Hej myślicie tak jak ja? Miley niby wielka gwiazda a ma taka filmografie że zagrała tylko w Hannah Montana serial i w filmie co teraz wyjdzie, jakby byla taka genialna to by dostala proopozycje do innych filmow... ok fajnie nawet gra w HM no ale widac tam sie tlyko nadaje dziecwyznka z krzywymi zabkami...:)
Ona gra tylko w HM,bo jest ona gwiazdą disneychannel i ma z nim kontrakt podpisany,dlatego gra tylko w HM.
I nie ma krzywych zębów,a nawet,to mi nie przeszkadza,bo nie patrzy się na wygląd,tylko na charakter.
A w ogóle to mi się podobają jej piosenki i moim zdaniem jest fajna a innym nie musi się podobać bo świat jest tak złożony że każdy lubi co innego ;)
Pozdrawiam ;>
nie osobiście jej nie znam,ale z tego co widzę np. na YouTube.pl co dodaje filmiki to wydaje mi się fajna, lub z tego ze chodzi do chorych dzieci i daje im szczęście.
Po prostu chodzi mi o to,że ma taką energię w sobie i jest pełna optymizmu :)
Nie, nie myślę tak jak ty ;] Ona przecież jest GŁOWNIE piosenkarką i sama kiedyś w wywiadze mówiła że zalezy jej na robieniu kariery muzycznej a nie filmowej."Hannah Montana" to był serial w którym mogła zaistnieć i od tego się wszystko zaczęło.
ty za jestes bardzo inteligentny ;)
aa. i to byl sarkazm. ( jesli nie wiesz co to znaczy to sprawdz w słowniku)
jestem inteligentny i nie muszę zaglądać do słownika, żeby dowiedzieć się co znaczy słówko, które gdzieś usłyszałaś i teraz świecisz
Czyli rozumiem, że dla ciebie to jest takie niespotykane słowo ,ze jak je używam to znaczy że musialam je gdziesz usłyszeć, a teraz mówie je po to aby zaświecić?
Otóz muszę sie rozczarować.Używam tego słowa dość często i nie chciałam zaświecić ;))
owszem w przeciwieństwie do ciebie, zobaczysz, że o tej twojej miley za jakis czas nikt już nie będzie pamiętał, no może orócz ciebie i amerykańskich dzieci