Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 951 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

czemu taka wysoka ocena , za co ????

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Myers

chłopczyku twoje słownictwo jest strasznie ubogie...żal

Lulszczuch

Jak dla mnie też za wysoka :P Powinna mieć 3.0 najwięcej :P

Myers

Że też takie debile chodzą po tym świecie...

Lulszczuch

bonusowe punkty za zeza

lijn

widze ze znalazła sie kolejna osoba która jest fanatycznym/na fanką tej bezwartosciowej osoby...hehehe

Lulszczuch

http://www.filmweb.pl/person/Miley+Cyrus-388178/discussion/Ocena+za+niska-152357 5 Dałem tak, gdyż nie chce mi się rozpisywać znowu :P Ostatni mój post.

parradox12

znajde takich setki kobiet na świecie i jeszcze ładniejszych jak ona , jest osobą której po przewracało sie w głowie w filmach wygląda sztucznie.Filmy to nie jest jej bajka a Hanna Montana(serial) w jej wykonaniu i tych innych aktorów to totalna żenada i żal , zastanawiam sie jak to można oglądać...wszystkie seriale Disneya to dno

Lulszczuch

Jak by nie było zawsze coś robiła . Filmy podłe i żałosne, ale zawsze coś robiła. I za to powinna dostać 0,25/10. Wiem , że ćwierć punkta to za dużo jak na jej skrzekot, ale to na zachętę.

Lulszczuch

bezwartościowa osoba?? jak śmiesz tak o niej mówić?? przecież ona jest wybitnie utalentowana! śpiewa, tańczy, gra i kto wie co jeszcze! jesteś zazdrosny, że miley jest taka cudowna i, że potrafi tak modulować swój głos, że słyszą ją tylko psy! ;P

lijn

Nie musisz podważać czyichś słów aby się dowartościować i poczuć się lepiej krytykując i obrażając tą osobę. To forum jest przeznaczone dla ludzi myślących, rozsądnych, którzy myślą racjonalnie i niezbyt pochopnie ale ty jesteś przykładem tzw. 'trolla', który usiłuje pokazać swoją nienawiści do tej osoby. Twoje ostatnie zdanie nie jest na odpowiednim poziomie. Zastanów się czasem nad konstruktywną krytyką i napisz jeszcze raz co myślisz.

parradox12

Uważam, że Miley śpiewa dobrze- chodzi mi o sam głos, ale np. w mam talent są osoby, które śpiewają fantastycznie. Dużo lepiej od niej. W sumie to nic do niej nie mam, ale nie wydaje mi się by była zbyt dobrą aktorką.

Ellen88

ona nie jest dobrą aktorką to jest tak pewne jak 2+2=4 ,a w Mam Talent są o wiele lepsi ludzie od niej...