Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 928 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Wiem, że może Hannah montana nie wzubdzała w większości nastolatków zamiłowania, bo we mnie też nie, ale jeśli chodzi o to jak gra, to dla niej wielki szacun...
Oglądałam z nią jej ostatni film " Ostatnia Piosenka" i powiem szczerze, dziewczyna ma naprawdę wielki talent chociaż tego nie można było rozpoznać po samej hannie montanie, ale w tym filmie, było to " coś"..
A i jeśli chodzi o jej głos - świetnie śpiewa, genialnie na żywo, ma ciężką, a zarazme lekką i wyciągłą barwę głosu, co od razu słychać....

WIĘC ZANIM ZACZNIECIE JĄ OCENIAĆ POCHOPNIE, TYPU ŹLE, OBEJRZYJCIE SOBIE " OSTATNIĄ PIOSENKĘ", ORAZ ZOBACZCIE NA YOU TUBUE, JAK SPIEWAŁA NA SWOJEJ OSTATNIEJ TRASIE KONCERTOWEJ W AUSTRALII, A WTEDY MOŻE ZMIENICICE ZDANIE NA LEPSZE, BO OCENIAĆ JĄ PO SAMEJ HANNIE MONTANNIE JEST NIE MĄDRE....

DiDi_RamBo

zapraszam na zagłosowanie na piosenkę - czyli hit lata 2011 !!!

http://www.filmweb.pl/user/DiDi_RamBo/blog/536091#komentarze

DiDi_RamBo

Wiesz... ja bym tak jej nie wywyższał z tą grą aktorską bo jednak nie ma aż takiego talentu ale głos ma :) Napisałem Ci tak z uwagi na to, że zlecą się tutaj pseudo anty-fani albo pseudo krytycy filmowi, którzy chwalą się, iż znają się jak mało kto na filmach i potrafią w konstruktywny sposób wyrazić swoje odczucia po obejrzeniu filmu lecz tak na prawdę to wiedzą tyle co zwykły szary człowiek.... no ale kto Ci się przyzna do tego :)

parradox12

ja jako aktorki osobiście jej nie lubię, po za jednym filmem, w którym dobrze zagrała....
nie imputuj, że nie znam się na filmach, chociąz może tego nie powiedziałeś, ale zapewne pomyślałeś....
Osobiście nie popieram żadnych gwiazdek disneya, bo nie jestem już 13-tką, żeby oglądać jaką hannę montanę, po prostu lubię jak śpiewa i tyle....

DiDi_RamBo

Ale ja akurat w tej wypowiedzi nie maiłem na myśli Ciebie tylko 90% użytkowników filmwebu :)