Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 929 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Zacznę od tego ze nie jestem fanka Miley ani innych osób związanych z Disney'em.Jednakże irytują mnie osoby które uważają,że gwiazdki Disneya nie maja przed sobą przyszłości.Na jakiej podstawie tak twierdzicie?Skąd to uprzedzenie?Powszechnie wiadomo że każdy aktor/aktorka musi jakoś zacząć.Jedni zaczynają w filmach niskobudżetowych inni w serialach/telenowelach a jeszcze inni w Disney'u.To jest normalne! Miley jest jeszcze młoda i dopiero rozpoczyna karierę za kilkanaście lat nikt nie będzie pamiętał ze zaczynała w Disney'u.Oceniacie ja po kilku filmach /serialach niższej ligi przeznaczonych tak naprawdę dla dzieci młodzieży do lat 16 ewentualnie 17.Spójrzcie na jej grę w "Ostatniej Piosence "może nie była idealna jednak nie była zła.Gdybym miała ja oceniać po tym jednym filmie dostałaby ode mnie 5 a nawet 6 aczkolwiek na razie nie wystawiła jej oceny nawet za całokształt(wszystkie filmy /seriale w których grała).Każdy zasługuje na szanse one także.A wypowiedziami typu :"To jest Gwiazdka Disneya ona nie zagra dobrze w tym filmie"pokazujecie jak bardzo jesteście ograniczeni dziecinni a nawet puści.Jeżeli oceniacie aktora/aktorkę musicie być obiektywni staracie się odsunąć od siebie sentyment bądź niechęć do danej gwiazdy.Czytając wasze posty natrafiałam także na opinie związane z jej zachowaniem (rozbierane fotki ,alkohol imprezy czy narkotyki).Miley na pewno nie należy do Gwiazd które warto naśladować !!Nie można winić jej jednak do końca ..Dziewczyna ma świadomość jak jest postrzegana przez anty fanów ,fanów czy inne gwiazdy dlatego za wszelka cenę próbuje zerwać ze swoim dotychczasowym wizerunkiem.Ponadto na jej problemy wpływa także rozwód rodziców..,Miley wybiera najgorsze możliwe sposoby poradzenia sobie z problemami jeżeli w porę się nie opamięta zacznie być postrzegana jako druga Paris Hilton.

kwiatuszek446

No cóż oczywiście się z tym zgadzam :)