Jak dla mnie powinna się skupić na śpiewaniu.Ma ładny, mocny i specyficzny głos. Aktorką jak dla mnie jest przeciętną ( albo inaczej, trochę jej brakuje do tej przeciętności), ale poczekajmy na inne filmy, bo trudno ocenić na podstawie 2 filmów ( HM i TLS). Mimo że nie słucham takiej muzyki to parę piosenek jest wartych polecenia, chociażby The Climb, When i look at You. Ostatnio zmusiłem się do przesłuchania jej ostatniej płytki. Przesłuchałem aż 2x !!! i muszę przyznać że nie jest taka zła, ale jak już pisałem to muzyka nie dla mnie. Na żywo nie jest najlepsza ale ogólnie daje radę (chociaż nie śpiewa z playbacku, ciężko mi jest znaleźć na YT ją z playbackiem)
Kiedyś gdzieś czytałem że zamierza przerwać karierę muzyczna na rzecz aktorstwa ( na Onecie czy gdzieś tego typu portale). Nie wiem czy to dobrze, ale ma masę speców, którzy z pewnością nie są głupcami. Po obejrzenie Ostatniej Piosenki stwierdzam że ma potencjał i może się jeszcze rozwinąć. Chciałbym ją zobaczyć w filmie akcji. Z miłą chęcią będę śledził jej karierę, mam nadzieje ze nie zrobi nic głupiego (jak ta Lohan)