Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 928 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Nie na widzę jej ! Ona jest jakaś psychiczna rozbiera się do naga i pokazuje swoją d*pę a jej piosenki są strasznie głupie :/

wiktoria358

O to wypowiedź na poziomie... -,- dziecko ile masz lat?

wiktoria358

pokazuje du..bo jest puszczalska. Puszczalska i bierze za to pieniądze czyli jest pospolitą dziw*ą.

Ghares

Kolejne dziecko, matko to jakaś plaga -,-

parradox12

Wiesz, rocznie rodzi się bardzo dużo dzieci. trudno żebyś się na jakieś nie natknęła/ął.

April_MAY

Racja ale niektóre jeszcze myślą... ;/

wiktoria358

Aż mam ochotę wygłosić kolejną przemowę o konstruktywnej krytyce, ale wam to już nic nie pomoże XD
Nie lubię jej, jednak pisanie, że jest puszczalska to przesada, skąd to wiesz? Dała ci?

vipere

No zgadzam się, że niektóre komentarze ludzie mogli by zachować dla siebie, nie muszą się z nami dzielić tym bardziej, iż nie są one na poziomie. Ludzie czasem używają pojęć, których nie znają znaczenia i tak później rodzi się ich cwaniactwo np. pyskują, nie mają za grosz szacunku do drugiej osoby itd.

parradox12

Oczywiście, można by nad tym spekulować ale zazwyczaj to się sprawdza ;/

wiktoria358

Osrannah Śmietannach- dobre:)

ObiWanKenobi444

Ja za nią też nie przepadam ale rzeczywiście, jak można nazywać kogoś dziwką jeśli się nie zna tej osoby. Ja osobiście nabrałam do niej szacunku bo bardzo podoba mi się jej piosenka "Who owns my heart", ale z drugiej strony nie trawię jej jako Hanny Montany, a aktorka z niej żadna. Potwierdzenie: Została nominowana do Złotej Maliny(najgorsza aktorka 2010), a to mówi samo za siebie... Poza tym muzycznie jest ok;-) Płytę nagrała całkiem, całkiem...

wiktoria358

Hah- dziewczyny nie oceniam, ale ksywka rozwalająca:D Rozwijaj się dalej:D.

użytkownik usunięty
wiktoria358

http://www.filmweb.pl/forum/LUDZIE+KINA/Miley+Cyrus+%C5%9Bwietna+aktorka,1556296 .

wiktoria358

Ależ ty żałosna. Miley ma u mnie jeden za grę aktorską, ale to co piszesz to czysty debilizm. A twoja rihanna przypadkiem "nie pokazywała dupy"? Przecież też ma nagie foty.

Wykropkowana

No tak niestety ludzie, którzy nie rozumieją niektórych pojęć jak np. w tym przypadku dz*wka, wypisują głupoty i dziwić się co potem z nich wyrośnie, cwaniactwo takich ludzi jest strasznie irytujące. Jeszcze co do wypowiedzi autora tematu, że "jej piosenki są głupie", to zależy to tylko i wyłącznie od gustu a nad nim się nie spekuluje.

wiktoria358

Kochana twoja rihanna też pokazuje dupę do kamery ...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
oliwka1997_12

powiedziała 14 letnia dziewczynka, proponuje słownik jak nie wiesz jakiego słownictwa używać (wnioskując po nicku)

oliwka1997_12

PS: Miley Cyrus ma 18 lat czyli jest pełnoletnia, jedynie w stanach nie będzie mogła pic alkoholu bo tam jest on dozwolony od 21 lat :P Po drugie, jeśli ktoś, może pic alkohol nie oznacza, że jest dorosły, do wszystkiego trzeba dojrzeć :)

wiktoria358

popieram "see you again" to jej najbardziej wnerwiające nagranie a jeśli chodzi o urode to jej wg nie ma

