ciągłe tematy typu ,,Wy jej nie lubicie bo jej zazdrościcie",,jesteście zazdrośni"itp(dużo by tego wymieniać).Ja i zapewne wiele antyfanów niczego jej nie ZAZDROŚCIMY!!!Czego mamy jej zazdrościć??Głosu ,kariery aktorstwa??W żadnym razie!Jej nie lubię bo mi się nic w niej nie podoba(no OK głos może ma niezły ,ale słyszałam lepsze) muzyka jest nudna.Jak wspomniała w jednym temacie Lola140392 Wy nie macie już nic do powiedzenia na jej obronę(no może nie wszyscy fani)tylko z tą zazdrością wyjeżdżacie.No Matko jedyna!Hmm zapewne fani zaraz to co napisałam będą krytykować znając życie ,ale mnie to mało wzrusza i tak o niej nie zmienię zdania które każdy może mieć.
Spokojnie, nie skrytykuję Cię :) bo oczywiście masz prawo do wyrażania własnych opinii tylko, że trzeba je najpierw dobrze przemyśleć i wyrażać z umiarem.
No cóż ja tak nie piszę, doczytaj się moich komentarzy w wielu tematach.
Rozumiem, nie musisz niczego jej zazdrościć, ja był miał czego ale to moja sprawa.
Jak napisałaś "muzyka jest nudna", jest to rzecz gustu więc po prostu Ci nie przypadła.
Mnie też irytują fani (dzieci), którzy piszą, że to tylko jest zazdrość, gdyż to nie jest odpowiedni argument aby ją obronić.
mnie irytują antyfani którzy mówią: ''nie lubię jej, bo tak", "nie lubię jej, bo inni jej nie lubią".
P.S zauważ też ,że napisałam ,,Wy nie macie już nic do powiedzenia na jej obronę(no może NIE WSZYSCY fani)tylko z tą zazdrością wyjeżdżacie.";)pozdrawiam:)
podobnie jak wy antyfani, non stop piszecie jakim to ona jest beztalenciem, nie umie grać, śpiewać itp. nawet nie podacie argumentów, tylko tak i już
Ok, nie lubisz jej, ale już zignorować jej nie potrafisz, pewnie duma nie pozwala i trzeba napisać coś złośliwego ( to nawet nie jest krytyka to co wy wypisujecie, wiecznie tylko piszecie że tylko wyrażacie o niej opinie). Dobra, konstruktywna krytyka zawsze jej mile widziana, a większość co tu widzę to " nie lubię jej, beztalencie, totalne zero"
PS. Ona zarobiła 48 mln $ w 2009, więc możecie jej co najwyżej buty czyścić.
A czy ja piszę ,że jest beztalenciem?Nie.Piszę ,że mi się nie podoba jej muzyka i nie wiem co w tym złośliwego.A po za tym co mnie kurde obchodzi ile zarabia??
W sumie rzeczywiście bywają takie komentarze ,ale często się zdarz ,że ludziom nie podoba się głos wygląd itp i dlatego piszą właśnie np.beztalencie
Hehe, o tym właśnie ciągle piszę - typowy polaczek nastawiony jedynie na kasę :)
No i co?
No bo... większość polaków ma to we krwi. Są jak chodzące maszynki zaprogramowane na kasę - własną matkę by za stówkę sprzedali hehe :)
No niestety, tak już jest, a co do twojej wypowiedzi "Ok, nie lubisz jej, ale już zignorować jej nie potrafisz, pewnie duma nie pozwala i trzeba napisać coś złośliwego", hehe ciekawe stwierdzenie ale coś w tym jest.
Hmm ,ale wracając do tych słów o których również wspomniałeś "Ok, nie lubisz jej, ale już zignorować jej nie potrafisz, pewnie duma nie pozwala i trzeba napisać coś złośliwego"czy to ,że napisałam ,że nie podoba mi się jej muzyka to ja ją obraziłam??
Oczywiście, że nie, przecież nie karzę Ci jej słuchać, to rzecz gustu a o nim nie będę z tobą dyskutował.
Dla mnie to zwykła gwiazdeczka i celebrytka. Nic godnego uwagi, jej muzyka w żaden szczególny sposób nie wybija się ponad resztę mainstreamu. To co jej zapewniło komercyjny sukces to postać Hanny Montany lansowanej przez Disneya. Teraz wręcz odcina się od tego, bo dziewczyna ma swoje lata i nie może ciągle udawać dzieciaka. Jest co prawda lepsza od Biebera, ale szczerze to połowa piosenkarzy w Mam Talent ma większy potencjał wokalny. Sęk w tym, że MC ma mega reklamę, pokaże głęboki dekolt, dupę w stringach, walnie wywiad do tabloidu. Być może jak tyle zarabia i będzie chciała się odciąć to będzie miała za co, tyle zarabiając mogłaby być producentem we własnym filmie, który byłby ambitniejszy niż Hannah Montana czy inny młodzieżowy shit.
Masz rację ale nikt w Polsce nie jest w stanie wypromować takiego talentu z "Mam Talent", więc nie ma na co liczyć, że będą popularni jak MC. Może nie będzie tak popularna jak na skalę światową np. Lady Gaga ale myślę że zalicza się do grona tych, których powinno się cenić nawet jako celebrytki, w końcu ma talent, może nie powalający ale zachwyca wiele osób, niekoniecznie 12/13 latków a te starsze społeczeństwo.