Jak wspaniale ze ci wszyscy co potrafią tak krytykować.. no właśnie tylko to potrafią robić.. gadacie o tym ze to takie nędzne pokolenie w filmach i na MTV a sami co robicie?? kompletnie nic
Jak mi tacy ludzie do graja na nerwach.. tak naprawdę po prostu zazdrościcie ze ktoś może sie wybić w show-biznesie a sami chcieli byście tez tak zrobić. Bo kto b nie chciał zarabiać kasy w graniu w filmach no nie. Ale nie trzeba od razu wszystkich dookoła krytykować bo przez to sławniejsi nie będziecie.
Wiec ludzie dajcie sobie trochę luzu i nie pokazujecie swojego debilizmu bo przez durna krytykę nic sie nie liczymy. A każdy na prawo do swojego idola nawet takie dzieci z podstawówki, które na razie sa w większości wiec się nie dziwcie ze wszystko na około jest niesprawiedliwe.
PstRokatQ, masz rację z tym, że nawet najmłodsze pokolenie ma prawo do swoich idoli, to prawda, ale prawdą jest też to, że każdy ma prawo do krytyki nawet tej najgorszej Ciebie może to irytować bądź nie. Tak samo może kogoś irytować Majli Cytrus. Nie mówię tu o obrażaniu tej osoby bo skoro ktoś jej nie zna jakim prawem ma się wypowiadać, że jest tępa czy coś w tym stylu, może i gra w filmach niższej klasy ale skoro to lubi to OK.
A tak swoją drogą gdy my byłyśmy małe też niektórzy śmiali się z naszych ulubionych gwiazd. Dziś nawet sama się z nich śmiejesz:D
"skoro ktoś jej nie zna jakim prawem ma się wypowiadać, że jest tępa czy coś w tym stylu" < == dokładnie!
gdyż wiele osób myśli że ją zna bo widzieli Hannah Montana na półkach sklepowych albo oglądali jej serial.
Zgadzam się. Każdy ma prawo do krytyki. A jeśli mowa o wybijaniu się to nie mówimy tu raczej o równych szansach, bo nikt w Polsce nie zrobi takiej kariery jak Cytrus, bo nasz szoł-biznes leży i kwiczy. Panna Majli też nie wybiła się sama, bo to tatuś jej załatwiał castingi i za wszelką cenę chciał żeby jego córcia była sławna. W dzisiejszych czasach rzadko się zdarza że ktoś bez znajomości i pieniędzy się wybija. Trzeba mieć zielone i jeszcze właściwych znajomych. Nawet taka Tola z Blog27 ma ponoś tatusia z firmy fonograficznej;-)
a kim był jej ojciec, bo ja o nikim takim nie słyszałem ? Może jej pomógł ale talent niewątpliwie ma, poza tym była masa artystów, którzy mieli sławnych rodziców i nic wielkiego nie osiągnęli.
Jej stary jest muzykiem country. Jej rodzinka jest chyba jedną z najbardziej znanych w całym USA, a niby taka religijna, a Miley na skandalach buduje swoją karierę... Oby tak dalej;p Z resztą takie spory do niczego nie prowadzą. Wy ja lubicie- spoko nic mi do tego... Ale masz rację- jest dużo artystów, którzy mają sławnych starych i skończyli jako aktorzy sezonowi.
to tylko i wyłącznie zasługa Miley, że jej rodzinka jest znana w całym USA. Nawet jej tatuś stal się sławniejszy niż kiedykolwiek był.
