Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

powiem tak : z niej taka Piosenkarka jak z kozi dupy traba.Przeciez widac w tej jej "Teledyskach" ze spiewa z Playbacku!

patadam

W teledyskach zazwyczaj śpiewa się z playbacku...

Carmen_ka

xD Raczej zawsze...

Miyu67

Wiem, że zawsze, to była ironia xP
------------

patadam

jak możesz tak mówić? zazwyczaj się śpiewa z playbacku na teledyskach... Miley jest świetna i wszyscy o tym wiedzą... ty najwidoczniej nie. ale i tak dla mnie bardziej sprawdza się jako aktorka. chociaż głos ma niezły, musisz to przyznać.

patadam

OMG. Ale ty jesteś zorientowany. Przeciez to norma że w teledyskach śpiewa sie z playbacku. Przeciez te piosenki to ona spiewa ale w studiu. Żal

Violet

,,Miley jest świetna i wszyscy o tym wiedzą''-ja nie wiem dla mnie jest beznadziejna.

Jenks

Może dla Ciebie jest beznadziejna. Kwestia gustu...

patadam

Sądzę że jest zdolna i umie śpiewać, a jak już moje poprzedniczki zauważyły zawsze się śpiewa z playbacku w teledyskach xp

Danielleweed

A słyszeliście o aferze z jej zboczonymi zdjęciami? Nie była na nich naga, ale zdejmowała bluzkę i jeszcze takie inne...i powiedziała, że nie ma w tym nic złego! :/

DressedToKill

Słyaszałam i nawet posiadam zdjęcia. Ona jest na nich młodsza niż teraz. Mozna wytłumaczyć to na tej zasadzie ze zanim stałą sie gwiazdą była zwykłą dziewczyną. I niewiedziała ze takie foty mogą kiedyś trafić do neta.
PS brzydko na nich wyszła: zdjęcie z lotu ptaka, buzia w ciup a na niektórych nie miała stanika i coś jej było widać ...

patadam

W "Bravo" juz pisali,ze na youtubie(niestety nie wiem gdzie)jest filmik,gdzie na pocatku tanczy,spiewa,a potem nagle znika i zastepuje ja dublerka i spiewa z playbacku. ehhh...w dodatku bylo napisane w artykule nie o samej Miley,tylko o aferze podobnej do afery Vanessy Hudgens.

Pani_Nikotka

http://pl.youtube.com/watch?v=IkS9HJmEsfI
to link do prywatych fotek miley
http://pl.youtube.com/watch?v=4Q6Kj1NT-E0
a to do tego filmiku w którym dublerka wpada na scene
Według mnie to było zaplanowane.

Violet

Bo to było zaplanowane. Po prostu ta dublerka tańczy podczas końcówki 'We Got The Party' gdy Miley się przebiera.