiemy? Bo może znamy te jej żałosne piosenki i oglądaliśmy z parę odcinków tego durnego (tak, durnego. Nie da się zaprzeczyć) serialu. Piosenki może jeszcze w miarę ujdą, le jej "gra"... Przecież ten cały serial nie jest śmieszny. W sam raz dl dzieciuszków, którym zaimponuje największa szmira
Aha, pewnei z jej głupot co? Bo jeśli z innego powodu, to należysz do tych dzieci, którym imponuje tandeta i kicz
Setna osoba, która mówi o zazroÅci... Ludzie, niby czego ja mam jej zazdroÅciÄ? gÅupoty? urody? gÅosu? no odpowiedzcie mi.
Keira 2106, czcicielko bóstwa zwanego Miley Cyrus, jak sama to ujęłaś 'każdy ma swoje poglądy i gusta'. Mi osobiście panna Miley nie przypadła do gustu i nic na to nie poradzisz, to nie mój styl. Nie odpowiada mi po prostu, widzę, jak się zachowuje i stąd wysnuwam opinie na jej temat. Ostatnio zmusiłam się do wysłuchania jednej z jej piosenek. Zawodzenie dziecka z zatkanymi zatokami. A tego durnego serialu nie zamierzam oglądać, za bardzo szanuję swój poziom intelektualny i nie chcę go zaniżać. ;]
żal mi Ciebie i reszty Cyrusmaniaków.
biedacy, mam nadzieję, że niedługo się zorientujecie, iż nie tędy droga... ;p
Lubię Miley, jestem jej fanką, mi podoba się jej "zawodzenie" i nie chcę czytać o sobie że, jestem głupia i że ci mnie żal.
Każdy ma inny gust i ja to szanuje, rozumiem że nie każdemu może się podobać Miley.
Twoja wypowiedź nie tylko mnie uraziła [jak miło się dowiedzieć że zaniżam swój poziom intelektualny] ale nie była też o wiele mądrzejsza od wypowiedzi Keiry2016.
Ja nie obrażam aktorów czy filmów których nie lubię, bo wiem że to nie ma sensu, każdy ma własne zdanie i tak powinno być.Właśnie obrażając innych, w tym ludzi których nie znasz takich jak np. Miley, zaniżasz swój poziom intelektualny, zamiast pogodzić się z tym że Miley nadal będzie mieć fanów, jak i oczywiście antyfanów.
To mi żal wszystkich ludzi którzy tak bardzo przekonani są o swojej wyższości, a tak naprawdę po przeczytaniu ich wypowiedzi, nie wiadomo czy się śmiać czy płakać.
Jeśli ktoś ma dobry gust, nie podniecałby się tą zębatą pseudo-aktoreczką i piosenkareczką. Niech małolata weźmie się za naukę
Nie jesteś osobą która wyznacza co jest w dobrym guście a co nie, bo dla każdego jest to co innego.Dla ciebie Miley to może być dno, dla innych jej piosenki są naprawdę fajne.
Jestem tylko ciekawa jak ty wyglądasz, skoro oceniasz po wyglądzie.
Naprawdę nie marnuj czasu wchodząc na strony o kimś kogo nie lubisz, wydaje mi się że masz chyba jakieś lepsze rzeczy do roboty? :)
Jak jej nie lubię :/ Ale to nie przez jej grę aktorską czy piosenki. Hanne Montane przyznam się że ogladam.. no bo śmieszny jest ten serial. To nie dotyczy jej kariery tylko życia osobistego. No bo te foty które sobie robiła.. Te z gołym brzuchem jeszcze ujdą.. to z chłopkiem to już mi się nie podoba a ta fota z dziewczyną ;O.. Dodatkowo sesja do magazynu Vanity Fair.. Zaczyna tak jak Britney.. Ciekawe czy tak skończy.. No i taka katoliczka z niej... taaa.. chyba gdzieś tu będzie pewien artykuł o niej... http://www.kozaczek.pl/plotka2.php?idp=9974&utm_medium=rss
Do Shazeer: nie oceniam po wyglądzie tylko po grze aktorskiej. A "gra aktorska" tej małolaty to dno i sto metrów mułu. I każdy osobnik, tkóy nie jest poKemOneM się ze mną zgodzi
Jakby jej gra aktorska była faktycznie taka fatalna to chyba zaprzestali by na pierwszym sezonie. widocznie Ludzią się podoba w serialu i chcą ją oglądać. Według ciebie może nie potrafi grać, ale wg mnie np i wielu innych gra bardzo dobrze.
Wg mnie to najgłupszy serial, jaki dotąd wymyślono (już Modę na sukces wolę sobie obejrzeć niż to coś)
Dorosłym się podoba...na pewno a od kiedy dorośli oglądają serialiki przeznaczone dla dzieci do 9 roku życia, wybacz lecz pierwsze słyszę. Już chyba ,,Moda na sukces" jest lepsza od tej Hanki Montanki, bo jak patrze na ekran i widzę ten serial to pierwsze co się wysuwa przed obiektyw kamery to jej wielkie, wybielone, przerobione przez dentystę zęby(takie podobne jak u Zakusia). A ten jej śmiech...
