Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ona jest aniołem, urodę można porównywać tylko z urodą Afrodyty, oddałbym życie za chwilę
spędzoną z tym bóstwem, nie mogę wprost opisać jak ona jest piękna, byłem na jej każdym
koncercie, kupiłem każdą płytę, mam koszulki z jej podobizną, ludzie się ze mnie śmieją ale
JA CIĘ KOCHAM MILEY

ps. nie bierzcie kwasu :)

Schizofrenik_XXI_wieku

Co to ma być? Nie wszyscy uważają że to najpiękniejsza kobieta na Ziemi, a nawet jeśli ktoś tak uważa, to to wciąż tylko kwestia gustu ;] Bycie jej fanem nie oznacza bycia jej fanem z powodu wyglądu, nie wiem skąd się wziął ten stereotyp.

Daedrot

Yhym...

Lola140392

Świetna i wnikliwa odpowiedź, dziękuje za twój wkład w tą dyskusję, użytkowniku Lola3878497439.

Daedrot

A co tu dużo mówić? Ja już w innych tematach wypowiedziałam się na temat Miley i jej talentu aktorskiego, a nie lubię się powtarzać... I chyba czas nauczyć się czytać użytkowniku Daedrot;p A tak szczerze to ten temat na kilometr wygląda na zwykłą prowokację. Spicke ma rację, jakim cudem on był na wszystkich koncertach??
P.S. Co do innych zgadzam się... Co z tego że ktoś jest ładny skoro charakter ma zryty. Nie mówię że Miley taka jest, bo ciężko jest kogoś ocenić po samych wywiadach. Wystarczy spojrzeć na ludzi nas otaczających. Co do jej urody to zgadzam się. Jest to kwestia gustu;p

Schizofrenik_XXI_wieku

co do urody to zgadzam się że to kwestia urody.

jednak w to że byłeś na jej każdym koncercie trudno uwierzyć.

Spicke

Przecież ten temat to nie na poważnie...

Pieniak3

hahah :) pieniak się tylko kapnął :):)

Schizofrenik_XXI_wieku

Eee... wydaje mi się że mój pierwszy post sugerował, iż wiem że twoja wypowiedź to sarkazm.

Schizofrenik_XXI_wieku

ale tu się ocenia talent aktorski 1/10

Schizofrenik_XXI_wieku

Ważniejszy od urody jest charakter, a o niem nie mogłabym dobrze napisać. Wg mnie uroda to jej jedyna atut.

tygrysek120

żeby poznać jej charakter musiałbyś ją poznać, a tak nie jest. Jedynie co widzisz to jej medialny wizerunek,wykreowany przez odpowiednie osoby,w celu wiadomo jakim, m.in. ustawione skandale,fikcyjne romanse itp. aby świecić na pierwszych stronach gazet czy tam portali internetowych.

Kalki90

Szkoda, że tutaj nie ma takiej opcji 'lubię to' jak na facebooku a dałbym Ci xD

użytkownik usunięty
Schizofrenik_XXI_wieku

Mnie się z wyglądu nie podoba:-) Już ładniejsza jest Demi Lovato, Miley była śliczna, dziś przypomina przepudrowaną sucz z przerośniętym ego.

użytkownik usunięty

Demi nie jest jakoś specjalnie urodziwa. Z trojga złego wybieram Selene Gomez.

Prawda Selenie też wiele nie można zarzucić co do jej wyglądu a jeśli chodzi o Miley to oczywiście także uważam, że jest bardzo ładna ale na pewno nie najpiękniejsza xD PS: Znowu to napiszę ale co to ma wspólnego z aktorstwem ? To forum filmowe (i z grami od niedawna) a nie fansite -,-

Heh no cóż zgadzam się Selena mogła by powalić urodą niejednego chociaż trochę jak dzieciak wygląda no ale.... ;D

Schizofrenik_XXI_wieku

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD DDDDDDDDDDD

Marcinekk

Marcinekk, zgadzam się w stu procentach. xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Schizofrenik_XXI_wieku

Po co zakładać takie denne tematy? Tylko zaśmiecają forum. To na prawdę nie jest śmieszne, sarkazm jest dla inteligentnych.

Schizofrenik_XXI_wieku

Żal mi ludzi, którzy nie skapnęli się o co chodzi.

0wner2

Zdarzają się tacy :P