Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 930 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

http://www.mileycyrusweb.net/

Zespół i tancerze Miley
Tish & Brandi
Demi Moore, Ashton Kutcher & Rumer Willis
Mandy & Garrett Jiroux
Iyaz
Chord Overstreet
Brenda Song
Tyler Hilton
Megan Park
AJ Michalka
Kyle Massey
Ke$ha
Avan Jogia
Dylan i Cole Sprouse
Rihanna
Justin Bieber
Katy Perry

Poza jej przyjaciółkami z planów filmowych to były także inne gwiazdy.
Ciekawe czemu się nie pojawiła Emily Osmet.
Nie założyłem tego tematu abyście teraz myśleli że jestem jej zagorzałym fanem ale
akurat wiedziałem że ma 23 listopada urodziny więc postanowiłem jednak coś napisać.

PS: Nie zdziwię się jak posypiecie głupimi komentarzami odnośnie mnie a nie koniecznie Cyrus ale... ;p

użytkownik usunięty
parradox12

Hmm, ja na tej liście żadnych gwiazd nie widzę

Ja też... Pewnie teraz kiedy skończyła 18 lat będzie się "superrrr" zachowywać :P

beeti95

No takimi gwiazdami można powiedzieć są m.in. Ke$ha, Rihanna, Katy Perry, Demi Moore.
Może nie są to nie wiadomo jakie, ale jakieś tam w miarę znane :)
To że skończyła 18 lat to nic nie znaczy, ponieważ hucznie się obchodzi w USA 16-tkę i 21 lat, gdyż od 16 lat można tam robić prawie wszystko (prócz alkoholu i czegoś tam jeszcze) a od 21 właśnie pić alkohol itp.
U nas tylko 18 jest taka huczna, bo jak wiadomo wtedy można robić "co się chce".

parradox12

Ale ogółem to Happy Birthday she's now 18 years old.

użytkownik usunięty
parradox12

Pełnoletność w USA osiąga się tak samo jak u nas - od 18 roku życia. Od 16 roku możesz jedynie mieć prawo jazdy, w świetle prawa jesteś niepełnoletni.
Jedyne co powiedziałaś dobrze, to, że w wieku 21 lat można legalnie nabywać i pić alkohol.

parradox12

Duża część gości z Disneya, poza tym spośród gwiazd widzę tylko Rihannę, Biebera, Keshę, Katy Perry i Demi Moore.

użytkownik usunięty
Blue_Man

Chyba gwiazdki i celebrytki, a nie gwiazdy...

ehh niech Ci będzie a z tą pełnoletniością to sorry mój błąd, masz rację ;p
Jestem ciekaw co jej odbije na tą osiemnastkę bądź grubo po niej i oby nie zrobiła czegoś głupiego bo zepsuje swój wizerunek.