Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Takie pytanie: Najgorsza z gwiazdek disney'a? No od niej się to zaczeło, nie lubie jej ale nie jest najgorsza. Żyje własnym życiem i nie jest taka słodziutka jak np. Selena Gomez. Nie mówię że nie ma talentu, ale jest wiele dziewczyn które mają większy i do grania w filmach (bo Srajli Miley nie ma za grosz) i do śpiewania (chociarz Cyrus nie fałszuje itp.) No a na dodatek jeszcze te jej nagie foty w necie...kurde w Hollywood tylko te gwiazdeczki sie liczą dla 10-latek.
Wolałabym jakieś lepsze gwiazdy, typu Ewa Farna? Chociarz fajna jest xD A nie Jonas Brothers (JeBy) itp...

izabott5665

Nie jest dobrą aktorką to fakt... Ale jakaś fanka kiedyś zaatakowała mnie że ona głównie na muzyce się skupia. Ale nie ma wielkiego talentu. Weźmy pod uwagę taką Amy Diamond która jest w jej wieku ona naprawdę na żywo potrafi ładnie zaśpiewać. Hmm może dlatego że ma talent... XDD Tu jest link:http://www.youtube.com/watch?v=Ogu0sd1fHNw&feature=rec-LGOUT-exp_stronger_r 2-HM ;))

nickola190

A co może Miley nie potrafi zaśpiewać na zywo? Ja bym powiedziała że ona nie jedną piosenkę śpiewa lepiej na zywo niż na płycie.I owszem Amy tez fajnie spiewa na żywo i ma talent ale co to ma do rzeczy skoro obie maja bardzo dobre głosy?

Miley_16

Nie wydaje mi się aby obie miały dobre głosy... Ale ja nie chcę się pokłócić ja tylko mówię swoje zdanie.

nickola190

Miley Cyrus ładnie śpiewa ,ale w toalecie i do lustra.A ludzie przychodza na jej koncerty tylko dlatego,że czekają aż zdejmie łaszki i pokaże co nieco...w tym ona jest de best.

Ghares

Właśnie że nie i tak zawsze jest gdy jej się coś udaje, bilety sie sprzedają i ludzie przychodzą na jej koncerty, odnosi sukcesy to ludzie tacy jak ty zawsze gadają takie brednie a prawda jest taka całkiem inna tylko większość Polaków to zazdrosne chamy i gdy tylko komuś w młodym wieku się uda, zarobi miliony to od razu wszyscy po nim jadą.

Miley_16

O rany przepraszam ale mnie rozśmieszyłaś... Nie zazdrościmy jej poprostu jeśli ona jest taka kontrowersyjna to może rzeczywiście tylko na to czekają ludzie...