Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Nienawidzę tej pustej lali jest brzydka głupia a jej piosenki są beznadziejne!!!

Anna_440

Kolejna wypowiedź na poziomie :/ Anna_440 wiesz że to jest forum opisujące ją pod względem aktorki a nie jej wyglądu i piosenek? Zastanów się czasem dobrze zanim coś napiszesz ! Poza tym takie słowa jakie ty użyłaś są nie na miejscu, jak już używasz tego typu stwierdzenia to czy tak trudno Ci napisać np. "nie w moim typie", "nie za ładna" itp.? Na prawdę przeraża mnie dzisiejsza społeczeństwo (nawet zwracam się do dzieci), ale Polacy mają chyba to do siebie, że na każdym kroku są chamscy i nie mają za grosz poczucia szacunku do drugiej osoby. Nie potrafią skonstruować normalnego zdania na odpowiednim poziomie, broń boże myśleć tylko najprostszymi słowami. Ja rozumiem, że dziecko ma jeszcze ubogie słownictwo i nie wymagam od nich zbyt wiele ale należy się chyba jakiś szacunek do osoby.

parradox12

przepraszam ale ja nie jestem z Polski nie mówię dobrze w polskim :)

Anna_440

ale piszesz normalnie ...

olka19_19

ucze sie dopiero jesli umiesz hiszpanski bedzie mi latwiej, saludo :)

użytkownik usunięty
Anna_440

burro xD

Anna_440

błenos ajres.

użytkownik usunięty
Anna_440

Jalapeño :P

Anna_440

Jasne, jasne. Może i jej nie lubisz , ale po co od razu pisać, że jest brzydka? Tu się tego nie ocenia, zauważ.

Anna_440

Piosenki sa beznadziejne ale nie jest brzydka

sador1991

Co kto woli, tylko, że na tym forum opisujemy ją pod względem aktorki a nie śpiewu czy wyglądu :)

parradox12

Wybacz, ale ty masz czelność mówić komuś jak się ma wyrażać o drugiej osobie?? A ty i twój kumpel Gangster_3_Reaktywacja, w innym temacie o Miley obrażałeś mnie i inne dziewczyny, nazywając nas zazdrosnymi pasztetami... A gdy zwróciłam twemu szacownemu koledze jak należy rozmawiać z dziewczyną, zaczął się odgrażać co to by zrobił, gdyby mnie spotkał. Dlatego zgłosiłam wasze wypociny do usunięcia... A co do założycielki tematu, powinna najpierw spojrzeć na siebie, a dopiero później oceniać innych... Miley nie jest pięknością ale nie można powiedzieć że jest brzydka. Jej muzyka to nie jakieś mistrzostwo, ale jeśli mam wybrać jaki rodzaj kariery powinna rozwijać, to zdecydowanie wolę ją jako piosenkarkę niż aktorkę, bo jej sztuczność razi po oczach...

Lola140392

Przepraszam bardzo, mogłabyś mi pokazać wątek w, którym użyłem takiego słownictwa jakie mi tu zaprezentowałaś bo nie przypominam sobie żebym JA tak pisał, może kolega się tylko uniósł albo sam nie potrafi napisać czegoś na poziomie.

Lola140392

Co do aktorstwa to na razie nie masz zbytnio podstaw aby ja oceniać albowiem zagrała tylko w jednym 'normalnym' filmie pełno montażowym, (nie licząc HM) dlatego czas pokaże na co ją stać tak na prawdę.

parradox12

Ja tylko oceniam ją na postawie tego co do tej pory nam zaprezentowała. Mogę przyznać też, że za nią nie przepadam, chociaż ostatnio jest mi jej osoba naprawdę obojętna. Owszem był czas kiedy naprawdę działała mi na nerwy, ale to było kiedyś. Teraz nawet nie mam czasu na to żeby tu zaglądać, bo szkoła itd. A co do słownictwa skierowanego do mnie i innych dziewczyn to może mnie trochę poniosło, bo z tego co pamiętam to ty chyba nie użyłeś tych słów, więc za to mogę powiedzieć przepraszam. I tak masz rację, twój kolega nie potrafi napisać niczego na poziomie... Z tego co widzę jest mocny tylko w mordzie... A jeszcze co do Miley, może pokaże jeszcze czy umie grać czy nie, oby jak najszybciej bo jej kariera aktorska skończy się tak szybko jak się zaczęła.

Lola140392

Dziękuję za rzetelną odpowiedź ;)

sador1991

Dokładnie tak.

Anna_440

Popieram

ObiWanKenobi444

też nie lubisz tej lalki?

Anna_440

Anno
Nie jestem fanką Sajruski, nie mam kubków, zeszycików różowych ani nic z tych rzeczy, jednak Twoja wypowiedź jest tak beznadziejna, tępa i prymitywna, że aż mam ochotę bronić Miley.

platyna_2

dokładnie! tylko ludzie bez poziomu potrafią rzucać obelgami na tych, których nawet nie znają! Nie musi się podobać nikomu z urody, ale skąd można wiedzieć, jaka jest z charakteru? Skąd wiadomo, że to głupia krowa i pusta lala? Nie wiadomo. Czasem, zanim Anno_440 ocenisz człowieka, zastanów się, bo możesz go nieumyślnie zranić. I nie chodzi tu już o samą Miley, ale o wszystkich otaczających Cię znajomych.
Odnośnie Miley, mogę powiedzieć tyle: mimo wszystko, jest to biedna dziewczyna, która zamiast spokojnego dzieciństwa obracała się w tłumie narwanych paparazzi i tak jest do dziś. nie wiem, czy Ty byś była zawsze miła, uśmiechnięta i zadowolona, gdyby miliard osób wchodziło ze swoimi butami do Twojego życia. Jeśli na jakiejś stronie przeczytałaś, że Miley była niemiła, obluzgała kogoś albo krzywo spojrzała, to zastanów się po prostu, co mogło być tego przyczyną. Media kreują różne wizerunki, niestety najczęściej niemiłosiernie i okrutnie złe.
A to tylko dziewiętnastolatka...

użytkownik usunięty
Anna_440

I am Francisco Vasquez Garcia
I am welcome to Almeria
We have sin gas and con leche
We have fiesta and feria
We have the song of the chochona
We have brandy and half corona
And Leonardo and his accordione
And calamari and macaroni

Anna_440

Jak byłam młodsza to oglądałam hannę montanę, ale teraz Miley za bardzo nie lubię, ani filmów (chociaż jedyny, który mi się podobał to ostatnia piosenka), ani jej muzyki (nie w moim stylu). Ale żaby ją nazwać pustą i brzydką lalą? Właśnie jest bardzo ładna, a co do inteligencji to nie wiem, nie znam jej i nie będę oceniać.

Tabletka7

Takie właśnie wypowiedzi mi się podobają, bez nadmiernej krytyki i obrażania ;)

parradox12

Jak dla mnie to dziewczyna fajna ..ale wpycha sie wszedzie i jest juz jej za duzo !wolałam ja jako Słodką dziewczynke z hany montany i zgadzam sie ze swoja kariere powinna rozwijajac w kierunku spiewania bo nawet wpadaja w ucho niektóe piosenki ;)