Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

dzieciaki się podniecają tą osobą, przecież to ma niepełne 16 lat, w ogóle nie zasłużyła na mialo aktorki, tak jak ktoś powiedział gra w dennych serialach nie czyni aktorką/aktorem
Popatrzcie na dzieciaki z Opowieści z Narnii, jest różnica

Qui_Gon_2

Zamiast chodzić po aktorach i aktorkach i wszystkich krytykować może lepiej zastanów się co robisz! :/ Po co w ogóle wchodzisz na Miley skoro jej nie lubisz i sądzisz że jest smarkulą

użytkownik usunięty
Louder___Princess

Po 1 wchodzi bo moze? pragnie wyrazic swa opinie na jej temat? a moze zwyczajnie sie nudzi i chce poczytac co wypisuja 12 latkowie na temat swoich idoli? to nie forum fanclubu Cyrus
Po 2 do autora nie sadze by niektorzy aktorzy z Narnii mogli sie poszczycic wielkim talentem ale fakt z pewnoscia jest on wiekszy niz ten co posiada Cyrus.. bo jej gra aktorska (bez urazy) jest zenujaca i polega jedynie na strojeniu glupich min.. smiem twierdzic ze jej najwieksze osiagniecie zawodowe to 5 sekund (albo i nie) u Burtona...

Qui_Gon_2 zgadzam się z tobą całkowicie nie znoszę jej, moim zdaniem nie potrafi grać jej piosenki są kiepskie a ona sama też nie jest najpiękniejsza na świecie, zachowuję się jak Madonna a nie ma jeszcze chyba 18lat:/ żal na nią patrzeć i na innych jej podobnych którzy myślą że są dobrzy w tym co robią a tak naprawdę gówno mają a nie talent. Ja może też nie jestem idealny ale mając prawie 18 lat chce po studiach robić to czego się nauczę i nie muszę dostawać za to milionów i nie potrzebuję też sławy, i powiem wam więcej szlak mnie trafia jak widzę takich jak wasza Miley którzy są podziwiani za cieszenie mordy do kamery, podczas gdy na drugim krańcu ziemi w krajach biednych ludzie pracują ciężko nie po to żeby im się dobrze żyło ale po to żeby wogóle żyć.