Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

OCENA !!!

użytkownik usunięty

ej sory bardzo, ale dlaczego ma tak niską ocenę ?
Zapewne wszystkie ANTYfanki Hanny Montany dały po 1 nie widząc w żadnym innym filmie jej gry aktorskiej.Wg mnie zasługuje przynajmniej na 6,0 jest na prawdę bardzo dobrą aktorką a dzieci, które tego nie rozumieją i widziały tylko Hanne Montane niech lepiej wogóle nie oceniają.!!!

Zgadzam się ! To jest bardzo dobra aktorka i nie zasługuje na taką niską ocene !

użytkownik usunięty
Goloonkaa

No dokładnie jak zaczynała grać w Hannie Montanie to była początkującą 15 latką Może niech większość oceniających osób ją obejrzy "ostatnia piosenka" i choćby "LOL" w których zagrała na prawdę b.dobrze..

Hmm nie uważam ze jest jakąś wybitną aktorką,ale srednia 4.9 jest zdecydowanie za niska, znam gorszych aktorów. Pewnie ją taak przez Hanne potraktowali..

użytkownik usunięty
wiera85

Także nie uważam że jest jakąś wybitną aktorką ale np inni aktorzy z Hanny Montany mają strasznie podwyższoną ocenę -.-
co mnie dobija bo nie mają w sumie za grosz talentu aktorskiego.

wiera85

Widziałam ją w Disneyu może ze dwa razy. I nie dlatego daje 1, możecie mnie zlinczować, widziałam i LOL i ten najnowszy film, ale ja jej nie trawie. Nie mam pojęcia czemu tak na mnie działa, Jest jedną z 3 aktorek których nie mogę znieść.

szczerze to ona jest dobra tylko w roli Hanny! była tam zabawna i naturalna... obejrzałam Ostatnią piosenkę i LOL . Filmy owszem dobre ale ona jest strasznie sztuczna! Moja ocena jest obiektywna, nie jestem do niej uprzedzona!

użytkownik usunięty
Misia_1810

O gustach się nie dyskutuje. Mnie np bardziej podobał się film LOL, ale w Hannie też ok zagrała tylko była młodsza choć ten ostatni sezon był naprawdę dobry.

mi też o wiele bardziej podobał się LOL po prostu uważam że bardziej pasuje do takich właśnie komedii jak HM... ale zobaczymy może się rozwinie aktorsko..

użytkownik usunięty
Misia_1810

No dokładnie.

Przecież to jedna wielka porażka, rozgłos chyba tylko w Polsce, szkoda takich seriali, nic nie zostało wniesione, 5/10 dla Miley z powodu jej wyglądu.

Zgadzam się z toba w 100 % :)

Ja nie przepadam za tą celebrytką, ale obejrzałam ,,LOL" i mam dobre zdanie na temat jej aktorstwa. 5/10,
ale nie porównujmy ją z np.Charlize Theron czy Penélope Cruz, które mają 8/10...

Akurat w hannie montanie to ona jakoś grała, bynajmniej tak mi się wydawało bo to mój 1 film z nią. W LOL Ostatniej Piosence i Udercover ciągle miała tą samą minę, te same gesty, ten sam ton. Więc nie mówcie, że jest dobrą aktorką.
To, że jej gra przewyższa troszkę "aktorów" z Trudnych spraw" itp nie znaczy, że jest dobra.

użytkownik usunięty

Cóż może i ocena ta jest za niska jak dla niej, ale nie wiele za niska. Myślę, że max dla niej to 6. W Last Song osobiście mi się jej gra nie podobała. Nie wywarła na mnie żadnych emocji. Cóż w LOL zagrała według mnie dobrze, ale jeden film na tyle innych nie poprawi wszystkiego.

przez łatkę hannah ma teraz taką srednią, nie jest az taka zła.