Widziałam ją w kilku filmach i za każdym razem (do jej gry aktorskiej) odniosłam takie samo wrażenie - sztuczna... nie potrafi grać przekonywająco. Może ma ładny głos ale 0 talentu aktorskiego
a mnie się właśnie podoba jej gra aktorska !
i wcale nie wypada sztucznie, - zastanawiam się tylko jakbyście Wy wszyscy co ją tak krytykujecie wcielili się w postać, którą macie przedstawić. (?)
. Chyba nie wybierają ludzi do filmu jeśli nie mają talentu aktorskiego? czyż nie?
rozpuszczona . to co piszą portale internetowe i Ci wszyscy internauci to nie zawsze prawda, wiesz? Nie znasz jej na prawdę, i założę się, że nie miałaś okazji nawet z nią porozmawiać w cztery oczy, więc jak kogoś nie znamy to nie oceniajmy ludzi po okładce lub po słowach osób , którzy maja same negatywne opinie na temat jakiejkolwiek gwiazdy .. - taka mała rada ode mnie ^
gwiazdy mają ciężkie życie
a mnie się właśnie podoba jej gra aktorska !
i wcale nie wypada sztucznie, - zastanawiam się tylko jakbyście Wy wszyscy co ją tak krytykujecie wcielili się w postać, którą macie przedstawić. (?)
. Chyba nie wybierają ludzi do filmu jeśli nie mają talentu aktorskiego? czyż nie?
rozpuszczona? . to co piszą portale internetowe i Ci wszyscy internauci to nie zawsze prawda, wiesz? Nie znasz jej na prawdę, i założę się, że nie miałaś okazji nawet z nią porozmawiać w cztery oczy, więc jak kogoś nie znamy to nie oceniajmy ludzi po okładce lub po słowach osób , którzy maja same negatywne opinie na temat jakiejkolwiek gwiazdy .. - taka mała rada ode mnie ^
gwiazdy mają ciężkie życie
gwiazdy mają ciężkie życie? to ich problem.. my nie mamy oceniać kogoś po tym czy jest narkomanem czy skandalistą. . niektórym gwiazdkom podoba się, że o nich piszą, nieważne co, byleby pisali .. co do Miley .. pod względem gry aktorskiej .. widziałam ją w kilku filmach/serialach ... ( nie tylko w Hannah Montana ;p) i myślę, że jakiś tam talent posiada, ale czasami jak już ktoś wspomniał, jest po prostu sztuczna .. ma ładny głos .. niektóre z jej piosenek są fajne, inne nie.. tak samo jest z jej rolami .. dobry aktor potrafi się wcielić w każdą postać . u Miley z czasem jest z tym trudno. nie za bardzo zwracam uwagę na to, co piszą o niej, o jej zachowaniu, o tym, że jest rozpuszczoną i kapryśną gwiazdką przy ocenianiu jej umiejętności wokalnych i aktorskich, chociaż przez te rzeczy trochę traci w moich oczach.. a do tego Miley wyładniała trochę .. nie będę jej do końca skreślać, ale niestety musze się przyznać, że nie przepadam za nią zbytnio mimo mojej opinii o niej... pozostaje dla mnie kapryśną i rozpuszczoną gwiazdką Disneya, która dopiero co skończyła 18 lat, a ma za sobą tyle skandali, ale mimo to doceniam jej głos, urodę i jakie takie umiejętności aktorskie..
pozdrawiam :)
"a mnie się właśnie podoba jej gra aktorska !
i wcale nie wypada sztucznie, - zastanawiam się tylko jakbyście Wy wszyscy co ją tak krytykujecie wcielili się w postać, którą macie przedstawić. (?)"
umówmy się, nie wszyscy mają talent aktorski, ale ona również go nie ma !
i wiem co mówię , nie chcę opowiadać bla bla bla, o sobie, że gram bla bla, bo kogo to obchodzi?
napisałaś też że jej nie znamy , ha! Ty też nie. nie znasz jej tak samo jak my, i mamy takie samo prawo ją krytykować jak Ty chwalić i stawać w jej obronie, czyż nie?
ona grała w 'dużej rybie'? po pierwsze film Burtona a po drugie z Heleną Bonham Carter i Ewanem McGregorem, kogo ona tam grała?
A co my jesteśmy aktorami, którym płaci się kupę forsy za grę?? Nie! Natomiast ona dostaje za to pieniądze, więc niech pokaże, że jest warta miana aktorki.