Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Na pewno filmwebowicze mnie w większości skrytykują, ale przypominam o wolności słowa i gustach, o których się nie dyskutuje :).

Nie mam nic przeciwko "nowej" Miley. Cieszę się, że zmienia wizerunek Hanny Montany na samodzielną piosenkarkę/aktorkę. W tej drugiej roli jej raczej nie widzę, bo gra średnio, ale śpiewa dosyć dobrze i ma ciekawe piosenki. Spodobała mi się jej ostatnia płyta "Can't Be Tamed", spodobał mi się EP "The Time of Our Lives", spodobał mi się soundtrack "Hannah Montana: Film". Przyznam, że za jej utworami nagranymi do 2007 roku nie przepadam, uważam je za zbyt dziecinne i banalne, ale to tylko moja subiektywna ocena. Za to numery "Party in the USA", "Can't Be Tamed" i "Who Owns My Heart" uważam za naprawdę na światowym poziomie. Ponoć kolejna płyta Miley ma być rockowo-country. W szybkie rozstanie z popem nie wierzę, ale jeśli Cyrus rzeczywiście zmieni wytwórnię, to coś się jednak może udać. Jej wokal jest dosyć przeciętny (o czym przekonałem się na tegorocznej gali MTV EMA), ale według mnie Miley wypada dużo lepiej w nastrojowym country ("The Climb") niż klubowych przebojach ("Who Owns My Heart", mimo że piosenka bardzo dobra).

Co do "Hanny Montany"... Podoba mi się trzeci i czwarty sezon, chętnie je oglądam. Oczywiście nie są na bardzo wysokim poziomie, ale nie oczekujmy od produkcji dla dzieci i młodzieży wielkich ambicji! Pierwsze dwa sezony są moim zdaniem przeciętne, ale na pewno lepsze niż nudni i beznadziejni "Czarodzieje z Waverly Place", żałosna "Słoneczna Sonny" czy "Nie ma to jak statek", fatalny sequel bardzo interesującego "...hotelu". Przesyt Hanny w sklepach dziecięcych też jest niemiły dla mego oka, ale skoro dzieci na to lecą, to dlaczego nie miałoby to trafić do sprzedaży? Czy młodzi nie mogą mieć swoich idoli? Trochę tolerancji :). Zresztą, na wiosnę Disney Channel wyemituje w USA ostatni odcinek "Hanny Montany Forever", co – jak mam nadzieję – będzie zwieńczeniem pracy panny Cyrus z ową stacją.

Przy okazji, sto lat dla Miley z okazji jej dzisiejszego ukończenia osiemnastki! :D

Blue_Man

Hmm... no cóż serial serialem, HM faktycznie nie jest zbytnio mądry ale jest dla każdego i nie należy ich traktować jak "dzieci Hanny Montany" bo to oglądają bądź oglądali.
Na swój sposób jest komiczny nawet jeśli zachowania są tam czasami irytujące.
Faktycznie trzeci i czwarty sezon jeden z lepszych, gdyż widać że tam trochę dojrzała tzn. nie ma takiej "buźki" małej słodkiej dziewczynki.
Jeśli chodzi o "Czarodzieje z Waverly Place" to widziałem tylko kilka odcinków z uwagi na Selenę Gomez, "Nie ma to jak Hotel/Statek" uważam że także był dobry, ponieważ jest to dobra komedia (mimo iż zachowania tam także były czasami żenujące)
Jeśli chodzi o Miley Cyrus to prawda... można jej zarzucić wiele złego ale nikt z nas nie jest idealny a ta dziewczyna (Kobieta) ma potencjał i myślę, że zajdzie o wiele dalej a od "głupiutkiej" HM się zaczęło i się skończyło, bo w końcu chciała zaistnieć na świecie.
Powili mam nadzieję że HM zacznie znikać z pólek sklepowych, ponieważ także zaczęło mnie to drażnić a młode fanki może zaczną patrzeć na Cyrusową pod postacią dojrzałej wokalistki która jest idolem dla nich.
Jej niektóre piosenki są dobre (głównie jak kolega wspomniał z lat 2009/2010) a jeśli chodzi o tytuł
"Who Owns My Heart" to spodobał mi się bardzo dla przykładu :
http://www.youtube.com/watch?v=bpXGY9LR7Qw&hd=1
ale jak dla mnie bezkonkurencyjne były tytuły: "The Climb" oraz "When I Look At You" ew. jeszcze
"Party In The USA".
Aktorstwo Miley jest na mniej więcej średnim poziomie bo nie można powiedzieć, że był kompletnie beznadziejny gdyż jakieś małe doświadczenie miała a jak wspomnę po raz setny że to była jej pierwsza poważniejsza rola w normalnym filmie.
Mniejmy nadzieję że nie stoczy się jak Linsday Lohan albo Britney Spears a nawet Lady Gaga (przy niej zauważcie na głupi teledysk "Alejandro" i nie tylko) tylko wyrośnie na porządną wokalistkę która będzie miała duże poparcie nie tylko w USA i wśród 12 latek ale także starszego pokolenia.
Jedyne co mi się w niej bardzo nie podoba to ubiór na koncerty, ponieważ sporo osób na nich to są jeszcze dzieci a ona ma zbyt wyzywający ubiór, ale to chyba normalne w tak młodym wieku i w USA, chcąc nie chcąc ma ładne ciało i chciałaby je zaprezentować tylko może nie w odpowiedni tego sposób (przykład MTV EMA).
Jak kolega napisał wyżej mój komentarz także po jakimś czasie zostanie mocno skrytykowany przez anty fanów MC ale każdy ma prawo do wolności słowa i najkulturalniej byłoby nie krytykowanie go.

parradox12

Nie wiem co można byłoby jeszcze dodać mam nadzieję że obaj wyczerpaliśmy temat (chociaż przedmówca bardziej opisuje wrażenia z serialu) dość abyście postanowili coś w tym kierunku.
Nie namawiam was ani nie zmuszam do lubienia jej, absolutnie, tylko proszę o trochę rozwagi i zastanowienia zanim kogoś skrytykujecie.
Dziękuję i Pozdrawiam!

parradox12

Może to zabrzmi głupio ale zaglądajcie czasami jeśli chcecie na tą stronę, ponieważ ludzie którzy ją stworzyli, (prawda są fanami MC ale na pewno to nie małolaty) czasami wyruszają do USA na ważniejsze przedsięwzięcia z udziałem MC i robią z nią wywiady więc są to prawdziwe informacje a nie z tego typu stronek: plotka.pl , pudelek.pl itp.
http://www.mileycyrusweb.net/

użytkownik usunięty
Blue_Man

dziennikarze i portale plotkarskie piszą że stała się zbyt ostra w porównaniu z tym co było 2 lata temu, ale ja nie widzę prawie żadnej różnicy, prócz tego że jest starsza i tego że HM się skończyła