Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Nie znam jej, nie wiem ile siedzi w niej tej "dz**wki", o której tyle ludzi mówi, ile prawdy jest w tym jej puszczaniu się (widzę, że mnóstwo ludzi lubi w to ślepo wierzyć, gdyż tak jest fajnie/wygodnie/śmiesznie/satysfakcjonująco), nie znam jej charakteru, nie do końca rozumiem kultu jej muzyki, ale dziewczynie o jej urodzie na pewno wielu rzeczy bym nie odmówił. Ona JEST śliczna. Nie będę trollował, jak większość nudzących się dzieciaków typu Schizofrenik_XXI_wieku , wysławiając ją ponad niebiosy, ale na pewno skłamię, jeśli będę mówił, że czegoś znaczącego jej w urodzie brakuje. Oj, chciałbym chociaż się do niej przytulić :) Napisał 21-latek.

kacperek1990

ah kochany on wcale nie jest ładna, jak sie chcesz przytulić to możesz do mnie :)

kacperek1990

Lubię gwiazdy, które same do czegoś doszły ( nawet te które miały szczęście czy ktoś im pomógł) ale ją wypromował ojciec. jej aktorstwo jest denne, a muzyka już mnie nudzi.

Ona ma motto "jeśli nie lubisz czegoś robić to tego nie rób". Miely niegdy nawet nie wyniosła śmieci. Dla mnie to nienormalne i uważam że "im więcej od siebie wymagasz tym więcej umiesz i tym więcej jesteś warty".

Najbardziej zraża mnie to że ona uważa że jeśli będzie odsłaniać coraz więcej ciała i będzie gwiazdą skandali to udzie będą traktować ją jak dorosłą osobę.
Cyrus dojrzeje gdy zacznie szanować innych i samą siebie.

kacperek1990

Jeśli o mnie chodzi, to ona straciła u mnie szacunek, gdy na siłę zaczęła promować swój "dorosły" wizerunek... Jej muzyka jest czystą komercją, bo nie wyraża prawdziwej siebie... Robi taką muzykę i takie teledyski bo dzisiejszy show-biznes niestety na tym właśnie bazuje. Byle tylko pokazać jak najwięcej golizny, bo coś takiego się sprzedaje. Jej najnowsze role w filmach tylko udowadniają, że Miley chce się pozbyć opinii przesłodzonej dziewczynki ze stacji Disney Channel. Zarówno w L.O.L jak i So Undrcover pokazuje dużo więcej ciała niż zwykle. Gra niby odważnie, ale czy oznacza to również że gra lepiej? Jestem pewna że dostaje dużo więcej propozycji, gdyż jej nazwisko(bądźmy szczerzy) w obsadzie, przyciąga ludzi, szczególnie jej fanów. Myślę że ona zaczęła przyjmować właśnie takie role "wyzwolonych" dziewczyn, żeby nie pozostyać do końca życia Hanną Montaną i udowodnić że jej gra aktorska jest dojrzalsza. Niestety, może gra bardziej dorosłe role, ale aktorsko się praktycznie wogóle nie rozwija. Takie jest moje zdanie...

Lola140392

nie wiem czy śmiać się czy płakać...

Lola140392

Heh ja powiem krótko, szanuję zdanie @Lola140392 bo już nie raz nam się zdarzyło uskuteczniać pogaduchy na te tematy ale z tym co tutaj napisała także zastanawiam się czy mam się śmiać czy płakać xD

parradox12

Nie wiem co was tak rozbawiło w mojej wypowiedzi... Ja mówiłam całkowicie poważnie. Ostatnio obserwowałam jej ostatnie poczynania i jeśli chodzi o jej role filmowe to niestety tak jest. Szkoda że nie bierze udziału w bardziej ambitnych filmach. A co do muzyki powinna wyrażać jakąś głębię, a nie to co się sprzedaje. Marnuje talent muzyczny na rzecz występowania w kiepskich filmach i robi muzykę na odwal się. A tak jak już mówiłam głos ma niezły i uważam że na tym powinna się skupić.

Lola140392

To przeczytaj jeszcze raz to co napisałaś, ale to tylko pokazuje że nie masz pojęcia o współczesnym showbiznesie. Tak jej muzyka jest komercją, tak jak wszystko jest komercją, komercja była, jest i będzie. The Beatles, Nirwana, Led Zeppelin itp. były na swój sposób komercyjne. Teraz żyjemy w czasach wszechobecnego Internetu, więc wszystko automatycznie staje się „komercyjne”, bo ktoś się wybije to od razu będą newsy,foty itp. a fani rocka już krzyczą „komercja!!!”. Żyjemy w takich czasach że sam talent nie wystarcza, tylko nielicznym się udaje. I stąd m.in. ustawiane skandale(tak jak np palenie szałwii Cyrus), aby zaistnieć w tym świecie. A co typu muzyki, no cóż gwiazdy też są ludźmi i też chcą zarabiać na życie, więc trzymają się tego co jest popularne. I niestety w większości to wytwórnie stawiają warunki. Nie zgodzisz się, to szukaj innej. Kolejna rzecz to prowokacyjne stroje, golizna na scenie. Kolejna rzecz do promocji artystów, jeśli gwiazda jakoś tam w miarę wygląda to co ma mieć do stracenia, niech pokaże swoje wdzięki i zyska wtedy rozgłos. I nie zgadzam się z osobami które twierdzą że gwiazdy świecą golizną na scenie bo nie mają talentu. Podam przykład chociażby takiej Lady Gagi, kobieta ma świetny głos, świetnie śpiewa na żywo, sama pisze i komponuje utwory, ale widzicie co robi.
Najbardziej rozbawiło mnie to twoje stwierdzenie o jej filmach. Tak,tak bo Cyrus jest taką dobrą aktorką że może przebierać w ofertach… Niestety tak nie jest, musi się chwytać czego tylko się da, nawet jak film ma marną fabułę. I to nie ona decyduje co będzie robić na planie. Jak ma się rozebrać to ma to zrobić, jak nie to wypad. I zgadzam się że marnuje swój talent, ale cóż zrobić w takim świecie…

Kalki90

Napisałam że przypuszczam że dostaje więcej propozycji bo jest popularna, jakbyś uważniej przeczytał to byś zauważył że wiele z tego co napisałam to tylko i wyłącznie moje przypuszczenia. Co do komercji to się zgodzę... Dzisiejszy show-biznes niestety tak wygląda, a szkoda...:/