Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Niedługo wypadają 11 urodziny mojej kuzynki, która jest zagorzałą gwiazdek z Disney'a, typu Miley, czy Ashley Tisdale. W związku z tym chciałabym sprawić jej prezent w postaci autografu panny Cyrus. I tu moje pytanie: znacie jej e-mail dla fanów? Szukając w internecie natrafiłam tylko na jej adres domowy. Gdyby ktoś wiedział, piszcie tu lub na profil4@gmail.com z góry dzięki.

Agulinek16

To troszkę mało czasu Ci zostało ale na internecie na jakiejś stronce pisał jak przeglądałam więc powinien być jak znajdę to napiszę!

n_a_t_a_l_i_a

Dzięki. Jak znajdziesz, to koniecznie napisz. Ja to nigdy nie mogę nic znaleźć w necie ^^

Agulinek16

a możesz napisać
jej adres domowy??
Nie żebym była jej fanką ale
moja kuzynka za nią przepada i mnie o
niego poprosiła.

Black_Angel_

Ty jej lepiej byś kupiła słownik, albo jakąś książkę, a nie "autografy" takich pierdółek!!!

Phoebe123

Tak znakomity prezent dla jedenastolatki - słownik -! Na pewno się ucieszy! ;]

Black_Angel_

Ja będąc 11latką z słownika bym się na pewno nie ucieszyła!!! jak miałam tyle to mi się marzyły barbie, płyty Just 5,itp.

użytkownik usunięty
Agulinek16

Jezu.. robisz tak: drukujesz jej zdjecie bierzesz markera i piszesz jakies mazgroly dziecko bedzie w niebowziete a sie nie pozna...
jak chcesz byc dokladna szukasz autorgrafu w necie i podrabiasz

Agulinek16

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/b/b4/MileyCyrus_signature.svg

Drukujesz i masz prezent dla kuzynki :-)

PS. Z czystej ciekawości zajrzałam na Wikipedię na artykuł o Miley Cyrus (żeby fanki mnie się nie czepiały, że nic o niej nie wiem). I tam właśnie był jej autograf.

Jednak zasugerowałabym inny prezent, niekoniecznie książkę.