Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Rodzice Miley Cyrus wzięli rozwód ;(

Plaga rozwodów nadal szaleje w Hollywood. Po Christinie Aguilerze i Courtney Cox
przyszła kolej na idealną medialną rodzinkę Miley Cyrus. Kilka dni temu Billy Ray
niespodziewanie wniósł do sądu sprawę o podział majątku oraz przyznanie mu opieki
nad gromadką swoich cennych dzieci. Nikt nie spodziewał się, że małżeństwo Tish
Cyrus i muzyka zakończy się bez słowa wyjaśnienia, po 17 latach. Zaskoczeni byli nie
tylko znajomi i przyjaciele pary, ale także matka Miley oraz czwórka jej dzieci.

Rodzeństwo nastoletniej gwiazdy bez wahania stanęło po stronie matki i wyraźnie
potępiło postępowanie ojca. Obecnie wszyscy prócz Miley pojechali razem z Tish Cyrus
do domu na wsi, gdzie pragną schować się przed mediami.

Jak zapewne możecie to sobie wyobrazić to bardzo trudny okres dla naszej rodziny –
powiedział dziennikarzom przybrany brat Miley Trace. Próbujemy poradzić sobie z
bolesnymi sprawami osobistymi. Będziemy wdzięczni za wsparcie w modlitwach.

Nie wiadomo jeszcze, jaką postawę wobec Billy’ego Ray’a przyjmie jego ukochana
córeczka Miley. Pewne jest jedno - to ona jest najcenniejszą częścią "wspólnego
majątku" rodziców. Czy będą walczyć w sądzie o prawo do kontroli nad nią?

... szkoda mi jej na prawdę pomimo iż nie byłem jej zagorzałym fanem teraz mi jej
szkoda, 17 lat współżycia a teraz to wszystko szlag trafił.
Jestem ciekawy z kim będzie musiała zamieszkać Miley chociaż za miesiąc ma skończy
18 lat więc pewnie to nie będzie stanowiło większego problemu.
Naprawdę jest mi jej szkoda ;p

parradox12

hurra !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! dziwce dobrze się dzieje, niech montana spada na drzewo !!!!

sweetgirl_fw

nick sweetgirl i wszystko jasne, dziecko ile Ty masz lat ?

sweetgirl_fw

Nie tylko nick!
Nie obrażaj ludzi, chyba sama jesteś tą dziwką albo nie powiem kto żeby nie obrażać rodziny!
Taka odpowiedz jest na poziomie może max 12 lat więc zastanów się dobrze jak chcesz kogoś skrytykować.
Nie znasz jej to po pierwsze po 2 napisałeś "montana", HM nie jest od ponad roku!!!
Tutaj chodzi o współczucie a nie twoja krytyka!
PS: Jakby twoja rodzina się rozwiodła a ty nie miałabyś/aś wyboru z kim chcesz mieszkać to jestem ciekawy jaka była by twoja reakcja!

parradox12

ona się dziwkarzy, nie ja !!!! a poza tym żal mi tego bachora, ale na pewno nie ze względu na to że się rodzinka rozpadła tylko na to, że mamuśka ją upuściła z dywanu na podłogę :P:P

sweetgirl_fw

oj dziecko, dziecko... idź do szkoły lepiej.
PS. Sprawdź definicje słowa "dziwka" , to zobaczysz że nie podpada pod tą kategorię.

sweetgirl_fw

Widać że dziecko i chyba ono własnie upadło z tego rzekomego dywanu na podłogę.

parradox12

i wy jej bronicie............................... żal :P

sweetgirl_fw

"żal" znowu :) ale nie ma co się dziwić dziecko to dziecko.
Nie bronie jej ponieważ uważam że jej niektóre postanowienia są wg. mnie nie zbyt mądre i nie wszędzie jej postać jest super ale wiem że stać ją na więcej i jak się postara to wyjdzie na ludzi bo na razie to większość traktuje ją wciąż jako gwiazdka disneya znaną jako Hannah Montana.
Jej niektóre piosenki są naprawdę niezłe a ona ma talent (jeśli chodzi o śpiewanie bo w aktorstwie jest tak hmm... średnio ale ok) jest także ładna (nie wiem jak ludzie mogą mówić że jest brzydka) więc uważam że jak damy jej trochę więcej czasu to będzie bardziej lubiana przez nasze społeczeństwo.

parradox12

społeczeństwo, a dokładniej jego "normalna" część nigdy jej nie polubi, przecież i tak skończy jak Lindsay Lohan :P

sweetgirl_fw

Hmm... a co jesteś wszech wiedzący/a że od razu zakładasz że nigdy jej nie polubi?
Nie wiem jak skończyła Lindsay Lohan bo jej nie znam.
Ale ok jeśli wg. Ciebie tak skończy nie bronie Ci tak myśleć.

sweetgirl_fw

dziewczynko, a Ty uważasz się za tą "normalną" cześć społeczeństwa ? współczuje Ci...

