fanki Miley są na jej poziomie, to niech nie czytają. Osoby, które docenią inteligentnego brytyjskiego dziennikarza, proszę: http://www.youtube.com/watch?v=MjzGFfZpDGs
Nie mówicie, że my zazdrościmy Miley. Okay, ja jako dziewczyna mogłabym zazdrościć jej figury. Ale Jonathan Ross raczej jej tego nie będzie zazdrościł. Wprost mówi, że jest głupiutka, mimo, że jego córka uwielbia Cyruskę.
Chętnie poczytam reakcję i atak fanów ;)Proszę zobaczyć.
No i co to ma do rzeczy? Nawet jeśli tak powiedział to co z tego? ( nie wiem bo nie oglądałam tego filmiku).Dla mnie to nawet królowa Anglii może sobie mówić że Miley jest taka i owaka a ja ją dalej będę lubiła.I jeśli ktoś jest jej fanem to raczej nie powinien zmienić zdania o niej tylko dlatego że ktoś coś tam o niej powiedział.Jakby tak ludzie robili to żadna gwiazda nie miałaby fanów.
No to najpierw go zobacz ;) Chodziło mi o to, żeby fanki nie mówiły, że zazdroszczę Miley czegoś tam. Oto dowód, że ludzie, którzy nie mają jej czego zazdrościć(jakbym ja miała), dostrzegają jej niedojrzałość.
Aaa no takich też jest wielu ludzi.Ale po niektórych wypowiedziach można tak stwierdzić że są tacy co rzeczywiście jej zazdroszczą i tylko dlatego jej nienawidzą.Ale ty do takich nie należysz ;]
Nie jestem fanką, powiem więcej, gardzę jej twórczością. Ale szanuję, za to co zrobiła dla Joaquina Phoenixa. Mojego idola.
Też słyszałam o tej akcji z Phoenixem. No bo w końcu każdy człowiek kiedyś może zrobi coś dobrego ;)
Nie założyłam tego tematu po to, by ktoś mówił, że nie lubi Cyruski, a ktoś, że ją uwielbia tylko na podstawie tego, co do tej pory znał. Głównie atakuję na ślepo kochające ją dziewczyny, by zobaczyły wywiad z Rossem. Dla mnie Miley po prostu dobrze się urodziła i została odpowiednio wychowana, by potem przychodzić w wieku 11 lat na kastingi ubrana jak 30-letnia kobieta-sama o tym opowiada w wywiadzie.