Nie ma to jak krytykowac kogoś za to, że kogoś się nie lubi : D
Wgl na cały FW . np. Ja jej nie lubie i ch** , ona nie ma talentu, nie umie grac i jest dno ; D
Łach tu jest ; )) dlatego tu piszę. " beztalencie ! " " Selena lepsza Miley to dno " " Bieber 10/10 , Miley 1/10 "
No Polacy no... ; dd
Gdzieś, kiedyś przeczytałem takie coś o C. Ronaldo taki przykład nie ; p
" Możecie mu wrzucac od żelusiów, płaczków, ciot czy nawet pedałków ale nikt nie ma prawa powiedziec, że piłkarz ten nie posiada talentu, bo to czego on dokonał Wam " znawcom " nawet się nie śniło "
A Ci co go tak nazywają po prostu go nie lubią i chcą uprzykszyc w straszny sposób piłkarzowi życie no ; )
W takich przypadkach jest podobnie..
Każdy ma tam sobie jakiś fanów, tutaj jest tak, że fani Seleny " niszczą " Miley i na odwrót.
tylko po co ? ; d
Ktoś tu jest fanem Miley Cyrus, to po co włazic na tematy Seleny i tam jej dopiekac ? brutale ; dd " Nie lubie jej/jego, nie obchodzi mnie ona/on " i tyle ; ))
Luudzie dajcie spokój, ogarniamy ogarniamy ; dd
no cóż powiedzieć, to Polska i nic nie zmienisz. Masa baranów korzysta z anonimowości w necie i piszą te swoje głupoty. Większość z nich pewnie żyje na utrzymaniu rodziców i nic więcej nie potrafią zrobić. A taka 18-letnia dziewczyna bez specjalnych zdolności zarabia parędziesiąt milionów rocznie... ach to musi naprawdę boleć ;p