Prawda ale powiedzmy sobie szczerze chcesz żeby o tobie gadali i opisywali cię w kolorowych pisemkach to wywołaj skandal i wszystko się kręci wokół ciebie. A tak ogólnie, po co się rozpisywać na ten temat Majli Cytrus i tak ma to w głębokim poważaniu :D
Ehh tak niestety już jest na tym smutnym świecie że trzeba znosić buźkę Majli spoglągającą z półek sklepowych;p Dobrze że chciaż Hannah Montana się kończy:)
A ja tam nic nie wiem o hanach montanach he he he... Niech sobie na półkach robi co chce mnie i tak ona nie obchodzi. Chciałam się tylko wypowiedzieć o samej idei krytyki.pozdrawiam:D
E tam ja jej nie lubię z zazdrości tylko po prostu jej muzyka mi się nie podoba i w ogóle...a jeśli ktoś ją lubi to jego sprawa każdy może mieć własne zdanie prawda?Pozdrawiam:)
Tak tylko wiesz jak na razie trzeba "ukrywać że się lubi MC" gdyż wiele osób wciąż ja traktuje jako HM i jak np. będziesz z kolegą albo koleżanką poruszysz jej temat a oni jej nie lubią to mogą pomyśleć że jesteś jakimś idiotą i przestaną się kolegować bo stwierdzą że jesteś dzieckiem hanny montany .Nie mówię że ja tak mam ale wiem że tak się dzieje bo słyszy się tu i tam o czym ludzie mówią.
Lubie jej piosenki (oczywiście nie wszystkie bo głównie te które są w jej wykonaniu a nie HM), jej osoba jest na razie taka sobie, trochę dobra, trochę zła ale na razie się wspina zobaczymy co z niej wyrośnie, ponieważ jak dla mnie trzeba dać jej szanse.
niestety to jest Polska, każdy chce aby ludzie tolerowali ich idola, a nie potrafi tolerować idoli innych. a tak w ogóle to jestem ciekawy ile osób nie przyznaje się że ją lubi, z obawy że zostanie wyśmiany ;)
hmm... wiesz interesujące pytanie bo faktycznie wiele osób pisząc takie komentarze może chcą pokazać że także jej nie lubią bo się boja przyznać że ich wyśmieją czy coś w ten deseń.
zgadzam się z tobą kopiuja wszystko ludki bo nie mają swojego zdania a nawet jak nie maja to patrzą na innych tylko po to zeby nie podpaśc:D,swoją droga dziewczyna ma potencjał ale jak narazie idze złą droga tylko patrzeć jak się stoczy tak jak jest troche starsze rówieśniczki np. Lohan ,mam nadzieje ze psychicznie dziwczyna wytrzyma i poukłada życie na porządnych fundamentach bo jak już pisałem ma potencjał ,teraz tylko od niej zalezy czy bedzie gwazdeczką kilku sezonów czy jednak pociągnie to brzemie i stanie się gwiazdą pełną geba ;].
a mnie denerwują takie osoby jak Ty. Czy nie po to jest ta strona? Aby wypowiadać się na temat osób? Jeżeli ktoś uważa że jest słaba, to chyba ma prawo to tu napisać. Bo to jest forum. Oczywiscie, są granice. Tylko osoby tępe wyzywają.
A co do Miley, ja uważam że jest słaba. W HM (serialu) razi mnie wszystko. Głupota wypowiedzi, zachowanie... Wszystko. W filmie już mnie nie denerwuje bo jednak jest to na trochę wyższym poziomie niż serial, jednak i tak słabo. Ale wiadomo czego oczekiwać. A w "Ostatnia piosenka"? Proszę... Ona nie nadaję się na zbuntowaną nastolatkę. Nie przekonuje mnie. I cały czas ma "wypięte" usta, to pewnie miało dać do zrozumienia że jest groźna.
Słaba.
No cóż to prawda że każdy ma prawo do własnego zdania na temat pewnej osoby i oczywiście ma to swoje granice ale ja myślę tak :
1.Nie było najgorzej z uwagi na pierwsza poważniejszą rolę niż HM.
2."wypięte usta" no tutaj trochę się zgadzam ale bez przesady.
3.HM na swój wzór nie jest aż tak tępym serialem, jak serio nie ma nic w telewizji i jest za przeproszeniem gówno to czemu się nie pośmiać z jej głupoty i zachowań ich kolegów, są może trochę żałosne ale bez przesady bo mnie np. irytuje STRASZNIE program "MiniMini" mimo iż jest przeznaczony raczej dla dzieci to jest tak tępy jak mój but.Proszę obejrzyj Sobie kiedyś a zobaczysz porównanie.
4.Jest trochę słaba bo dopiero rozpoczyna swoją karierę która mam nadzieje w dobrej mierze idzie ku lepszemu a gdy nagrywała film "Ostatnia Piosenka" to zakończyła dopiero co sprawę z HM więc może nie odzwyczaiła się paru rzeczy.