Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Jeżeli ją nazywają aktorką to ja jestem Elżbieta III. xD

camelflo

W takim razie witaj Elżbieto :) Fakt, że aby nazywać ją aktorką to za dużo ale mówić na nią, że jest brzydka to lekka przesada. Ja rozumiem, iż może nie być w czyimś guście, typie itd. ale to co napisałeś/aś jest zwykłym absurdem. Pomyśl zanim coś napiszesz bo Twoja wypowiedź nie jest na odpowiednim poziomie!

parradox12

Sądzę że każda wypowiedź odnośnie tego czy Miley (jak i inne aktorki, piosenkarki czy celebrytki) jest ładna czy nie w wykonaniu kobiet/dziewczynek jest dość dziwna i zalatuje homoseksualizmem.
Przecież uroda Miley na pewno nie jest w typie żadnej heteroseksualnej kobiety więc jeśli jesteś hetero to nie musisz nas informować o rzeczach oczywistych.

Spicke

Uroda to już tylko kwestia gustu!
Jednym się podoba - drugim nie ;))
Proste, nieprawdaż?
Moim zdaniem jest ładna i nie ma 5 kg tapety jak Selena Gomez, która śpiewa piosenkę "Kto mówi, że nie jesteś ładny?" w takiej tapecie że hoho!
W makijażu każdy może się 'poprawić' ;))

Falter

Czy ty wcześniej zastanawiasz się nad tym co masz zamiar napisać czy robisz to automatycznie bez użycia mózgu?
"ma 5 kg tapety" czy ty jesteś w stanie sobie wyobrazić kogoś kto jest w stanie unieść głowę w taką ilością "tapety"?

A tak poza tym to ja bym ci się radził przyjrzeć tej Miley która ci się tak podoba bez tej jej jak ty to ładnie pisałaś "tapety" zanim zaczniesz się czepiać makijażu Seleny.

Spicke

Uuu ;D
Ale mi pocisnąłeś/aś. Nie udawaj,że nie wiesz o co mi chodziło bo tylko się kompromitujesz ;x
żegnam ;))

Falter

hehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehe heheheheheheehehheheheheheheheheheehehehehheheheheehehhehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh ehehehehehehheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheehehehehheheheheh eheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh ehehehhehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheehehheheh eheheheheheheehehehehheheheheehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh ehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheh eheheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheehehehehhehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheh ehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheehehheheheheheheheheheeheheheh heheheheehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheh ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheeheheheheheheh eheheheheheheheheheheehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehheheheheheheh eheheheheheheheheheheheheheheehehheheheheheheheheheehehehehheheheheehehheheheheh ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheehehehehehehehehehehehehehehehehehe ehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehhehehehehehehehehehehehehehehehehe heheheheehehheheheheheheheheheehehehehheheheheehehhehehehehehehehehehehehehehehe hehehehehehehehehehehehehehehehehehheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheheh ehehehehheheheheheheheheeheheheheheheheheheheheheheheheheheehehehehheheheheheheh ehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehehhehehehehheheh ehehehehehhehhehehehhehehhehehhe.

Nic nie bawi tak jak odpowiedzi w wykonaniu trolla :)

Spicke

Czyli Twoje? ;>
A zresztą co ja będę dyskutowała z osobą na niższym poziomie, która tylko prowokuje innych...

Falter

"nie ma 5 kg tapety jak Selena Gomez, która śpiewa piosenkę "Kto mówi, że nie jesteś ładny?" w takiej tapecie że hoho!"

Kto tu innych prowokuje?

Spicke

Tylko nie dostań zadyszki bo się trochę wyśmiałeś ;) @Falter On ma racje co do tej "tapety" tylko, że może nie jest tak źle jak zapewne myśli bo bez makijażu dobrze wygląda w stosunku do innych gwiazd/celebrytów... ale przyznajmy sobie rację każda kobieta używająca nadmiernie makijażu, potem wygląda tak a nie inaczej bez niego bo to niszczy cerę :) a nie znam kobiety nie używającej go, tylko już zależy w jakiej ilości.

parradox12

Ja wiem że kobiety używają makijażu i nie jedną miałem przyjemność lub też nieprzyjemność oglądać bez niego.
Nie czepiam się tego że ktoś uważa że Selena używa makijażu w większej lub mniejszej ilości (na pewno używa jak każda aktorka/piosenkarka/celebrytka) jednak stwierdzenie że ktokolwiek czy to Gomezka czy ktokolwiek inny ma "5 kg tapety" (właśnie to podanie ilości tej tapety sprawiło że w ogóle przyczepiłam się do tej wypowiedzi i kwestionowałem użycie mózgu przy jej pisaniu) jest że tak powiem dość ciekawe i dlatego zadałem pytanie "czy ty jesteś w stanie sobie wyobrazić kogoś kto jest w stanie unieść głowę w taką ilością "tapety"?"
Odpowiedzi którą otrzymałem na to pytanie brzmiała:
"Uuu ;D
Ale mi pocisnąłeś/aś. Nie udawaj,że nie wiesz o co mi chodziło bo tylko się kompromitujesz ;x
żegnam ;))" i to właśnie ta odpowiedzi mnie tak rozbawiła.
Moim skromnym zdaniem to samo nałożenie takiej ilości "tapety" na twarz jest niewykonalne (nie mogła by się utrzymać twarzy) nie mówiąc już o poruszaniu się z nią.

Spicke

Proszę powiedz mi,że nie mówisz tego na poważnie.Nie jestem pewna.Ale na wszelki wypadek wyjaśnię,Falter powiedziała "5 kg tapety"- to była przenośnia.

camelflo

camelflo: widać musisz sie dowartościowywać, szkoda tylko że w ten sposób ale nie którzy tak mają i nic na to sie nie poradzi.

camelflo

Ale po co zakładasz kolejny temat pt. " Alej jest brzydka " "Ale jej nienawidzę " "Hannah Sranah".Tylko kompromitujesz się i nie mówię,że nie możesz powiedzieć,że jest marną aktorką albo nie przepadasz za nią (sprawa gustu).Ale zauważ,ze możesz obrazić niektórych fanów Miley.Osobiście jestem jej fanką i mnie obraziło co o niej powiedziałeś.I nie mów,że Miley Cyrus słuchają małe, zakompleksione i głupie dziewczynki.Mam nadzieję,że uświadomiłam Ci,że naprawdę to co piszesz może kogoś zranić.Pozdrawiam.

MaMich

To są ludzie po prostu, którym się nudzi i siedzą przed tym monitorem nie mają własnego życia i musza sobie po krytykować ludzi ale nie mając konkretnych argumentów aby móc krytykując sami się po prostu ośmieszają... :)

parradox12

Dokładnie

camelflo

No to najwidoczniej jesteś Elżbietą III