Miley może nie jest idealną aktorką, ale mi się tam podobała w filmie Hannah Montana. I dodam, że nie jestem jej fanką...
Zgadzam się i dlatego zawsze chciałam się dowiedzieć w czym tkwi tajemnica sukcesu Miley. Co te wszystkie fanki w niej widzą. Naturalnie chodzi mi o inteligentną wypowiedź, a nie "Ona jest sweet". Ale niestety, żadna mi jak na razie nie odpowiedziała.
No niestety "szpony komercji" zaglebiaja sie w nich coraz glebiej i coraz bardziej nimi manipuluja (bo daja soba manipulowac). Swoja droga nie wiem dlaczego tak jest przeciez inni nie sa chowani na innej planecie tez maja dostep do telewizji internetu itd a jakos nie podniecaja sie durna rozupuszczona nastolatka ktora zamiast w kolejce po talent stala w kolejce po krzywy wielki zgryz... Niestety w Polsce coraz bardziej przymuje sie model amerykanski pustosc i proznosc do granic mozliwosci. Jak sie patrzy na niektore osobniki wychodzace z podtsawowki czy gimnazjum to tylko rece załamywac.
Faktycznie ja jestem w stanie zrozumiec ze ktos cos uwielbia nawet jesli jest to chlam ale jesli potrafi podac jakies racjonalne argumenty dlaczaego i ew ich obronic, a nie slepo pisac "bo tak" " bo jest słitasna" "bo jestes glupia a Miley fajna" "Miley jest dobra aktorka bo Al Pacino to dziadek a ona jest mloda"...
Oni sami nie wiedza dlaczego to cos lubia bo poprostu wmawia im sie ze to jest fajne. Pomijajac fakt iz w dzisiejszych czasach wlasnego zdania nie mozna miec czy tez go wyrazac(jak to gdzies w serwisie inf. mowili miss wyraziła swoja opinie ze dla niej malzenstwo czy rodzina powinna skladac sie z mezczyzny i kobiety to teraz afera jest). Wiec skoro Miley jest teaz podna trzeba ja wielbic...
Swoja droga jak ludziom sie nie nudzi ogladanie w kolko tego samego... przeciez wiekszosc tych Disneyowskich produkcji i w ogole np komedii romantycznych to jeden wielki schemat powtarzany non stop. Po co cos takiego produkowac? nie lepiej obejrzec tych kilkadziesiat tysiecy filmow ktore maja taka sama strukture?
Aha i tu nie chodzi przeciez o to zeby nastolatki ogladaly ambitne kino (ktore swoja droga jest zbyt amibitne) tylko dobre jakosciowo... przeciez komercja tez moze byc dobra.
A jak juz sie cos lubi to warto by wiedziec za co... Ja np lubie filmy Nolana ktory robi przeciez komercyjne kino a mimo wszystko dobre jakosciowo. I owszem ktos sie moze z tym nie zgadzac ale podobnie jak ty moge mowic np o Prestizu godzinami bo go uwielbiam. Potrafie bronic swoich argumentow i je przedstawiac a nie "bo tak moge ogladac co mi sie podoba". Tak samo jesli chodzi o aktorow.
PS. co jest z tymi komentarzami? ten uklad jest jakis dziwny i pomieszanmy... trudno sie polapac
I obawiam sie, ze zadnej racjonalnej odpowiedzi od jej fanki nie dostaniesz. Ona istnieje tylko i jedynie dzieki wytworni a dlaczego ludzie daja sie tak oglupiac i wmawiac ze to i to jest dobre i fajne to zupelnie nie wiem. Niestety chyba ludzie zamiast madrzec glupieja.
Ale co era Internetu może zrobić z rasą ludzką. Czemu dzieci (kurde, co ja piszę, wszak to podobno moi rówieśnicy) dają się nabrać na świecące reklamy, blond perukę i potoki cekinów? Rozumiem, że można to lubić, każdy ma swój gust, ale, czemu jej fani, nie potrafią racjonalnie wytłumaczyć swojego uwielbienia do niej? Przyznam się, że także fascynuje mnie pewne komercyjne dzieło, które nie jest niczym wybitnym, ani oryginalnym, ale ja potrafiłabym godzinami gadać, o tym, dlaczego możne je lubić. Ale co z dzisiejszą młodzieżą? Zamiast robić coś kreatywnego, to siedzą godzinami na portalu samo-zło alias nasza-klasa. Trudno od nich czegoś oczekiwać. Ale musi istnieć, chociaż jedna jej fanka, która potrafi sklecić dłuższą niż trzyzdaniową wypowiedź.
Że ludzie głupieją to wiem, przeprowadzam na ten temat wnikliwe obserwacje.
Ja np. nie potrzebuję 3 zdań żeby napisać dlaczego lubię Miley.Można to nawet w jednym zdaniu napisać...Ale jeżeli chodzi o mnie to mi się po prostu podoba jej muzyka,piosenki ma fajne,wpadają w ucho.A ten jej serial jest spoko,można się pośmiać a i podobają mi się jej koncerty na żywo,moim zdaniem na świetny głos styl.Tyle.
Ja się nie chcę czepiać. Naprawdę. Przysięgam, nie tym razem, ale czy mogłabyś dokładniej opisać co ci się takiego podobało? Pytam z ciekawości.
