Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

A ja tam jej nie lubie..

użytkownik usunięty

Moim zdaniem jest beznadziejna aktorka i piosenkarka. I nie mówie tak dlatego ze jej zazdroszcze tylko oceniam realnie . Jest wiele młodych aktorek , które maja talent i zapracowały sobie na sukces same a nie dzieki tatusiowi. Moim zdaniem daleko jej do takich dziewczyn jak Sofia Vasilieva czy Abigail Breslin . To są dziewczyny z przyzłościa a nie sezonowe gwiazdki.

Ja tam myślę tak samo.... Jest sławna dzięki tatusiowi i 10 letnim fankom...

beeti95

ja uwazam ze głos ma niezły

BlackRose58

No ja uważam że cienka jest i w aktorstwie i w śpieawaniu, ale to jest forum filmowe, to nie oceniam śpiewu :P

użytkownik usunięty

Oj, nie zgadzam się. Po obejrzeniu jej ostatniego koncertu w House of Blues muszę stwierdzić że śpiewa zaskakująco dobrze, co ważne dosyć czysto. Na dodatek potrafi się zabawnie ruszać po scenie i angażować zgromadzoną publiczność w ten swój występ. Oczywiście większość jej piosenek to komercyjne g#wno dla nastolatek, nieliczny wyjątek od tej reguły stanowi np. koncertowy Robot i Liberty Walk. Jednak ogólnie to zgadzam się z tym co mówi Miley, taki g#wniany pop to nie jest muzyka. Z kolei na temat jej dorobku aktorskiego nie mogę się wypowiedzieć. Nigdy nie oglądałem Hannah Montana ani żadnego innego filmu z jej udziałem i mam nadzieję że nigdy nie będę miał takiej okazji:)

Nom lepiej żebyś się na żaden film z jej udziałem nie natknął bo się załamiesz :P No.. z resztą w wielu filmach nie grała to mała szansa że coś z jej udziałem zobaczyzsz :P

beeti95

I to jest właśnie to o czym mówię od miesięcy... Znajdują jakąś niespecjalnie utalentowaną dziewuchę, z wiochy zabitej dechami, która ma tatusia który gra muzykę country, spece od gównianej sieczki robią z niej wielką gwiazdę, Hennę Posranę i oto mamy mega "gwiazdunię" jednej roli i nową boginię dla milionów tępych 10-latek, które jeszcze nie są w stanie skumać co ten serialik z nimi robi i z ich mózgami... Naprawdę mnie wku*wia to że wiele początkujących aktorek pracuje latami na to co ma Miley dzięki jednej roli w stajni Disneya. Oczywiście nie mam nic przeciwko Gwiazdkom Disney Channel bo wiem że niektóre z nich naprawdę ciężko pracują także poza disneyem. Uważam też że są całkiem fajni aktorzy/aktorki w Hannie Montanie które miały by szansę się wybić gdyby nie były w cieniu Miley... Na przykład Emily Osment czy Moises Arias. Osobiście uwielbiam postać Jacksona Stewarta. Uważam że zrobiłby karierę jako komediant bo ma do tego facet smykałkę...

użytkownik usunięty
Lola140392

potwierdzam.. Filmowy Jackson ma talent i nie wiem czemu wszystko kreci sie wokół Miley a o nim nie napisza nawet jednego artykułu .. a ,,Hannah.." tak jak wczesniej napisałam jest moim zdaniem beznadziejna we wszystkim co robi . Jej piosenki sa na jedno kopyto ( nie wiem nawet czy pisze je sama czy z pomoca tatusia ) , aktorka z niej mierna , pięknością też nie jest bo to jak teraz wygląda to wielogodzinna praca stylistów i makijażystów( wystarczy zobaczyc jej zdjęcia robione kilka lat temu ).. Jednym słowem wielkie zero. A 10-latki szaleja za nia bo to jedna wielka DUZA , ZYWA BARBIE. Powiem szczerze ze nie znam osoby , która po skonczeniu 12,13 lat słuchałaby jej muzyki. Miley istnieje tylko dzieki dzieciom.

użytkownik usunięty
beeti95

Wierzę ci na słowo jeśli chodzi o te filmy:) Ale jeśli chodzi o muzykę to dziwią mnie te skrajnie negatywne komentarze. Wprawdzie mnie samego z początku trochę zraził ten jej "kaczkowaty" styl śpiewania ale idzie się do tego przyzwyczaić. A z kolei oglądając ten koncert nie zobaczyłem w niej gwiazdki disneya ani kolejnej Britney Spears tylko dobry materiał na coś lepszego. Przy okazji czy ktoś orientuje się może czy Miley naprawdę opuściła Hollywood Records?

