Nie znam jej, nie wiem ile siedzi w niej tej "dz**wki", o której tyle ludzi mówi, ile prawdy jest w tym jej puszczaniu się (widzę, że mnóstwo ludzi lubi w to ślepo wierzyć, gdyż tak jest fajnie/wygodnie/śmiesznie/satysfakcjonująco), nie znam jej charakteru, nie do końca rozumiem kultu jej muzyki, ale dziewczynie o jej urodzie na pewno wielu rzeczy bym nie odmówił. Ona JEST śliczna. Nie będę trollował, jak większość nudzących się dzieciaków typu Schizofrenik_XXI_wieku , wysławiając ją ponad niebiosy, ale na pewno skłamię, jeśli będę mówił, że czegoś znaczącego jej w urodzie brakuje. Oj, chciałbym chociaż się do niej przytulić :) Napisał 21-latek.
Lubię gwiazdy, które same do czegoś doszły ( nawet te które miały szczęście czy ktoś im pomógł) ale ją wypromował ojciec. jej aktorstwo jest denne, a muzyka już mnie nudzi.
Ona ma motto "jeśli nie lubisz czegoś robić to tego nie rób". Miely niegdy nawet nie wyniosła śmieci. Dla mnie to nienormalne i uważam że "im więcej od siebie wymagasz tym więcej umiesz i tym więcej jesteś warty".
Najbardziej zraża mnie to że ona uważa że jeśli będzie odsłaniać coraz więcej ciała i będzie gwiazdą skandali to udzie będą traktować ją jak dorosłą osobę.
Cyrus dojrzeje gdy zacznie szanować innych i samą siebie.
Jeśli o mnie chodzi, to ona straciła u mnie szacunek, gdy na siłę zaczęła promować swój "dorosły" wizerunek... Jej muzyka jest czystą komercją, bo nie wyraża prawdziwej siebie... Robi taką muzykę i takie teledyski bo dzisiejszy show-biznes niestety na tym właśnie bazuje. Byle tylko pokazać jak najwięcej golizny, bo coś takiego się sprzedaje. Jej najnowsze role w filmach tylko udowadniają, że Miley chce się pozbyć opinii przesłodzonej dziewczynki ze stacji Disney Channel. Zarówno w L.O.L jak i So Undrcover pokazuje dużo więcej ciała niż zwykle. Gra niby odważnie, ale czy oznacza to również że gra lepiej? Jestem pewna że dostaje dużo więcej propozycji, gdyż jej nazwisko(bądźmy szczerzy) w obsadzie, przyciąga ludzi, szczególnie jej fanów. Myślę że ona zaczęła przyjmować właśnie takie role "wyzwolonych" dziewczyn, żeby nie pozostyać do końca życia Hanną Montaną i udowodnić że jej gra aktorska jest dojrzalsza. Niestety, może gra bardziej dorosłe role, ale aktorsko się praktycznie wogóle nie rozwija. Takie jest moje zdanie...
Heh ja powiem krótko, szanuję zdanie @Lola140392 bo już nie raz nam się zdarzyło uskuteczniać pogaduchy na te tematy ale z tym co tutaj napisała także zastanawiam się czy mam się śmiać czy płakać xD
Nie wiem co was tak rozbawiło w mojej wypowiedzi... Ja mówiłam całkowicie poważnie. Ostatnio obserwowałam jej ostatnie poczynania i jeśli chodzi o jej role filmowe to niestety tak jest. Szkoda że nie bierze udziału w bardziej ambitnych filmach. A co do muzyki powinna wyrażać jakąś głębię, a nie to co się sprzedaje. Marnuje talent muzyczny na rzecz występowania w kiepskich filmach i robi muzykę na odwal się. A tak jak już mówiłam głos ma niezły i uważam że na tym powinna się skupić.
To przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś, ale to tylko pokazuje że nie masz pojęcia o współczesnym showbiznesie. Tak jej muzyka jest komercją, tak jak wszystko jest komercją, komercja była, jest i będzie. The Beatles, Nirwana, Led Zeppelin itp. były na swój sposób komercyjne. Teraz żyjemy w czasach wszechobecnego Internetu, więc wszystko automatycznie staje się „komercyjne”, bo ktoś się wybije to od razu będą newsy,foty itp. a fani rocka już krzyczą „komercja!!!”. Żyjemy w takich czasach że sam talent nie wystarcza, tylko nielicznym się udaje. I stąd m.in. ustawiane skandale(tak jak np palenie szałwii Cyrus), aby zaistnieć w tym świecie. A co typu muzyki, no cóż gwiazdy też są ludźmi i też chcą zarabiać na życie, więc trzymają się tego co jest popularne. I niestety w większości to wytwórnie stawiają warunki. Nie zgodzisz się, to szukaj innej. Kolejna rzecz to prowokacyjne stroje, golizna na scenie. Kolejna rzecz do promocji artystów, jeśli gwiazda jakoś tam w miarę wygląda to co ma mieć do stracenia, niech pokaże swoje wdzięki i zyska wtedy rozgłos. I nie zgadzam się z osobami które twierdzą że gwiazdy świecą golizną na scenie bo nie mają talentu. Podam przykład chociażby takiej Lady Gagi, kobieta ma świetny głos, świetnie śpiewa na żywo, sama pisze i komponuje utwory, ale widzicie co robi.
Najbardziej rozbawiło mnie to twoje stwierdzenie o jej filmach. Tak,tak bo Cyrus jest taką dobrą aktorką że może przebierać w ofertach… Niestety tak nie jest, musi się chwytać czego tylko się da, nawet jak film ma marną fabułę. I to nie ona decyduje co będzie robić na planie. Jak ma się rozebrać to ma to zrobić, jak nie to wypad. I zgadzam się że marnuje swój talent, ale cóż zrobić w takim świecie…