Za co wy jej tak nie lubicie? Że była gwiazdką Disney'a. Jesteście zazdrośni ponieważ nigdy nie osiągniecie takiego skukcesu i popularności jak ona. Ciekawe czy jak yś dostał propozycję zagrania w disneyowskim serialu.
Pozwól że ci wyjaśnię:) Wkurzające jest to że za marne aktorstwo płacą jej krocie. Niech się przyłoży albo chociaż wynajmie prywatnego nauczyciela od lekcji aktorstwa, żeby brak jej talentu nie rzucał się tak w oczy. Przecież skoro stać ją na wille i przedłużanie włosów, to na nauczyciela tym bardziej(Chociaż w jej przypadku nie wiem czy lekcje aktorstwa w czyś jej pomogą, bo albo ma się talent albo się go nie ma). Ja osobiście nie rozumiem fascynacji jej osobą. Dla mnie nie jest jakoś szczególnie piękna(bez makijażu wygląda jak przeciętna dziewczyna, obok której przechodzi się na ulicy, chociaż w sumie nie mnie oceniać, jestem dziewczyną, faceci lepiej będą potrafili ocenić jej urodę), nie jest szczególnie utalentowana, nawet muzycznie(ma czysty głos, ale jej barwa głosu nie przypadła mi do gustu, trochę jakby śpiewała przez nos). I czym tu się zachwycać? Dziewczyna łapie się pierwszych lepszych roli, bo pewnie nie ma zbyt wielu propozycji, z resztą wcale się nie dziwię...
Hannah Montana się skończyła więc teraz o niej ucichło. I niestety, jeżeli nie zabierze się poważnie za swoją karierę aktorską, to będzie coraz gorzej. Jej małe fanki, kiedyś dorosną, a po niej zostanie tylko wspomnienie...
P.S. Jeśli ktoś chce bronić Miley, to proszę podać mi sensowne argumenty na jej obronę. Żadnego trollowania!
no tak jej aktorstwo moze nie jest najlepsze, ale zobaczymy czy sie poprawiła w jej dwóch nowych filmach.A co wyglądu to tak jak napisał mercy1997 jest to płytkie bo piszesz tak jakbyś była najładniejsza na swiecie, nie widziałam ci moze jesteś ładna, ale mi to wyglada na zakompleksiona dziewczynke która musi poubliżąc innym żeby sie lepiej poczuć. Jeśli chodzi o śpiewanie to jak kto woli:P a propozycji ról jak kiedyś czytałam dostaje bardzo dużo. A "ucichło" o niej bo nienagrała ostatnio zadnej nowej piosenki ani płyty, w tym roku cos wyda wiec.. zobaczymy. A tak na koniec to niema tylko małe fanki, wiekszosc jej fanów jest starsza
Ależ ja nie napisałam że ona jest brzydka, tylko że jej uroda nie jest porażająca i bez makijażu wygląda zwyczajnie... Trzeba czytać ze zrozumieniem (bez urazy) :). Co do jej tak zwanych fanów, to wątpię żeby ktoś powyżej 20-tki się nią zachwycił bo nie ma czym...
Co do mojej urody, to prawda nie znasz mnie więc nie możesz oceniać... Ja sama siebie nie uważam za bóstwo. Po prostu piszę tak jak ja uważam, oczywiście można się ze mną nie zgodzić, bo gusta są różne... A wolność słowa to jedno z praw człowieka, więc proszę cię nie nazywaj mnie płytką, bo mój komentarz nie zawierał niczego co by wskazywało na to że uważam Miley za brzydką. Nie jest porażająco piękna, ale brzydka też nie jest. Są jednak piękniejsze i bardziej utalentowane młode aktorki, które nie są doceniane... I to mnie boli najbardziej...