No właśnie, ten jej śmiech... Poza tym w tym szmelcu tak wszystko jest przesłodzone, że aż rzygać się chce
Oczywiście iż tego nie oglądam i spróbowałby mnie ktoś zmusić..., ale jak czytam posty niektórych osób to aż mnie ręka swędzi żeby czegoś miłego nie napisać. Z tej Miley taka gwiazda jak z Paris Hilton aktorka...oto...to...
Wiesz co masz jakieś dziwne pojęcie o tym co jest dobre. Chyba nawet 5-letnie dziecko widzi iż Paris Hilton nie ma za grosz talentu aktorskiego. Lecz widzę, że ty bardzo lubisz pannę Hilton skoro masz ją w nicku i avtarze. Życzę dalszego przyjemnego odmóżdżania razem z Paris i Hanką, pewnie nie masz więcej niż 12 lat może w przyszłości zaliczysz to do ,,błędów młodości"
Dziewuszki zakochane w Hannie Montanie. Obejrzyjcie sobie chociażby Zmierzch i porównajcie ten film i serial...
zgadzam sie zmierzch jest sto razy lepszy od tej tandetnej laluni.
osobiście obrzydza mnie i widziałam jej serial i piosenki i to jak sie rusza to poprostu wymiotować mi sie chce.
nie widzicie jej perwersyjnych minek? Teraz takie same robią gów-niarze na fotce.pl Raj dla pedofilów.! xD Serial beznadziejny.
Racja. Te jej minki, normalnie jak z fotki czy naszej klasy. Jakie to teraz głupie dzieci... Po co te usta tak wypinać? Przecież i tak morda brzydka
Ja oglądałam kilka razy Hannah Montana i jedno słowo to okresli. ŻENADA! Pokolenie kretynów! Nie dziwię się, że teraz 14 letnie dziewczynki nie potrafią zklecić zdania po polsku. Siedzą przed komputerem i przed Disney Chanel i głupieją! Co to ma być?? Za co ona jest doceniana?? Tak jak ona to potrafiłaby zagrać co druga dziewczyna! Głos? Jaki głos? W Polsce jest tyle utalentowanych dziewczynek! Żadna nie jest doceniona! A ta kretynka Miley Cyrus ma miliony!!!! Szlak mnie trafia! I piszta co chceta!
Wiecie, ja nie mam nic do niej. Może nie jest idealna i robi czasem głupie rzeczy. Nie jestem jej fanką i nie mam zamiaru jej bronić. Ale jestem pewna że wielu z was najeżdża na nią tylko dlatego że jest popularna, ma kase, może sobie pozwolić na wiele żeczy o których wy nawet nie myśleliście . Ma to wszystko mimo młodego wieku. Założę sie że wiele dalibyście żeby być na jej miejscu.
Obejrzałam 2-3 odcinki, z musu, bo młodsza siostra chciała. Stąd moge
brac opinie na temat jej osoby.
W ogóle, to nie spodziewałam sie takiego tematu po kims kto ma Keirę
Knighley na avatarze, ale jak widze stawiasz ja na równi z jakas Demi
Lovato i Natasza Urbańską, to naprawde, szkoda mi cie. :'(
Czy ja wiem Miley, wszystkie nastolatki myślą że to gwiazda a ona zagrała tylko w HM i przez to stała się słynna... nagrała słabych parę piosenek do filmu, ale myśle że jej osobiste piosenki jak np. Fly on the wall są ok :)
ja niestety raz byłam zmuszona oglądać to badziewie i od tamtej pory uważam że "tworzenie" takich seriali dla sześciolatek powinno być zakazane bo te seriale tylko i wyłącznie ogłupiają biedne dzieci...
Miely jest spoko.Nie wiem po co się sprzeczacie.Może w filmie gra żałośnie,ale osobiście jestem fanka Miely.
Miley jest spoko i jej piosenki i gra w filmach, a wy sie czepiacie ciekawe jak byscie wy grali albo śpiewali!!teraz sie mondrzycie a tak to byscie speniali !!
nie żałuj nas, nie jest nam źle ;] każdy kto uważa że Milley to idiotka MA RACJE!
Mi się na początku Miley nie podobała, ale gdy ją obejrzałam w w Hanna Montana to zmieniłam zdanie. Według mnie mimo, że jest tak młodą osobą to świetnie gra, ma piękny głos i fajne słowa do swoich piosenek.
Ja ją lubię. Może nie za aktorstwo, ale za jej głos, osobowość. Każdy ma prawo wyrazić swoje zdanie. Mi się tam jej piosenki podobają. Kupiłam płytę 'Breakout' i nie żałuję. Miley jest naprawdę utalentowaną osobą. Owszem, Hannah Montana jest trochę dziecinna i nie podoba mi się ten serial w ogóle to i tak bardzo ją lubię. Proszę uszanujcie moje zdanie, pozdrawiam :)