Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ciekawe ile osób???

użytkownik usunięty

Ciekawe ile jej fanek domyśliłoby się, że Hannah Montana i Miley Cyrcus to jedna osoba, jakby ona się nie przyznała?
Zdaję mi się, że chyba żadna fanka nie wpadłaby na to.

Z przykrością stwierdzam że masz rację... Powód jest bardzo prosty... Mało która fanka Miley ma wiek powyżej 15 lat... Nie mówiąc już o Hannie... Ja mam 19 lat i powiem szczerze: Hanny Montany nie trawię, ale Miley doceniam jako piosenkarkę(nie aktorkę, bo ona nie jest zawodową aktorką)... Ale przynajmniej wiem że to ta sama osoba:D To jest plus! Haha

Lola140392

I tu się trochę mylisz, ponieważ ona własnie zyskuje coraz więcej fanek/fanów starszego pokolenia, skończyła z Hanną to te młodsze odeszły a starsze się zainteresowały... teraz może zyska jeszcze więcej, w końcu ma kolejną swoją trasę koncertową ;)

parradox12

Ale z tego co wiem to chyba tylko po Ameryce Południowej... Nie wiem ile jest prawdy w tym co pisze ten szmatławiec pudelek... Ja napisałam że MAŁO która fanka ma wiek powyżej 15 lat, specjalnie napisałam w ten sposób, bo wiem że teraz starsze pokolenie jest zaiteresowane Miley, także ci którzy są wiekowo jej rówieśnikami(Tak jak ja; ten sam rocznik co Miley, chociaż oczywiści nie jestem jej fanką) i którzy dorastali wraz z nią i Hanną i ja to szanuję... Dobrze chociaż że przestała robić skandale i wzięła się do pracy, może jej kariera nabierze teraz większego tempa:)

Lola140392

No także tak myślę ;)

Lola140392

PS: Jeszcze Azja i Australia, ale czort wie, może jeszcze wstąpi do Europy ;)

parradox12

Napewno znalazły by się osoby w Europie które chciałyby iść na jej koncert, ale do Polski raczej nie zajrzy, bo w naszym kraju politycy i inne urzędasy są zbyt zajęte spiskami. No i nasz budżet chyba na to nie pozwoli;p hehe

Lola140392

Sponsorzy się zawsze znajdą ;)

parradox12

Czy ja wiem... Jest u nas coraz gorzej, kryzys gospodarczy, nawet ci co mają więcej kasy, muszą teraz trochę mniej wydawać, bo wzrosły ceny na wiele produktów... Sponsorzy czy się znajdą nie wiadomo...

Lola140392

Znajdą się jak będą wiedzieli że dużo na jej koncercie zarobią ;P

Johny999

Z tym to się zgodzę;D

Fajnie że ktoś wspomniał o tym czy ktoś poznałby że Hannah Montana i Miley Cyrus to jedna osoba bo w tym serialu to jest to wątek fantazy chyba. Nie ma bata żeby się dziennikarze nie pokapowali kto jest kto.

Spicke

Tak, zwłaszcza biorąc pod uwagę że w serialu nie ma nawet takiej osoby jak Miley Cyrus...

Daedrot

Tak jest Miley Stiuart (czy jakoś tam) jej ojciec gra samego siebie czyli Biliego Reja Cyrusa ale jego curka gra kogoś o innym nazwisku.
Ale nie ważne kto jak się nazywa w tym serialu przecież jak by była taka sławna to by doszli kim na prawdę jest Hannah Montana.

Spicke

Jej ojciec też nie gra samego siebie, w serialu nazywa się Robby Ray Stewart ;) No ale już mniejsza o to, co do tego o czym piszesz - wiadomo że pewnie tak, ale to w końcu tylko serial. Wprawdzie było kilka momentów, w których sekret prawie się wydał, ale i tak wydaje się to mało prawdopodobne.

Daedrot

Stewartowie się nazywała rodzinka zgadza się ale były odcinki gdzie był nazywany Robby Ray Cyrus ( to było jego psędonim artystyczny gdy jeszcze był muzykiem kantry tak jak dla Miley Hannah Montana ).

Spicke

Heh ale ambitna rozmowa xD

parradox12

na pewno nie mniej ambitna od rozmowy na temat czy będzie koncert na forum filmowym to przynajmniej jest na temat :)