Dziewczyna ładna, śpiewać potrafi i jej gra aktorska też jest odpowiednia. Jednak ostatnio Miley
postanowiła upaść na pizudę i nie wiadomo, czy się pozbiera po tym. Co myślicie?
ja sądzę, że kiedyś na pewno zrozumie co zrobiła
ale teraz tylko kasa kasa i jeszcze raz kasa.... :C
Każdy sie zmienia, i chociaż jak dla mnie to wgl inna dziewczyna (także z charakteru) niż kiedyś, to walczy o swoje, ciężko pracuje jak zawsze, a prawdą jest to co mówili producenci, że jeżeli nie zmieni image'u po Hannah Montanna nie zarobi już więcej hajsu, jej popularność spadnie, tak by było gdyby została zwyczajną, nudną dziewczyną grajcą w słabych filmach. Może przesadza, ale ta zmiana to było najlepsze co jej sie mogło stać, muzykę ma lepszą niż miała więc niewiem czego sie czepiać. Dorasta, ma w końcu 21 lat i nie zostanie dzieckiem na zawsze. Za pare lat sie uspokoi =p
No ma 21 lat ale np. Selena Gomez nie wybija się na skandalach tylko na filmach i teledyskach. Jej zachowanie jest okropne ale za pare lat pewnie się uspokoi. Jesli chodzi o jej aktorstwo to już na pewno rzadko będziemy ją widywać w filmach. Co do muzyki to się zgadzam ,że ma lepszą.
Tylko porównać sławe Miley i Seleny - Miley jest owiele bardziej znana. Co wiecej potrafi spiewać, a Selena ani spiewac ani grać nie potrafi. Jej fani mieszczą się w średniej 10-16lat, a reszta ją lubi bo jest śliczna, albo bo zagrała w Spring Breakers.
Uważam ,ze Selena potrafi grać i śpiewać. O to się nie kłóćmy bo to kwestia gustu. Jeśli chodzi o Miley to ona się kiedyś koncentrowała na muzyce a teraz się koncentruje na skandalach. Ja jej nie lubię za urodę bo oceniać aktora za to jak wygląda jest nie w porządku.
źle się ten wpis zestarzł XD tak się składa że obecnie, po 9 latach jeśli nie liczyć hitu Flowers (o którym niebawem wszyscy i tak zapomną) to Selena jest popularniejsza od Miley wśród młodego pokolenia. Miley wybiła się na skandalach przez 5 minut ale potem to się na dłuższą metę obróciło przeciwko niej. Szkoda bo muzykę ma fajną tylko nie jest odpowiednio promowana