Jest bardzo fajna! Wczuwa się w rolę Miley Stewart i świetnie jej to wychodzi! A jej piosenki są SUPER! Szkoda że nowe odcinki Hanny Montany puszczają co piątki a nie częściej.
No właśnie szkoda... Mogliby chociaż te z nowej serii co już leciały puszczać... A co do Miley, bardzo ją lubię! Jest extra aktorką!
Z nowej serii najbardziej podobał mi się ten co leciał ostatnio z Jake'm Ryanem. Fajny był. Teraz jutro będzie ciąg dalszy. FAJNIE! Nie mogę się doczekać. Jak się kończy odcinek to normalnie jak pomyślę że mam czekać tydzień na następny to mnie krew zalewa! :)
Sobota + Czwartek.. Miley ?
A w sobote ma być od 12 do chyba 16 CAŁY CZAS Hanna Montana. Widziałmam narazie WSZYSTKIE odcinki ktoóre Do tej pory leciały w pl Disney i to niektóre po kilka razy. Uwielbiam ten serial !!)Mam tez jej 2 płyty (HM oraz HM2 + Miley Cyrys) W czwartek we wszystkich św na polsacie będzie jedyny film z Miley Cyrus w którym zagrała (Duża ryba) Więc OGLADAĆ. Nie jestem pewna do końca czy to ten sam film ale prawdopodobnie tak. Podobno ma wyjść film nowy z Miley !!http://www.filmweb.pl/topic/728206/Miley+Cyrus.html
po za tym Polsat ostatnio same premiery filmów których nie widziałam puszcza. Ma u mnie duży + : Np Fałszywa 12, Big fish, Just married...
No właśnie będzie dzisiaj do 16.00 cały czas Hannah Montana i od 12.00 siedzę przed telewizorem :)
A skąd masz jej drugą płytę? Bo ja bardzo chciałabym mieć ale czekam aż będzie w polsce. Mam jej pierwszą płytę, dosyć długo i jeszcze mi się jej piosenki nie znudziły :)
Zobaczę co będzie w ten czwartek na polsacie skoro mówisz że ma być z nią film.
Hej :)
Nie oglądałam całej "Dużej Ryby" bo mi się nie chciało, bo ten film od samego początku nie bardzo mi sie podobał. Ale doczekałam Miley! Uważam że ona w każdym wieku (bynajmniej na tych zdjęciach które widziałam jak była mała) wygląda tak samo. Mało się zmieniła :). Już jak zobaczyłam początek filmu to wiedziałam że nic wielkiego to ona tam nie zagra (i faktycznie bo powiedziała tylko coś w stylu "nie idź") :). Ale ja tam się cieszę, lubię ją i niezależnie od tego jaką rolę by grała to bym to obejrzała (jak by leciało). A jak Wam się podobała w tym filmie? :)
mowisz o filmie Burtona? coz no tak pogratulowac gustu filmowego durne produkcje disnaya tak a kino w wyadiu mistrzow takich jak Burton nie... no coz.. moze kiedys zmienicie upodobania
to ten pedalski młodzieżowy pseudo-rockowy zespolik-Jonas Brothers.Tak mi się wydaje przynajmniej.Nie znam dokładnie lachonowego języka i skrótów.
ah no tak kolejny znany tylko z serwisow plotkarskich... bo tworczosci nie znam (nigdzie tego nie widzialam) i boje sie poznac
wg to nic ciekawego, ale to moje zdanie.
wiem jedno. Disney nie powinien sie brac za "produkowanie" nowych pseudo-gwiazdek, ponieważ to mu nie wychodzi.
ech, gdyby tylko Walt Disney wiedział, jakie gwiazdy i jakie filmy wraz z serialami podpisuje się jego imieniem... biedak się pewnie w grobie przewraca.
nawet napewno... kiedys uwielbialam bajki disnaya (ba do tej pory lubie ogladac) filmy tez jako tako familijne byly znosne... a teraz... wiekszosc filmow to komercja nastawiona tylko i jedynie na zysk.. a durne to to takie ze szok... bajki rowniez... i ciagle to samo
A ja jej nie lubię. To tylko moje skromne zdanie. Wydaje mi się kolejną, sztuczną, młodą gwiazdką, której sodówka za chwilę uderzy do głowy (jeżeli już tego nie zrobiła).
Moim zdaniem ona się nie wczuwa w rolę. Ona nie jest dobrą aktorką bo gra kogoś takiego kim jest a to prosto zagrać. A jej piosenki jakie mają przesłanie? Wymień chodź jedną inteligentniejszą..
Inteligentniejszą.Hmmm...Chyba tylko 'The Climb',ta to ma jako takie przesłanie,o zdobywaniu szczytów.Reszta piosenek jest tylko do potańczenia i ogółem nie słucham,ale 'The Climb'jakoś do mnie trafiła.
No ale jest tyle piosenek o tym żeby się nie poddawać itp, itd... Mogłaby zrobić jakąś oryginalną która NAPRAWDĘ kogoś ruszy.
To może ja też wymienia coś inteligentniejszego[przynajmniej moim zdaniem], gdzie śpiewa sama lub z kimś:The Climb, Before the storm, send it on,I thought I lost you,When I look at you,Mixed up,Just a girl.Myśle że to na prawdę nie są głupie piosenki.