Roberta_Pardo2000

Przepraszam Panią bardzo ale gust to gust jeśli chodzi o wygląd i tutaj oceniamy jej pod kątem aktorskim a nie jej muzyki :P

wiktoria358

Buahahaha! Fantastyczna wypowiedź - Twoja nauczycielka polskiego z pewnością jest z Ciebie dumna. Nie jestem fanką Cyrusa, ale jak ktoś tak pisze, to mam ochotę zwymiotować na klawiaturę. Jeśli nie masz nic do powiedzenia - to nie pisz. Z Twojej wypowiedzi wnioskuję, że albo masz osiem lat, albo jesteś upośledzona psychicznie. Jesteś gruba? A może masz taki trądzik, że oczu Ci spod niego nie widać? Tak czy siak, jednego jestem pewna - z pewnością nie myjesz włosów i ociekają Ci one tłuszczem. Istnieje też wysokie prawdopodobieństwo, że ludzie wołają za Tobą Gollum, albo mówią: "Patrzcie! Idzie ta kretynka z zezem!". Yo! Madafaka!

april_2

Nie ma to jak wnikliwe analizy osoby na podstawie kilku wypowiedzi i nicka. :)
april_2 czy wiesz, że większość osób, które obrażają innych ma większe kompleksy niż ich ofiary?
Taka ciekawostka :)

Marelciaaa

Ale co prawda to prawda - do autorki - nie podoba ci się, nie oglądaj, nie oceniaj, oszczędzisz sobie bulwersowania się.

Marelciaaa

Główny mentor i moralniaczki już poleciały... Dlaczego kompleksy?? April2 nie zarzuciła autorce kompleksów a brzydotę...

lijn

Ale skąd April może wiedzieć jak wygląda autorka? Jasnowidz? Wywróżyła to z kart, postawiła tarota?
Moim zdaniem każdy ma prawo się wypowiadać, ale w granicach dobrego smaku, taki temat jak ten powinien być już dawno usunięty, bo nic nie wnosi po prostu, prócz wątpliwej wartości subiektywnej opinii autorki tematu na temat Cyrus.
A może to zwykła prowokacja?

Marelciaaa

"april_2 czy wiesz, że większość osób, które obrażają innych ma większe kompleksy niż ich ofiary?" - czyli wyszło na to, że autorka też ma kompleksy! ha! ;P
no - żart, to gadanie jest głupie i nudne strasznie, większość udaje inteligentnych i rzuca argumenty, moralniaki, reprmendy itp., ale to strasznie płaskie, zwłaszcza biorąc pod uwagę wypowiedź samej autroki, której iloraz inteligencji nie przekracza iloczynu dwójki.

lijn

lijn nie mówiłam, że autorka nie ma kompleksów. ;P
Myślę, że te moralniaki, argumenty, reprymendy to wszystko strata czasu, jeszcze się taki nie urodził, co by każdemu dogodził.
I z aktorami/piosenkarzami itp. jest tak samo, jedni są za, inni przeciw, a kłótnie typu
-Pokazuje du*ę!
-A ta twoja też pokazuje i co? Widać, że zwykła ku*wa
Są bez sensu, bo to poziom przedszkolaków, ale niektórzy jeszcze z tego nie wyrośli. :)
Ale ja nadal myślę, że ten temat to prowokacja, na filmwebie jest tyle tematów-prowokacji, że już żaden mnie nie zdziwi. :D

Marelciaaa

Trudno się teraz zorientować co jest prowokacją, a co zwykłą głupotą, jednak mam nieprzyjemne wrażenie, że większość to jednak zwykła głupota.

lijn

Myślę, że sam tytuł miał śmieszyć, a treść doprowadzić wszystkich filmwebowych fanów Cyrus do gorącej dyskusji kto, jak i dlaczego. W większości prowokacji jednak autor tematu magicznie znika, a normalnie broni swoich poglądów. Trudno powiedzieć, czy to głupota czy jakaś frustracja, pewnie po prostu autorka ma z 11-13 lat i nie reprezentuje swoimi głupimi komentarzami nic ciekawego. A może jej się nudzi :)

wiktoria358

Osrannah Śmietannach - posikałem się ze śmiechu xD

wiktoria358

walnij sobie barana dziewczynko Rihanny !!

DiDi_RamBo

zauważyliście, że zazwyczaj autor tak "kontrowersyjnych" tematów, ulatnia się po jednym poście? w Ugandzie murzyniątka w szkołach się smażą, a Wy tu sobie ślinę marnujecie na takie pierdoły...