jako aktorka nie jest zła nie ma też złego głosu , ja tam uważam że najlepiej zagrała w ostatniej piosence i to było to coś , ocena tez uważam że jest niska ogolnie bo są prawdziwe beztalencia Miley jest jeszcze młoda jeszcze pokaże co to znaczy klasa
nie słucham jej piosenek i jak na razie raczej nie zamierzam. jej grę aktorską zauważyłam w 'ostatniej piosence' była na prawdę dobra. film spodobał mi się. oglądałam również odcinki 'hannah montana' nie jestem fanką, jednakże z nudy można obejrzeć ten niezbyt dobry serial dla małych dziewczynek ;) aa i po za tym z nudów i ciekawości obejrzałam kiedyś film 'hannah montana' nie spodobał mi się, uznałam to za dno.
czemu uważasz że to dno?
No cóż ja także widziałem nie jeden odcinek HM przez moją 7 letnią siostrzenicę, która mieszkała jakiś czas ze mną i mogę stwierdzić, że to dobra komedia i nie tylko dla dziewczynek, ponieważ ja jestem chłopakiem który ma 18 lat i nie wstydzę się tego tutaj powiedzieć.
Może ten serial jest czasami głupi bo jej zachowania są czasami żałosne ale wychowała się na tym filmie i zyskała przez niego sławę a teraz to już wiadomo i proszę już sobie jej nie kojarzyć z HM bo to się robi także żałosne.
PS:" Wetten dass?" tytuł programu niemieckiego (ZDF), w którym zagrała Miley Cyrus i nie tylko także był tam Danzel Washington i inni.
Odbył się 6.11.2010 o godzinie 20:15.
http://www.youtube.com/watch?v=81eWG2SAtdc
czemu uważam, że to dno ? hm. nie spodobał mi się w sposób jaki ta grała w tym kinowym filmie. coś mnie w pewien sposób irytowało.
moim zdaniem 'hannah montana' jest stworzona w głównej mierze dla młodszych dzieci. przecież można sobie spokojnie to oglądać, ale jakie to ma walory dla starszego widza ? chociaż jak kto woli, ja nie neguję. sama oglądałam ten serial dla zabawy także poprzez kogoś z rodziny. mimo wszystko wolę oglądać inne filmy i seriale..
zdecydowanie nie musisz się wstydzić tego, że to oglądałeś, bo nie ma tu niczego żenującego.
p.s. wybacz, trudno jej sobie nie kojarzyć z hannah montana. grała w tym serialu bardzo długo i jest charakterystyczną postacią, idolką dla wielu dzieci. mnóstwo osób ją sobie kojarzy z hannah montana i często w żaden inny sposób. wszystkim nie wytłumaczysz, ale na pewno jest też grono osób, którzy mają już inny wzgląd na nią poprzez obejrzenie jej w róźnych produkcjach..
Nom mam taką nadzieję że te starsze społeczeństwo będzie patrzyć na to z innego punktu widzenia czyli nie pod względem HM a serial serialem oglądałem go na początku z pogardą ale jak się tak obejrzało kilkanaście odcinków to się troszeczkę w to wkręciło i można było się pośmiać no ale tutaj masz rację że film jest bardziej nastawiony dla młodszego pokolenia ale nie zmienia to faktu gdyż każdy może go oglądać i nawet jeśli masz już te 18+ nie wstydzić się :) bo w końcu jak jest gówno za przeproszeniem w telewizji (no zdarzają się takie dni) to można zaczerpnąć trochę humoru.
Nie mam tutaj na myśli żeby was namawiać do oglądania tego serialu ale jw. napisałem można by spoglądać na MC już z punktu dorosłej kobiety która mam nadzieję nie zboczy się tak jak Britney Spears czy takie Lady Gagi itp. i osiągnie większy sukces niż do tej pory.
nie wątpiliwie Miley ma szansę na sukces, bo dopiero zawczyna karierę. być może etykietka 'hannah montana' z czasem zacznie zanikać, jednak zawsze będzie pamiętana rola dzięki, kórej zyskała sławę. ale to nic gorszącego.
ja jak na swój wiek (bliski Twojego) również nie wstydzę się, że oglądałam kiedyś kilkanaście odcinków HM. ;)
wydaje mi się, że teraz każdy choć trochę ją już zna/słyszał o niej. tylko większość wstydzi się powiedzieć, że ogląda ten serial, nawet dla rozrywki.
również mam nadzieję, że Miley nie zejdzie z jakieś drogi pewnej przyzwoitości, na razie trzyma fason. liczę, że uda mi się ją kiedyś zobaczyć jeszcze w filmach, które mi się spodobają..
"tylko większość wstydzi się powiedzieć, że ogląda ten serial, nawet dla rozrywki."
Dobrze to ujęłaś :)
Dodam takie info że na wiosnę 2011 roku Miley Cyrus ma trasę koncertową po Europie więc może wstąpi do Polski (jak nie to... xD). Jak wiadomo za kilka dni stuknie jej 18-tka i na pewno nie będzie się "puszczać" czy balować zbytnio (jestem pewien że wiele osób
tak myślało), ponieważ oznajmiła dla wywiadu że ma zamiar spędzić ten czas ze swoją rodziną i ew. z najbliższymi przyjaciółmi.
Ostatnią rzeczą jaką chciałbym dodać to na wiosnę (11.04.2011 <== nie jest dok. potwierdzone ale takie są plany) ma powstać film pt. LOL - "Laughing Out Loud" w którym Cyrus gra główną rolę a niewiele później film pt. "So Undercover" gdzie będzie bohaterem drugoplanowym.
Nie zaszkodzi podać takich informacji gdyż jest to forum na temat MC a może wiele osób zmieni zdanie co do jej osoby chociaż to nie są dostateczne informacje na jej temat żeby zmienić zdanie o niej ale zawsze coś :)
Pozdrawiam.