Kalki90

Lindsay też była dziecięcą gwiazdką: disney i te głupoty, a teraz jej ulubione zajęcie to odwyki i kluby aa :P:P

parradox12

Jakkolwiek nie przepadam za nią , to bardzo jej współczuję , za nic nie chciałabym być na jej miejscu . A jeszcze ta walka o nią w sądzie ...

Luenna

Jak widać nawet ci którzy nie przepadają za nią wyrażają współczucie.

użytkownik usunięty
parradox12

za dwadzieścia parę dni będzie mieć 18, więc raczej nie warto żeby jej rodzice się o nią kłócili.

Nom fakt też tak stwierdziłem :)
Jestem ciekawy co ona będzie robić po tej 18.

parradox12

w stanach pełnoletność jest od 21 roku, więc jeszcze trzy lata ktoś musi mieć nad nią kontrolę

sweetgirl_fw

i widzisz dziewczynko jak niewiele wiesz ? Dla twojej informacji od 21 lat to jest alkohol, a pełnoletność od 18 lat. Więc nikt nie będzie mógł jej kontrolować, sama będzie o sobie decydować

Kalki90

tak i już kompletnie na dno pójdzie, zresztą bardzo dobrze :P

sweetgirl_fw

ejj ja serio nie mam siły do niej...[no comment]

parradox12

to super :P

parradox12

kurcze, no właśnie czytałam o tym... ale w Hollywood chyba żaden związek nie jest trwały...

ahmojamilosc

Sweetgirl jesteś zwykłą tępą 12 latką,która rzuca na lewo i prawo teksty typu żal,Swweeeeetaśne'''|| pozdróweczki (tak zwany język pokemoński).

bonecrusher22

hehe ale to ująłeś :D

parradox12

Chyba inaczej kogoś takiego opisać nie można.

parradox12

Można Miley nie lubić , ale rozwód to syf. Billy Ray to dziwkarz.

Ghares

Nie rozumiem takich ludzi jak sweetgirl_fw . Czepiasz się jej roli w serialu HM ? Spoko, każdy ma własne zdanie, ale zastanów się. Miley ma swój rozum i wie, że Hannah Montana jest przeznaczony dla dzieci w twoim wieku, ale w nim gra bo przynosi jej to zysk. Jak byś ty postąpiła ? Masz szansę zaistnieć w świecie, zarobić dużo pieniędzy, wykreować się na światowej arenie filmowej czy też muzycznej i co ? Nie skorzystasz? W takim układzie gratuluję rozumu i mam nadzieję, że się nigdy nie spotkamy. Wracając do tematu bardzo jej współczuje. Ciężko ubrać w słowa to co ona pewnie czuje po rozpadzie swojej rodziny.

Taczi

hmm wyjąłeś/aś mi to wszystko z ust nic dodać nic ująć!

parradox12

szok ;p nie wiedziałam że wzieli rozwód i współczuje za to miley.. nie wiedziałam że billy taki jest i myślalam że ich rodzina wytrzyma takie rzeczy ;] nawet ją lubie a szczególnie po filmie ostatnia piosenka i współczuje jej...

Taczi

jeju.... chyba nie wiesz ile mam lat :P

sweetgirl_fw

oo nie znowu sweetgirl_fw ;p powróciła zza światów :D
Znowu będzie pokazywała swoją "dorosłość".
Domyślamy się ile masz lat i większość sądzi że na poziomie 12 gdyż wynika to z twoich komentarzy oraz mniej znaczącego nicku.

parradox12

za to ty to jeden wielki paradox :P normalnie jestescie nienormalni, jak można temu kosmicie współczuć ?

sweetgirl_fw

Mam pomysł może już się nie wypowiadaj na jej temat, ponieważ uważam że nie jesteś wystarczająco dojrzała aby pisać komentarze na temat tejże osoby.
Stwierdziłem tak, gdyż nie potrafisz napisać normalnego dojrzałego komentarza, tylko coś w stylu: dziwka,kosmita itp.
My współczujemy jej z uwagi na to, że rozwód to największy syf jaki może się komukolwiek przytrafić.