Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

To jest damska wersja Justina Biebera ta sama Hańba dla muzyki. Do puki Bon Jovi, Scorpions i Guns N Roses i 30STM żyją to da się przeżyć słuchając nowe muzyki.

marian17

Ehh... no cóż nie dogodzisz wszystkim ;p (nie miałem na myśli , że się z Tobą zgadzam)

marian17

jestem fanką Bon Joviego ,mam jego płyty ,foty i mam jazde na tego faceta od dawna ,ale nie mam nic do Cyruski,laska od młodości pracowała na to co ma,udało jej się i składam jej gratulacje, nie pije do niej bo nic mi nie zrobiła ,niech sobie zarabia dalej miliony i niech jest taka jaka chce;)

marian17

Nie zapominaj o AC/DC! A Scorpionsi już niestety nie zagrają nic nowego http://muzyka.interia.pl/rock/news/scorpionsi-koncza-kariere,1429195

użytkownik usunięty
marian17

Zgadzam się, dawne lata muzyki były czymś wpaniałym, zero sztuczności, zero komputerowego polepszania głosu, zero Dody, zero Mandaryna, zero Miley Cyrcus, a za to 100% chociażby Bon Jovi.

Czasy się zmieniają... nie całkowicie bo wiele pozostaje do dziś no ale jednak ;p

użytkownik usunięty
marian17

Scorpions jest moim ulubionym zespołem, ich ballad mogę słuchać bez przerwy.

marian17

Proponuję żebyś najpierw nauczył się poprawnie pisać, a dopiero potem wypowiadał na forum o nienawiści do innych ludzi.

anymore

Ok Einstein, pokaż mi gdzie zrobiłem błąd. Co może mam słuchać tej Miley o której wszyscy zaraz zapomną, a Ci których wymieniłem zostaną w Pamięciach ludzi którzy znają się na muzyce

marian17

Mam rozumieć, że jeśli ktoś słucha piosenek Miley Cyrus to nie zna się na muzyce i jest w ogóle dnem? Wiesz to sprawa gustu wiec daruj sobie... ;/ Myślisz, że każdy musi słuchać wykonawców takich jakich Ty albo inni twoi koledzy/koleżanki? Tak szybko się nie wypali o to się nie bój.
Drugą sprawą jest to jak podkreśliłeś na początku w temacie, że "jest to hańba dla muzyki", weź się zastanów dobrze zanim coś napiszesz dobrze?