No to jak widać ja się jeszcze nie przyzwyczaiłam :P
P.S Ja się nie orientuję :P

użytkownik usunięty
beeti95

:-) nie tylko ty .. ale wątpie zebym ja sie kiedykolwiek przyzwyczaiła . nie mój typ po prostu.

użytkownik usunięty
beeti95

Nie wiem czy to oficjalne ale gdzieś czytałem ostatnio że Miley ma definitywnie skończyć z Disneyem i zmienić wytwórnię z Hollywood Records na Rock Mafia Records. Co ważne Hollywood Records podlega pod Di$neya a więc nie miała ona praktycznie żadnego wpływu na to co tam kazali jej wykwakać. Z kolei RMR to jakaś niezależna grupa producentów czy coś w tym rodzaju a więc swoboda twórcza jest dużo większa. Nie wiem czy robi ci to różnicę ale według mnie to byłaby dla niej wielka szansa na zerwanie z tym idiotycznym wizerunkiem Montany.

NO tylko ona gra za słabo żeby we większych produkcjach występować....
Ona w ogóle nie powinna brać się za aktorstwo :/ Jak narazie jedyny po za disneyowska produkcja z jej udziałem to ostatnia piosenka, tylko że w tym filmie podobno zagrała strasznie sztucznie...... Tak piszą na imdb.... A opinie krytyków były jeszcze gorsze ...

użytkownik usunięty
beeti95

Właśnie i tu jest problem, sam na szczęście nie widziałem jej w "akcji" ale też czytałem że jest wyjątkowo beznadziejna w aktorskim fachu. Wydaje mi się że ludzie którzy kręcą te filmy liczą na duże zainteresowanie widzów swoimi dziełami ze względu na udział jej znanej osoby. Angażują ją i dają nadzieję biednej dziewczynie na aktorską karierę mimo że jest w tym beznadziejna. To trochę smutne ale taki jest show business. Ale muzycznie jej nie skreślam, w rękach dobrych producentów można z niej wiele wycisnąć i nie mówię tu tylko o kasie. Zresztą ci kolesie co z nią grają te koncerty też dają radę.

I to właśnie byłby dobry sposób! Ja nie jestem zwyczajnie do niej uprzedzona tylko uważam że( tak ja mówisz Aerosol), przeszłaby do innej wytwórni, wzięła by udział w filmie który ma ciekawy scenariusz. Pownna zagrać jakąś poważniejszą rolę żeby pozbyć się opinii głupiutkiej nastolatki.

użytkownik usunięty
Lola140392

Widzę że zaszło tu małe nieporozumienie:) Droga Lolo wcześniej pisałem o wytwórni płytowej. Hollywood Records wydaje albumy nie tylko Cyrus ale i innych gwiazdek Disneya np. Jonas Brothers. Jeśli chodzi o branżę filmową to niestety krytycy są zgodni, Miley jest aktorskim beztalenciem a jej udział w ambitniejszej filmowej produkcji pewnie jeszcze bardziej ją pogrąży. Moim zdaniem powinna kurczowo trzymać się muzyki bo inaczej bardzo szybko wyleci z show businessu. Tak jak słusznie pisze beeti95: "Ona w ogóle nie powinna brać się za aktorstwo :/" Jej fani jakoś akceptują ten kwa kwa kwaczy wokal a kolejnej fatalnie zagranej roli nikt już jej nie wybaczy.

użytkownik usunięty

Jej fani to główni 10-letnie dziewczynki . Myslisz ze one się znaja na aktorstwie? Im wystarczy jedynie to ze Miley wyglada jak Barbie a grać to ona sobie może jak chce .

użytkownik usunięty

Dopóki gra w filmach dla nastolatków to może przejdzie ale ona ma podobno w planach zamiar zagrać w jakimś paranormalnym thrillerze "Wake" czy czymś takim. To chyba nie będzie film dla 10-latek a więc nie będzie taryfy ulgowej. Biedaczka naprawdę myśli że sobie poradzi a będzie wielka kompromitacja. Krytycy muzyczni traktują ją poważnie, całkiem dobrze przyjęto Breakout, trochę gorzej Can't Be Tamed ale jeszcze nie ma tragedii. Z kolei dla krytyków filmowych jest jedynie potencjalną kolekcjonerką Złotych Malin. Aż strach pomyśleć jaki thriller zafunduje widzom:)

użytkownik usunięty

haha.. moze sie okazać ze film będzie całkiem dobry ,ale Miley zepsuje go swoją beznadziejną grą aktorską. Aż bym go obejrzała z ciekawości. A jak sie skompromituje, co jest prawie pewne , to może wreszcie da sobie spokój z aktorstwem , co już powinna dawno zrobić .

