Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Uważam że Miley świetnie gra jako Hannah Montana i pięknie śpiewa. Jest śliczną miłą i utalentowaną młodą gwiazdą, uwielbiam słuchać Jej piosenek i oglądać ją w serialu.

Sweet_Gosia

Kto jest do wszystkiego, to jest do niczego ;)

Sweet_Gosia

Nienawidzę Miley. Z niej to taka piosenkarka i aktorka jak z koziej dupy trąba.

maxior

no akurat piosenkarką jest dobrą, nagrała cover piosenki Boba Dylana posłuchaj sobie

Sweet_Gosia

a ja kocham Garego Oldmana, bo jest po pięćdziesiątce, nie śpiewa, nie gwiazdorzy, nie buntuje się, jest PRAWDZIWYM aktorem.

Miley to takie popowe ścierwo.

LoveKiller

O i tu się z tobą zgadzam! Gary to wzór prawdziwego aktora :)

kotek97k

Ma się ten gust :) (btw. odgrzałeś ;D)

LoveKiller

Wiem ;D, przepraszam, ale zobaczyłam to po naciśnięcu "enter" :/

kotek97k

Wybacz, odgrzałaś :D
Całkiem porządne filmy masz w ocenionych ;D
Piąteczka za TLOTR ;)
Weszłaś, żeby shejtować Cyrus czy broni ć jej? ;D

LoveKiller

Szczerze? Zależy, bo kiedy widzę komentarze typu "Jest śliczną miłą i utalentowaną młodą gwiazdą" to mnie krew zalewa. Nie lubię jej jako aktorki, nie przepadam za jej piosenkami (wolę coś cięższego), a jej wykonanie "Smells like teen spirit" uważam za profanację utworu (jak można z**bać coś tak pięknego?!), lecz szanuję jako piosenkarkę, bo sama nie potrafię śpiewać. Ogółem da się znieść, ale szału nie ma, dupy nie urywa :)

Sweet_Gosia

Wystarczy, ze mnie zabrakło a tu już atak pokemonów...
Zgadzam się z Camillą3.

Sophie1926

Wystarczy wejść na jej profil.

maxior

Gosia ! mialas juz ptaka w ustach ???

TulekPiWulgarGangsta

Stary temat ale jak został poruszony to dodam swoje 3 grosze.
Eee... co to za pytanie? W ogóle nie odnosi się do tematu a także jest niestosowne jak dla mnie.

Sweet_Gosia

wole tego nie komentowac

Sweet_Gosia

Dajcie jej spokój jest jeszcze dzieckiem, niech cieszy się ze swojego "idola". Różni ludzie mają różny gust, już wole, żeby się tak wypowiadała na temat Miley niż Justinka Bimbera bo ten chłopak to dopiero jest nie wypał.

parradox12

'' Każdy kto krytykuje Biebera jest upośledzony umysłowo, bo Bieber to wielki artysta, lepszy nawet niż John Lennon czy Jim Morrison '' - nie wiem czy juz wolisz ;pp

Sweet_Gosia

parradox12 dobrze mówisz

MilleyCyrus

Spoko ale uważaj, bo twój nick oraz oceny filmów zasieją tutaj grozę, niestety.
Zastanawia mnie jedno, ile jest tutaj osób piszących na filmwebie, którzy chcą ukryć, że tak naprawdę lubią Miley ale nie pokazują tego i starają się dostosować się do innych "anty fanów" żeby nie poczuć się gorszym.
Na pewno są tutaj tacy ale w jak licznej grupie.

parradox12

Sweet Gosia mówi, że Biber i Efron to ideały męskości

weekendowy_filmowiec

No comment ;p

parradox12

Taki trochę...paradoks

Sweet_Gosia

"Jest śliczną miłą i utalentowaną młodą gwiazdą,"

śliczna i miła na pewno nie jest, a tym bardziej utalentowaną

użytkownik usunięty
Sweet_Gosia

Ok, zacznę od tego.... Ile ty masz lat kobieto? Hannah Montana to serial dla dzieci góra 8-9 lat. A piosenki Miley.... nie skomentuje tego.... co się teraz z tymi gwiazdami porobiło.... Miley jest brzydka. po prostu brzydka. I aktorką jest beznadziejną. nie wiem czemu ma taką ocenę, zasługuję góra 2.

Wydaje mi się, że każdy ma prawo do własnego zdania i czy jest ono pozytywne, czy negatywne należy je wyrażać w miarę kulturalnie. Nie należy nikogo szufladkować ze względu na to, jakie są jego upodobania. Nie jest powiedziane, że seriale Disneya są dla dzieci poniżej 10 roku życia, jeśli ktoś ma ochotę to po prostu je ogląda a jeśli komuś się nie podobają to nie:) To czy ktoś lubi Miley czy nie to jego sprawa i nie widzę powodu by tak na niego naskakiwać. Może Cyrus nie jest żadną wybitną aktorką czy piosenkarką, ale niektórym się podoba i nie ma w tym nic złego.
Uważam, że to naprawdę sympatycznie się prezentująca dziewczyna.. Gra na dość dobry poziomie a jej piosenki wpadają w ucho, choć żadnymi dziełami sztuki to one nie są. A to, że wygląd Miley Ci się ni podoba to Twoje zdanie, ja natomiast uważam, że nie ma ludzi brzydkich, każdy może się komuś spodobać:)