Dokładniej chyba się nie da. Po prostu jej muzyka,uważam że ma świetny głos i to jest rzecz która m.in najbardziej mi się w niej podobają.No i ogólnie jak dla mnie cała jest spoko(ciuchy,wygląd) i nic do niej nie mam i dlatego ją lubię.Ja nie wiedzę nic nadzwyczajnego w tym że wyciekły te fotki w bieliźnie czy jakie tam.Wiele dziewczyn takie ma, przynajmniej wiadomo że Disney karze jej tylko mówic o tej niewinności itd..
ani idealna, ani dobra ani jaka kolwiek aktorka... ona nie gra ona stroi miny i wypowiada tekst
ona śmierdzi starymi ludźmi i jest transwestytą, przeczytałem to gdzieś, podobno uwielbia wkładać sobie w dupę bakłażany
No to może ja odpowiem.
Na początku spodobał mi się serial HM.
Nie jest może jakiś ambitny, ale za to bardzo śmieszny i idealny dla zabicia czasu.
Miley zwróciła także moją uwgagę tym że jest bardzo ładna i ma śliczne włosy, a zawsze chciałam takie mieć. =)
Pózniej zaczęłam słuchać jej muzyki. Także mi się spodobała. Miley ma fajne, życiowe teksty i na dodatek dużą część pisze sama.
Dziękuje jej także za to , że dzięki niej zapragnęłam nauczyć sie grać na gitarze ;)) !
Mil śpiewa także dużo piosenek na żywo i uważam, że potrafi śpiewać. Moim hobby także jest śpiew więc jakos "mnie to do niej zbliżyło xD "
Następnie zaczęłam oglądać rózne filmiki z jej udziałem i urzekło mnie to że nie próbuje na siłe zrobić z siebie gwiazde tylko jest normalną, zabawną i wyluzowaną nastolatką ;)) Nie udaje nikogo. Moze poza tym, ze Disney każe udawać jej taką świętoszke, którą oczywiście nie jest.Kolejna sprawa to te zdjęcia.No tu się nie popisała, ale znam mnóstwo nastolatek które robią sobie takie zdjęcia.Ona po prostu wysłała je do swojego chłopaka i nie wiedziała ze jakis haker wykradnie te fotki.
Często na ulicy można ją zobaczyc w jakims zykłym T-shirt-cie (?) i lgginsach, a nie jak inne gwiazdy zawsze na pokaz.
Równie często wychodzi bez makijażu i po obejrzeniu zdjęć nadal uważam, ze jest ładna.
Działa też charytatywnie. Teraz własnie trwa jej aukcja na e-bay. Wszytskie pieniądze ktore uzbiera ma zamiar oddac do jakiegos hospicjum.
No to tyle ;)
A. I jeszcz kocham jej śmiech ;DD
nicolah po chuj o tym piszesz? wychwalasz ją jak nie wiem, pewnie jak oglądasz HM to sobie jedziesz palcówkę. Znajdź sobie chłopaka, a nie liżesz jej dupę na forach. Myślisz że Ci odpisze i powie że Cie kocha?Chuja ona nawet nie ma pojęcia że istniejesz. A Ty się nią rajcujesz i pewnie marzysz o tym żeby wylizać jej pizdeczkę.Ja się dziwie że ten kaszalot ma fanów, ona nawet śpiewać nie umie, wyje jakbym ją ktoś w brutalny sposób ruchał.Za piękna to też nie jest,zęby ma jak królik a ryj cofnięty jak pekińczyk. Choć pekińczyk ma już ładniejszy ryjek :)) Skurwol gdzie przeczytałeś że ona jest transwestytą i sobie wkłada bakłażany? ;D Pozdro :PP
Ona napisała to w odpowiedzi na pierwszy post.Ktoś się zapytał dlaczego jest taka lubiana przez fanów [czy jakoś tak].Ta osoba oczekiwała pełniejszej odpowiedzi i nicolah to uczyniła.
Oj wybaczcie mi tą wulgarność,ale po prostu nie lubię takich ludzi...którzy wyolbrzymiają cechy aktorów, rozumiem że komuś się ona podoba, ale żeby aż tak ją ubóstwiać?? Boże ona jest zwykłym człowiekiem, nie jakąś boginką żeby ją czcić, to już dla mnie jest przesadą :P
Jedyne co mogę powiedzieć to przykro mi że mnie nie lubisz ;))
("Oj wybaczcie mi tą wulgarność,ale po prostu nie lubię takich ludzi...")
No chyba że chcesz to zrobię dla Ciebie wyjątek :)) ;D Ale na temat miley cyrus nie zmienię zdania, nie lubię jej i już :P
Ja też nie zmienie zdania ;))
no to trudno.
w ogole tak teraz sie zastanawiam, ze wszystkie osoby pisząc tutaj (łacznie ze mna) tracą czas. Bo osoby ktore jej nie lubia nie przekonały tych co ją ubóstwiają ani tym bardziej na odwrót ;p
Wszyscy bedziemy sie tu kłocic w nieskończonosc ;d
Do "Strielok" - ile masz lat? ;>
To sie nazywa zbijanie czasu:D A tak serio kilka minut dziennie to nie znowu jakas strata czasu..
No tak ale jest tu dość dużo postów i jak sie tak na wszystkie odpisuje no to męczy juz powoli - przynajmniej mnie ;p
Na jeden z wpisów straciłam ok 10 min i najlepsze bylo to ze przez przypadek , zanim dałam wyślij, go usunęłam ;d
ale czasami mam ochote tyle powiedziec ze nie da sie skrócic ;p
a pisze dosc szybko ;)
jak juz sie tak wszyscy wymieniamy wiekiem to moze ty tez sie pochwalisz sprutemajty xd co ? ;)