Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

żałosne jest to że wszyscy oceniaja Miley po obejrzeniu jedynie Hannyh Montany...kojarzona
jest jedynie z jej postacią,jako słodka różowa idolka 12 latek ...widziałem z nią kilka filmów i
jest niesamowicie uzdolnioną i piękną dziewczyną ( była) bo jej obecny wygląda mnie nie
przekonuje jak i muzyka kiedyś była naturalna,skromna,teraz troche robi sie na plasticzka i
gra mało ambitną muzykę..no ale uważam że jeśli ktoś nie widział jej poza serialami z
disney channel to nie powinien jej oceniać z góry...bo zagrała w bardziej ambitnych
produkcjach,gdzie udowodniła że jest świetną aktorką,zresztą ja w wieku 20 lat oglądałem
hanneh i lubiałem ten serial =D

cookiexkannibal

Nie ją oceniam po zobaczeniu
Hannah Montany
Hannah Montana: The Movie
Nie ma to jak hotel
Nie ma to jak statek
High School Musical 2
Justin Bieber: Never Say Never i... Piorunie.
Widzisz pewną zbieżność ?

crazy_race

nie mówie o tego typu filmach ...może lepiej obejrzyj ''LOL'' albo ''Ostatnia piosenka'' zanim cokolwiek napiszesz idioto

cookiexkannibal

By zobaczyć że nie ma najmniejszej różnicy ? Wstrzymam się.

crazy_race

te co wymieniłeś to filmy disneyowskie dla 12latek,te co ja wymieniłem to dramaty,za które dostała nagrody i wiele nominacji do nagród

cookiexkannibal

Teen Choice to żaden wskaźnik jakości. Według Teen Choice Zmierzch to arcydzieło.

crazy_race

oceny na filmwebie mówią same za siebie :P zresztą dyskutować z Tb nie będe,tkwij sobie dalej w swojej nienawiści do Miley,gdyby Ci zależało to byś obejrzał inny film z nią,no ale wisi Ci..luz ja też nie moge sie przekonać do wielu 'gwiazdeczek' no ale nie oceniaj jej po takich banalnych pseudo komedyjkach dla dzieci..osobiście jednak polecam film 'ostatnia piosenka' bardzo życiowy i smutny o ile gustujesz w takich filmach...

cookiexkannibal

Ja się z tym zgadzam bo dużo osób obejrzy Hannach Montanah i mumią że jej nie lubią . Dobra ja oglądała tylko kilka odcinków z tego serialu i on jest taki sobie oglądałam go jak byłam mniejsza , ale jak obejrzałam ostatnią piosenkę czy lol to zmieniłam zdanie jest dobrą aktorką a pod względem wokalu jest coraz lepsza ale daleko jej do ideału , ale dużo osobom podoba się jej piosenki to znaczy od gustu danej osoby . Więc po obejrzeniu jednego serialu z Miley nie oceniajcie jej tak surowo .