Jeśli dzisiejsza młodzież ma takich ludzi za idoli to nie wiem co powiedzieć.
http://youtu.be/doYr0n1rE6M ten występ idealnie pokazuje jaki marny poziom przedstawia ta osoba. Niech mi jeszcze ktoś wytłumaczy o co chodzi z tym wystawianiem języka.
ona jest żałosna, kiedyś nic do niej nie miałam, nawet ją lubiłam, ale teraz to jakaś masakra...zachowuje się jak dziw*a, chyba stara się być seksowna, ale nie można być seksownym tak wyglądając i się zachowując i to na gali, którą oglądały miliony ludzi...są nagrania, które pokazują zażenowanie innych, np. Smithów czy Taylor Swift...to smutne, że tak nisko upadła, mogła zmienić wizerunek, ale bez przesady :/
Myślę że ma straszliwy kompleks na punkcie bycia "gwiazdką Disneya" i desperacko próbuje udowodnić, jaka to jest "dorosła".
Już ci tłumaczę- głodna była i liczyła, że jakąś muchę złapie (a tak serio to miało to być chyba seksowne :P ).
Na mnie zrobiła piorunujące wrażenie- szczęka mi opadła zaraz po jej wyjściu z miśka z tym jęzorem i nadal się zastanawiam co ja właściwie oglądałam, bo występ na miarę jakiejkolwiek gali to to nie był.
Wyszła dziewczynka w za ciasnych majtach, z miną jak po porażeniu prądem, czymś dziwnym na głowie, a na dodatek w otoczeniu pluszaków i za wszelką cenę starała się skupić uwagę publiczności na okolicach wyżej wspomnianych majtasów.
Jak napisała vicky19- zażenowanie innych wykonawców było widoczne, a już myślałam, że tych ludzi nic nie zawstydzi :P
Dokładnie to samo chciałem napisać. Jej występ to była totalna żenada, podobnie jak cała gala MTV VMA . Miley Cyrus drugą Madonną nigdy nie będzie, choćby nie wiem jak bardzo się starała.
Na chwilę jednak udało jej się zostać gwiazdą wieczoru wszystkich mainstreamowych mediów, więc można powiedzieć że swój cel osiągnęła. I tak się właśnie robi wielką kasę w tym showbiznesie...
Amatorski teatrzyk w wykonaniu artystki, która zrobiła z siebie zupełną dzi wkę, ale pewnie już nic nie pamięta, bo pewnie sztachnęła sobie coś.
Iluminaci robią masę podobnych rzeczy, np. Emkę w czasie każdej pełni wywożą na Łysą Górę i zmuszają do rytualnego seksu z diabłem.
Będę robił co zechcę, a poza tym w porównaniu z pewnym małym prosiaczkiem z manią prześladowczą na punkcie tajnych szatańskich stowarzyszeń jestem okazem zdrowia.:>
zachowaj sobie te infantylne porównania dla siebie prowokatorze, poza tym Illuminaci wcale nie sa tacy tajni trollu.
Nie, nie jesteś okazem zdrowia i juz to wiele razy mi udowodniłeś.
Mówiłem ci już, że tę kiłę nie ode mnie złapałaś, pewnie od któregoś iluminata albo nawet od samego pana ciemności.
weźcie to coś zastrzelcie ^
no po prostu jesteś skończonym debilem, tyle mam do dodania, a teraz sio nie syf mi w powiadomieniach.
Przecież sama mnie bez przerwy zaczepiasz, słowem się nie odezwałem do ciebie, a tu znowu wyzwiska - ci iluminaci mają na ciebie katastrofalny wpływ.
To że oni wierzą w szatana i diabły wyznając go i je, to nie musi od razu oznaczać, że one istnieją naprawdę, mimo tego że podobno największym osiągnięciem szatana jest właśnie to, iż ludzie w niego nie wierzą... ALE jakby na to nie patrzeć, to uważam że gdyby nie chciała mieć z nimi nic wspólnego, to paru dobrych ochroniarzy załatwiłoby sprawę!! no chyba, że ją straszą np. jakimś snajperkiem, który mógłby ją ściągnąć w każdej chwili, mimo dowolnej ilości otaczających ją "ochroniarzy" :-D
Nie, to fizycznie niemożliwe, ponieważ psychiatra to najczęściej zaraza, jeden drugiemu podpadnie i obydwaj skończą na dnie, nie pomogą sobie wcale, wręcz przeciwnie będzie marnie... :-(
Poza tym illuminaci to wcale nie są wariaci, są zawsze w pełni świadomi swoich czynów oraz broni, które wciąż wykorzystują potajemnie maltretują, nimi ludzi dookoła, dla nich to zabawa jest wesoła!!
Niszczą, psują, demolują wszystko co im w ręce wleci, jak jakieś pie**olone tępe dzieci, zero szacunku, skrupułów, i sumienia, powinni dawno trafić za to do więzienia, ale wszystkie sądy dawno przekupione i jest to udowodnione, że mają największą władzę bo sterują całym światem!! od lat dawnych, niepamiętnych oni byli i swoje robili.
Ludzie twierdzą że ich nie ma, a to jedna wielka ściema!!
Dwulicowi hipokryci powinni wreszcie zostać, oficjalnie odkryci i wszyscy co do jednego wybici !!!
Sprawiedliwość musi być, żeby było po co żyć!! Oni wszyscy muszą zginąć bo inaczej będzie syf.
Wysłannicy lucyfera, tego piep**onego zera!!!
KiLluMiNaTi !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kiedy zobaczyłem jak trzęsie tą chudą indyczą dupą, to spadłem ze śmiechu z krzesła. Weźcie to kurvva zabijcie zanim zniesie jaja.
Chyba usilnie wzoruje sie na Pierwszej Dziewicy Ameryki - Britney Spears - ale roznica jest taka, ze Britney mino wszystko miala jakis tam urok i w jej wykonaniu ten caly "bunt" nie byl az tak dosadnie pokazany, a Miley to aseksualna, nacpana glupiutka pinda z jezorem jak u krowy (nie obrazajac tych zwierzat) :)