Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Naprawdę zastanawia mnie, jak tej dziewczynie można dać za grę aktorską ocenę wyższą niż 3?
Nie pojmuję tego. Z całym szacunkiem, ale grać to ona nie umie. Głos ma dobry, śpiewać potrafi i powinna na tym poprzestać. Brzydka nie jest, zgrabna, ale niestety słabo u niej z mimiką twarzy, bo wygląda po prostu sztucznie.

hepzibah

Uczy się jak na razie nagrywa swój film w Nowym Orleanie pt. "So Undercover" i jak donoszą wiadomości, bardzo angażuję się w niego więc produkcja może okazać się dobra. Nie skreślaj jej po obejrzeniu jednego normalnego filmu (pomijam HM oczywiście). Tak czy siak jeszcze zostanie jej najwyżej głos.

hepzibah

W pełni się z tobą zgadzam.. To coś jest tak sztuczne że nie wiem....

beeti95

Jak prawie każda celebrytka/gwiazda (zdarzają się wyjątki ale to BARDZO nieliczne grono).
Poza tym dziewczyna dopiero skończyła 18 lat i musiała się jakoś uwolnić od HM.

parradox12

Uwolnić się zachowaniem "patrzcie-na-mnie-jestem-niegrzeczną-dziewczynką"? Nie sądzę. Wykreowała siebie na HM i tak już zostanie, każda mała 'różowa' dziewczynka będzie uwielbiała ją za jej alter-ego, a prawda jest taka, że jako Miley ma znacznie bardziej normalne i przyjemniejsze dla ucha piosenki.
No, a co do gry aktorskiej, to chociażby bardzo popsuła mi 'The Last Song'. Nie no, właściwie, film nie był zbyt dobry, tylko jeden epizod warty uwagi, przy czym ona niestety się w nim nie liczyła.
No. Tylko nie rozumiem, dlaczego ludzie na nią tak wyjeżdżają o wygląd, podczas gdy ona wygląda całkiem normalnie, i wcale nie jest brzydka.

hepzibah

Wiesz ja myślę, że jednak nie zostanie do końca HM, gdyż po pierwsze serial się kończy po drugie po jakimś roku Hanna zacznie znikać z półek sklepowych (pojawi się na jej miejscu inna "gwiazdka" niejaka Bella Throne, która gra w serialu "Shake It Up") i ludziom się trochę mam nadzieję polepszy zdanie co do niej a jeśli chodzi o piosenki to zależy od gustu ale prawda, że ma dobre :P
Co do wyglądu także myślę, że to sprawa gustu tyle, że wiele osób używa zbyt mocnych do tego określeń typu "brzydka krowa", "świnia" itp. jakby nie mogli po prostu napisać "nie w moim type" czy coś w tym stylu, więc nie rozumiem tego także. Osobą brzydką jest np. jakiś żul spod reala, bądź po prostu osoba nie dbająca o siebie w ogóle. Dziewczyna jak najbardziej jest normalna jak dla mnie naprawdę ładna.
Ja pomimo, że nie lubię za bardzo Demi Lovato bądź Seleny Gomez, a już HATE na 100% Jutina Biebera nie rozpowiadam gdzie wlezie, że on/ona jest brzydka/i itd. tylko trzymam to dla siebie.