Wybaczcie,że zawracam Wam gitarę,ale oświeccie mnie,czy Ona naprawdę wykonała cover Nirvany,czy to tylko ponury żart? -.-
Az mnie ciarki przeszly:D Sluchalem i od teraz nikt i nic nie usunie tej blizny na psychice;) Falszuje...
pfff, była gwiazda disneya coveruje ówczesną gwiazdę MTV,który mówił że nienawidzi komercji i sobie zwyczajnie palnął w łeb i. PFFF nic strasznego. Sorry fani Nirvani, ale nie przekonuje mnie ten zespół.
Straszne jest to że Biber coverował Bohemian Rhapsody Queen'a.
No chyba żartujesz?! To jest dużo,dużo większa profanacja niż Cover Nirvan'y.Przecież nawet Robert Plant sobie nie poradził z utworem Queen,a był ten utwór mniej skomplikowany od Bohemian Rhapsody,ale nie twierdzę,że nie był trudny;)
persching16, pierwsze pytanie czemu piszesz o jej coverach i muzyce na forum filmowym? Drugie pytanie co z tego, że zaśpiewała? Nie mogła, może nabyła prawa autorskie itd. Nie każdemu każdy cover wychodzi idealnie ale to nie znaczy, że popełniła jakieś przestępstwo, ogarnijcie się ludzie bo normalnie zachowujecie się jak z tych portali pudelek, gwiazdunie itp. ;p
Dokładnie... traktują tego Kurta jak jakąś nie wiadomo jaką legendę "bóstwo" a wcale nie był taki "święty".
W kazdej dziedzinie sztuki sa takie dziela,ktore nie powinno sie dotykac.Ponadto,czy ja wynosze Kurta na piedestal,czy powiedzialem o coverze,ktorego powinno nie byc?
No nie ale wiem jak to robią fani Nirvany, wy na prawdę przesadzacie z tym waszym "dziełem" Kurta... co w tym takiego niezwykłego, po prostu utwór znanego wokalisty, który ćpał i strzelił sobie kulkę w łeb, no faktycznie przykład legendy jak cholera :P
Nie przyszedlem sie tu klocic jakby co,mam pokojowe zamiary.Nie mozna odejmowac Nirvanie,napisali hymn lat 90-tych:) To jest wlasnie kult tego utworu.A to jak zyl,kazdy wie.Z drugiej strony,ludzie zachwycaja sie Doorsami,a Oni byli ustami LSD.Jeszcze dalej,Kurt owszem pisal na amfie,ale zawsze rano zmienial teksty,wiec nie przekazywal wszystkiego co mu amfa narzucila.Ale zgadzam sie,to,ze w ogole cpal jest karygodne:)
parradox12 musisz zrozumieć że niestety prawda jest taka że: Owszem Miley umie śpiewać, ale nie powinna się brać za repertuar z którym sobie nie radzi. Nie dziw się też że fani Nirvany są zbulwesowani, gdyż Miley nie umywa się do kogoś takiego jak Cobain czy Michael Jackson, którego po premierze filmu "This is it" parodiowała. Chętnie zamieściłabym link ale nie kogę znaleźć teraz tego filmiku na yt, bo nawet chciałam go pokazać kuzynce, która ubóstwia Miley. Co do piosenki Nirvany to zgadzam się z persching16. Są dzieła których nie powinno się dotykać. Szczególnie że muzyka Miley bez wątpliwości jest komercyjna. Taka jest smutna prawda:P
No dobrze niech sobie będą ale wg. mnie trochę przesadzają z tymi oszczerstwami do Miley ;p W dzisiejszych czasach każdą gwiazdę dopada komercja, nawet tych "legendarnych", przykładem niekoniecznie legendarnego może być Eminem, kiedyś uważał, że to gówno a teraz jest to mu obojętne ;)