Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

jest niesamowita,ma 17 lat a tyle osiągnęła,większość z was wypisuje o niej same głupoty,bo po prostu zazdrościcie jej,to na naj lepsza gwiazda na świecie debilki jedne

madzia_miley1

To zdjęcie główne jest magiczne. :)

Ja też sądzę,że oni jej zazdroszczą. Dziewczyna ma talent.

czekoladoweserce

hAnIa jEsT SwEeT ZeRżNąłbYm ją W PiCzKę mAcIe rAcJe wSzYsCy jE ZaZdRoSzCzą KaSy tAlEnTu i słaWy !!!111oneoneone

joke

Hans_Landa

Ale z Ciebie palant! ; ]

czekoladoweserce

0nA J3s7 |\/|0jĄ 1D0lkĄ SwEe3e7 ;* <3

Elefirex

To już jest chore . :)

Uważaj,bo niedługo Ci jadu zabraknie. :)

czekoladoweserce

Prędzej się nim udławi ;]

Miley_16

Czego mam zazdrościć ? niczego. Ona jest po prostu beznadziejna. Od jej piosenek i serialu Hania Posrana rzygać mi się chce.

maxior

Nikt ci jej słuchać i oglądać nie karze więc nie rób tego to nie będziesz rzygać.

Miley_16

Noo tylko w tych czasach nie da się jej papy nie oglądać... Przechodzisz obok sklepu z zabawkami i już widzisz jakąś hanne posrane..

beeti95

...no, szczególnie, że sklepy z zabawkami są na każdej ulicy, a w nich sprzedają tylko zabawki związane z "Hannah Montana"_ /jeny, ludzie, ale was porąbało z tą nienawiścią do Miley xD /w psychiatryku mieliby niezły ubaw xD_

/dziecko drogie, zawsze możesz iść inną drogą, niż koło sklepu z zabawkami albo odwrócić głowę w drugą stronę i nie będziesz oglądać jej twarzy. /w moim mieście znam tylko trzy sklepy (w tym dwa stoiska) z zabawkami, w Real'u, Tesco i w Galerii Jurajskiej - bardzo ciężko jest tam dostrzec cokolwiek związanego z "Hannah Montaną". /prędzej rzucała się w oczy w Deichman'ie, gdzie było osobne stoisko z butami sygnowami przez Montanę (btw, chciałem sobie kupić, ale nie było rozmiaru, buuu;/)_

beeti95

To wystarczy zamknąć oczy lub obrócić głowę w drugą stronę..zresztą tu chodziło o słuchanie jej piosenek i oglądanie w TV..

Miley_16

Dziecko naucz się pisać! każe od kazać pisze się przez "ż"!

Elefirex

Przepraszam panią nieomylną - dorosłą :(:(:( Ale nie wiedziałam że jest to forum poświęcone ortografii.

Miley_16

Tym samym potwierdziłaś to, że fanka Cyruski nie może być inteligentna

Elefirex

Czym? Tym że popełniłam błąd? haha i kto to mówi? Ta która zakłada dziecinnie głupie i żałosne tematy m.in na mój temat. Ty już dawno potwierdziłaś że antyfanka Miley taka jak ty nie może być ani inteligenta.

Miley_16

No jej piosenek też trudno nie słuchać w tych czasach, co co druga malutka dziewucha puszcza jej piosenki....
Co do serialu to nie oglądam... nie mam disney channel, a jakbym miała też bym nie oglądała.

beeti95

To zatkaj sobie uszy! -,- '

Już nie macie co wymyślac...

czekoladoweserce

Ona ma ryj jak nie wypał. Lol xc

HAHAHAHA

Anzelma112

ew. Może...
spójrz w lustro?

Elefirex

hahaha, dobre. jA te$h bArDz0 jĄ luBiEm, oNA jE$t nApRaWDeM sPoXik. LoFFciAm cIeM <33333333333

tercc

A cy cebie pojebało???
Pisz normalnie bo to żenada tak pisać.

madzia_miley1

Miley_16 ty naprawdę jesteś taka durna, że nie zauważyłaś, że nie jestem
kobietą?

Elefirex

ja zauważyłam,że jesteś chłopakiem. Zwykłym prostakiem . :D

Elefirex

Nie wiem kim jesteś i dla mnie możesz być dla nawet obojnakiem - mam to w dupie.Zauważyłam natomiast że masz problemy z głową. Skoro przy nicku nie jest pokazane jakiej jesteś płci to nie mam zamiaru wyszukiwać w twoich wypowiedziach wyrazów które wskazywałyby na twoją płeć. A tym bardziej jeszcze pamiętać o tym.

Miley_16

Twój sposób wypowiadania się świadczy o twojej inteligencji -równej 0

Elefirex

Za to twoje wypowiedzi są wręcz fenomenalne - 200 IQ. A szczególnie te z "mojego fun clubu" - pozazdrościć takiej inteligencji.

Miley_16

nie rozumiem czego mozna zazdroscic tej smarkuli. Chyba tylko pieniedzy, niczego wiecej .

krolowa_sniegu_2

Choćby nawet - i już 1 powód aby po niej jeździć.

Miley_16

Pieniędzy to ja mogę zazdrościć innej gwieździe ( takiej prawdziwej nie pseudo). bo te jej są tylko przez jeden serial...

beeti95

Czego mam jej zazdrościć?? Porąbanej rodzinki?? 10-letniej siostry która ledwo odrosła od ziemi a już maluje i ubiera się jak dziwka? Ale w sumie nie dziwie się jak ma taki wspaniały wzorzec w swojej cudownej starszej siostuni;p... No i oczywiście chyba nie myślisz że chciałabym być gwiazdą jedej produkcji... Wolałabym nie być wogóle aktorką niż być taką sraną fontaną...

beeti95

jak zobaczyłam ten temat to aż mnie przyblokowało - jak można takie głupoty pisać???? komu jak komu, ale jej to akurat nie mam czego zazdrościć :/
do wszystkich fanów (lub może bardziej fanek) Miley: pierdol***cie się tak raz porządnie głową o ścianę to może uda wam się przejrzeć na oczy i nawiązać kontakt z realnym światem!

Red_hot08

Noo też jak skikałam ten temat miałam ohotę się dygnąć z racji jego głupoty.

beeti95

to się cieszę że nie tylko u mnie obudził takie emocje ;p bo do pewnego momentu to jest nawet śmieszne, ale kiedy to ślepe uwielbienie dochodzi do takiego etapu to się zastanawiam dlaczego muszę żyć wśród takich głupich ludzi :/

Red_hot08

Nom mam takie same odczucie :/

m

madzia_miley1

autorka tematu + mózg = connection lost?

JustFurious

Nie widzicie że ta fascynacja Miley jest niezdrowa? Czas nawiązać kontakt ze światem realnym drogie koleżanki(lub koledzy);p