użytkownik usunięty

Chyba szybko nie odpuści bo właśnie się dowiedziałem że ni z gruchy, ni z pietruchy ma zaśpiewać na zakończeniu Mundialu 11 lipca. Tak przynajmniej pisze na jednej z jej fanowskich stron. Musi mieć bardzo mocne plecy skoro z Montany od razu ląduje na 90 tysięcznym stadionie:)

Na wytwórniach płytowych znam się średnio więc musicie mi wybaczyć... A co do fanów Miley, niestety to nie tylko 10-latki... Ostatnio przeprowadzałam "interesującą konwersację" zjedną z fanek Miley o nicku Miley_16. Ma dziewczyna(jak wynika z nicku) 16 lat a zadowala ją byle co jak hanna posrana. Z resztą można to w łatwy sposób zauważyć, bo broni ją prawie w każdym temacie. I słusznie, Miley wzięłaby się z muzykę choć nie wiem czy to jej pomoże... I wcale nie twiedzę że dobrze by wypadła w poważniejszym filmie ale jak już koniecznie chce się pozbyć wizerunku przesłodzonej hanci to niech to robi w inny sposób a nie wystawia na widok publiczny majty bo to nie o to chodzi... Ja niestety dostrzegam w niej gwiazdy bo gwiazda ma klasę, a ona jej ewidentnie nie ma;p

użytkownik usunięty
Lola140392

Ale zauważ jaka jest teraz sytuacja na rynku muzycznym. Gaga, Ke$ha, Rihanna i inne gwiazdki ze świetnym efektem finansowym robią z siebie niegrzeczne dziewczynki. Goście od wizerunku Cyrus wpadają więc na genialny pomysł że skoro jest taki trend to można wykorzystać jej niepełnoletność i jednocześnie zrobić z niej rozkraczoną dzi#kę aby zdobyć masowy rynek. Cyrus nawet jedną z piosenek dedykuje dla przyjaciela geja. Jest to oczywiście celowa zagrywka bo teraz wszyscy znani muzycy chcą wkupić się w łaski tej zamożnej grupy odbiorców. Nawet Eminem stał się ostatnio wyjątkowo tolerancyjny, to ciekawe. Oczywiście na nowym albumie Cyrus musi być obowiązkowo auto tune i elektronika, wcześniej jakoś nagrywała bez tego, przypadek? I mój wniosek. Cyrus będąc Montaną wcale nie była bardzo komercyjna bo odgrywała tylko ustaloną rolę, ona dopiero teraz się bardziej zaprzedała bo podporządkowała pod realia rynku.

użytkownik usunięty

COOO?? Montana chce wystąpić na mundialu ??? Błagam tylko nie to.. Czy ona musi sie wszedzie wpiep*** ?? Sorki za bluzge ale troche sie wkurzyłam . Przyjedzie na mundial i zepsuje cały turniej tymi swoimi dziecinnymi pioseneczkami . Zal . Shakire to rozumiem bo ona ma klase i talent nie to co ten paszczur. Sława już jej troche ucicha bo wszedł ,,Zmierzch " i teraz zamieszanie zrobiło sie wokół tego to Miley musi o sobie przypomniec. Akcja z rozbieranymi filmikami i fotami nie pomogła to sie na mundial trzeba wtrynić. Szczerze licze jeszcze ze to moze plotki ,ale jak zobacze ja tam to odrazu przełacze program .

użytkownik usunięty

A co do tej dziewczyny o nicku Miley 16 .. Jakby to powiedziec ..w sumie nie dyskutuje sie o gustach ,ale ona chyba gorzej trafic nie mogła. Jest jedna z niewielu dziewczyn w tym wieku ( z tego co słyszałam przynajmniej) która lubi Hannah Bannana

o boże ona i mundial??? Niech najlepiej jeszcze ubierze się jak dziw*a jak to na każdym swoim koncercie robi :/

użytkownik usunięty
beeti95

dziwne ze ją tam chcieli... współczuje tylko piłkarzom ze bedzie ich reprezentowała rozbierająca sie małolata . Ja bym sie czuła upokorzona. I ciekawe który ze swoich ,,wielkich hiciorów" zaspiewa...DNO...

Jak będzie śpiewała już tylko jej fanki i piłkarze zostaną, reszta wcześniej ucieknie.

Lwie_Serce

ha-ha-ha!!!'
rewelacja!!!

użytkownik usunięty
bruce1940

Piłkarze też by pewnie chętnie uciekli tylko im nie wypada :-D

:D