Miley nie jest taka zła. Większość osób tak na nią gada, bo wie, że grała tandetną gwiazdkę pop w serialu dla małych dzieci - i dlatego już jest beznadziejna jako piosenkarka i aktorka? To po prostu był jej bilet do sławy, a "swoim nowym zachowaniem i ubiorem" chciała poinformować, że jest już dorosła. Ciekawe, kto oglądał "The Last Song"? W tym filmie zagrała całkiem dobrze. Nie oceniajcie ludzi po tym, co kiedyś robili.
W "Ostatniej piosence" bardzo dobrze zagrała. Nie ograniczam się na szczęście do oceny aktora tylko po roli w jakiejś Hannie Montanie ( której i tak zresztą nie oglądałam ;D ) . Patrząc na "Ostatnią piosenkę" to się postarała.
Jej piosenek to się nie czepiam a nawet kilka z nich mi się podoba ale jeśli chodzi o aktorstwo no cóż wolę nie komentować ale jeśli ma zamiar nadal grać to powinna dużo nad sobą pracować.
jestem dzieckiem,bo nie mam jeszcze 18 lat,miałam okres że oglądałam Hanę i większość osób w moim wieku miało, wtedy Miley wyznaczała trendy i była naszą idolką,czemu nagle wszyscy są antyfanami? ja za nią już nie przepadam tak jak kiedyś ale nie jest według mnie zła,a tak jak osoby wyżej stwierdzam że w ostatniej piosence zagrała fajnie