Miley Cyrus

Destiny Hope Cyrus

7,4
5 913 ocen gry aktorskiej
powrót do forum osoby Miley Cyrus

Ma piękne krótkie włosy *.*

Tenete

okropnie w nich wygląda moim zdaniem

Aselka

Kolejna która sie nie zna -.- zreszto jak kazdy

Tenete

każdemu się co innego podoba.

Aselka

No to jak kazdemu sie podoba co innego to poco komentujesz to co napisalam o wlosach

Tenete

bo to jest forum i się wyraża tu swoje zdanie tak jak Ty to zrobiłaś pierwsza :))

Tenete

wtf? po to żeby odpowiedzieć na twój post? Może nie zauważyłaś ale to jest forum i jak ktoś coś napisze to zazwyczaj po to żeby ktoś inny odpisał.

W krótkich włosach wygląda beznadziejnie. A to co ostatnio pokazała lepiej nie komentować.

Przeciętna aktorka, wygląd jeszcze gorszy niż kiedyś, na dodatek ma jakieś problemy z wystającym językiem a jedyne czym wzbudza zainteresowanie i czym próbuje się przebić to sensacja, i to dość marna.

Bucho

Wypiepszaj.

Tenete

Zajrzyj do słownika.

Bucho

A ty do mózgu , chyba wiadomo ze napisalam to specjalnie zlamasie

Tenete

Zabawna jesteś :)

Tenete

No właśnie nie wiadomo. Nie obraź się ale czytając twoje "komentarze" raczej trudno spodziewać się, że pisała je wystarczająco inteligentna osoba. Chociaż muszę przyznać, że to w większym stopniu moja wina skoro oczekiwałem sensownej odpowiedzi na forum dot. Miley Cyrus zwłaszcza pod tematem o jej włosach (prawdopodobnie tych na głowie). Więc przyjmij moje przeprosiny, że śmiałem zauważyć, że laska ma problemy z wystającym językiem i wygląda jak ufoludek z niskobudżetowego filmu s-f.

Powinienem na końcu dodać złamasie(w formie żeńskiej) ale uznałem, że nie będę prawił ci komplementów, jeszcze byś się zawstydziła...